Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

armin dju
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la armin dju » 27 jan 2013, 17:55

dziza_23 je napisao/la:Za podsjecanje i za ove sto su propustili:

[youtube][/youtube]

neko neko kaze glupanima da Mirza nije iz j.ebene Rusije

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 27 jan 2013, 18:15

To je samo sala kako se izgovara u Rusiji, a ljudi su nekoliko sekundi nakon toga objasnili kako dolazi iz Bosne, bivse Yu, koja je oduvijek bila rasadnik talenata i kako se tu oduvijek igrala dobra kosarka. Nemoj da mislis da ljudi nisu pripremljeni, nije to nas javni servis ;)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 27 jan 2013, 18:24

dziza_23 je napisao/la:To je samo sala kako se izgovara u Rusiji, a ljudi su nekoliko sekundi nakon toga objasnili kako dolazi iz Bosne, bivse Yu, koja je oduvijek bila rasadnik talenata i kako se tu oduvijek igrala dobra kosarka. Nemoj da mislis da ljudi nisu pripremljeni, nije to nas javni servis ;)
da, tako je, mislim samo sam jednom gledao, ali kolko sam mogao čuti, kao ako si iz južnog dijela rusije telotovic, a ako si ovamo teletouvic, tako nešto
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 27 jan 2013, 19:10

mislim poprilicno sam nov na forumu al cijenim kokuza i dzizu i ima ih jos naravno ali ima i padobranca sto se tice kosarrke i nba ovdje ali ovaj Irving mi je malo cudan on ne vidi sto svi vide, ne shvata da to nije nase misljenje nas par forumasa to je misljenje navijaca Netsa - Greg Popovicha i ostali nba strucnjaka cak i nekih trenera netsa pa i do igraca iz ekipe zato mislim u netsima je to malo cudno jest da u nba ima kao ovaj prima platu neznam dokazo se i sce ali meni se cine da se tesko moze ignorirat ne samo mirzn napredak nego vec i Talenat odbran work in progress

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jan 2013, 19:35

svejedno77 je napisao/la:mislim poprilicno sam nov na forumu al cijenim kokuza i dzizu i ima ih jos naravno ali ima i padobranca sto se tice kosarrke i nba ovdje ali ovaj Irving mi je malo cudan on ne vidi sto svi vide, ne shvata da to nije nase misljenje nas par forumasa to je misljenje navijaca Netsa - Greg Popovicha i ostali nba strucnjaka cak i nekih trenera netsa pa i do igraca iz ekipe zato mislim u netsima je to malo cudno jest da u nba ima kao ovaj prima platu neznam dokazo se i sce ali meni se cine da se tesko moze ignorirat ne samo mirzn napredak nego vec i Talenat odbran work in progress
Znaci ako psujem svima u organizaciji Netsa, igracima Netsa, naravno osim Derona, jer nam gotivi Mirzu, onda nisam padobranac? Veoma zanimljivo selektiranje forumasa, prema broju izrecenih psovki na racun Netsa. E nemas pojma koliko mi je drago da sam padobranac na ovoj temi, jer imam neko realno misljenje, pokusavajuci da gledam na Mirzu kao normalnog igraca u NBA, a ne svog ljubimca zbog repke i zemlje koju volim.

Mirzin napredak je ocit, postao je mnogo bolji kosarkas kako je dosao u NBA ligu, ali nije smak svijeta ako propusti tekmu ili ima 10 minuta na tekmi. Mirza igra sa osmijehom na licu i to je bitno. Netsi su velika organizacija, vecina prima milione u toj organizaciji i sigurno da znaju bolje od nas patriota, koji zelimo da nam Mirza izgradi ime u NBA. Vjerovatno je ovakvo misljenje (kao na Mirzinoj temi) i u Gruziji jer im ne igra Tornike.

PJ kada je poceo koristiti Mirzu, bio je trenerski mag, nakon toga kada ga nije koristio u nekim tekmama, postaje predmet sprdnje i nevjerovatnih psovki. Zar nije malo cudno da jedan dan neko valja, a vec drugi dan ne valja?

Da se razumijemo, ja bih bio najsretniji da Mirza igra 40 minuta po tekmi, da zabija 30 poena u prosjeku, da bude na All-Star mecu, da bude MVP NBA lige, ali pobogu ovo je njegova prva sezona. Smanjite malo ta ocekivanja ljudi dragi. Nije lako izboriti minute u NBA ligi, treba krv propisati, pa tako i nas Mirza mora jos da se dokazuje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 jan 2013, 20:56

Mirza je doveden u Netse zato sto je super suter .Nije on doveden zbog odbrane nego da udje i da daje koseve zabija trice . Problem sto treneri Netsa ignorisu neke stvari pa nije djaba Avery dobio otkaz a dobice i ovaj PJ Carlissimo .Ovaj roster ima previse igraca koji nisu brzi i igraju sporu kosarku i kad nalete na ekipe kao Houston i Memphis jednostavno budu pregazeni.Kris je dobio nenormalan ugovor zbog dvije dobre sezone a trenutno se nemoze odvojit od parekta al mora igrati zato sto je puno placen .Netsi su posatali moj favorit jos od doba Drazena i pratim Nba kosarku 20 godina al je jedna stvar jasna mi Bosanci smo nezadovolnji sa njegovim tretmanom samo zato sto vidimo ko je na parketu i kako igra a Mirza sjedi. Na ovom forum ima dosta koji samo prate Mirzu a ne i kosarku to je sasvim jasno .Mirzini direktni konkurenti u timu su Humphries,Blache i Evans i kad vidim kako ovaj prvi igra muka mi bude i pocnem psovat zato sam i dosao na ovaj forum da lijecim frustracije dok Mirza sjedi zadnji na klupi.Bude mi lakse nekako mozda i ostalim tako pa zato su i tu :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jan 2013, 21:09

BosnaSTL je napisao/la:Mirza je doveden u Netse zato sto je super suter .Nije on doveden zbog odbrane nego da udje i da daje koseve zabija trice . Problem sto treneri Netsa ignorisu neke stvari pa nije djaba Avery dobio otkaz a dobice i ovaj PJ Carlissimo .Ovaj roster ima previse igraca koji nisu brzi i igraju sporu kosarku i kad nalete na ekipe kao Houston i Memphis jednostavno budu pregazeni.Kris je dobio nenormalan ugovor zbog dvije dobre sezone a trenutno se nemoze odvojit od parekta al mora igrati zato sto je puno placen .Netsi su posatali moj favorit jos od doba Drazena i pratim Nba kosarku 20 godina al je jedna stvar jasna mi Bosanci smo nezadovolnji sa njegovim tretmanom samo zato sto vidimo ko je na parketu i kako igra a Mirza sjedi. Na ovom forum ima dosta koji samo prate Mirzu a ne i kosarku to je sasvim jasno .Mirzini direktni konkurenti u timu su Humphries,Blache i Evans i kad vidim kako ovaj prvi igra muka mi bude i pocnem psovat zato sam i dosao na ovaj forum da lijecim frustracije dok Mirza sjedi zadnji na klupi.Bude mi lakse nekako mozda i ostalim tako pa zato su i tu :D
Brate, ja bih volio da Mirza igra vise, da zabija koseve, da pokaze ono sto je u repki pokazivao, ali jbg. ne moze preko noci eksplodirati u NBA, jer NBA ga tek upoznaje. Nema potrebe da se sve psuje u Netsima i Netsima, nije smak svijeta ako sada ima malenu minutazu. Nije njemu 35 godina, jos on ima vremena, a tek sljedeca sezona ce da bude pravi pokazatelj gdje je Mirza. Ako bude ovako sljedece sezone, onda trebamo se kolektivno brinuti, ali ovo je tek Mirzin pocetak. Svi znamo da je Mirza veliki radnik i da se za sve izborio radom i trudom. Dospio je u NBA, to mu je vjerovatno i bio cilj, tako da tek sada treba da se dokaze, a siguran sam da ce se dokazati. S Netsima je najgore to sto je dosta novih igraca i trener mora sve da isproba, neko mu igra 3 tekme, pa ga nema 3 tekme, tako da to zadesi i naseg Mirzu. Kada se upoznaju igraci dovoljno, kada trener vidi sta da ocekuje od igraca, bit ce to mnogo bolje po Mirzu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 jan 2013, 01:24

ahha ludilo nidje nikoga na temi :mrgreen:
15.10 - 15.06 ...

denisov

Post Postao/la denisov » 28 jan 2013, 01:30

skyisthelimit je napisao/la:ahha ludilo nidje nikoga na temi :mrgreen:
ko je rekooo da nema nikog :) nema spavanja,,,kad sam navikao skoro svaku noc da gledam Mirzu,,,ne mogu zaspat nema sanse :) COME ON MIRZA

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 jan 2013, 01:34

Tu smo, prati se sve :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 28 jan 2013, 02:15

L'Avvocato je napisao/la:Tu smo, prati se sve :)
Kad igra Mirza? :D
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 28 jan 2013, 02:22

Sutra navece, pola 2.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

denisov

Post Postao/la denisov » 28 jan 2013, 16:51

iiii lagano pocinje zagrijavanje za vecerasnju tekmu,,,idem na spavanje sad hehehe da budem spreman za veceras...

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 28 jan 2013, 17:01

Gledao sam ga uzivo protiv Toronta, vodio mladjeg buraza. Konto sam da je to pocetak novog izdanja sa Mirzu i da ce ga ovaj PJ vise forsirat. A po svemu sudeci da sam imao srece sto sam vidio njegovu (po mom misljenju) najbolju utakmicu ove sezone.

Kupio sam njegov dres i nosio ga na utakmicu, i mogu vam reci da je nekoliko ljudi komentarisalo tipa dobar je igrac steta sto vise ne igra. I mnogi su bili odusevljeni i prije te utakmice.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 jan 2013, 19:00

Lijepo je procitati da pojedini ameri na Brooklynovim forumima prizivaju Mirzu u startnoj petorci.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 28 jan 2013, 19:32

Otidjite na netsdaily.net pa cete vidjeti da 80% ljudi smatra da Mirza treba vise igrati :d

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 28 jan 2013, 20:32

vrlo je tesko iz objektivnih razloga objasnit zasto Mirza ne igra. Razgovaram sa ljudima koji ne znaju nista o Bosni i nisu fanovi kao neki od nas koji hocemo da ga vide po svaku cijenu. Mnogi kazu da je razlog to sto ne igra dobru odbranu. Po mom nekom misljenju mislim da u odbrani nije toliko los da je to razlog da ne igra, ali i da je njegova odbrana toliko losa kao sto neki kazu meni ipak vise veze ima ako je on u igri sa Evansom nego neki Humphries. Humphries je bio bolji dok je on bio u petorci i Netsi nisu imali dobru ekipu ali sad kad imas Evansa koji igra izvrsnu odbranu a ne zna kosa dati bolje bi bilo da je tu Mirza koji moze nadoknadit to sto ovaj pojma nema u napadu nego Humphries.

Da se razumijemo on je u vrlo dobrom timu. I to ne zato sto su tu "superstars" nego bas zato sto imaju 7-8 vrlo dobrih igraca. Evo naprimjer gledam Atlantu koja ima dobar tim i mislim da je Mirza bolji od ovog Korvera, a da ne pricamo koliko hoces drugih timova gdje bi on puno bolje igrao

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 28 jan 2013, 20:51

mambabalkan je napisao/la:vrlo je tesko iz objektivnih razloga objasnit zasto Mirza ne igra. Razgovaram sa ljudima koji ne znaju nista o Bosni i nisu fanovi kao neki od nas koji hocemo da ga vide po svaku cijenu. Mnogi kazu da je razlog to sto ne igra dobru odbranu. Po mom nekom misljenju mislim da u odbrani nije toliko los da je to razlog da ne igra, ali i da je njegova odbrana toliko losa kao sto neki kazu meni ipak vise veze ima ako je on u igri sa Evansom nego neki Humphries. Humphries je bio bolji dok je on bio u petorci i Netsi nisu imali dobru ekipu ali sad kad imas Evansa koji igra izvrsnu odbranu a ne zna kosa dati bolje bi bilo da je tu Mirza koji moze nadoknadit to sto ovaj pojma nema u napadu nego Humphries.

Da se razumijemo on je u vrlo dobrom timu. I to ne zato sto su tu "superstars" nego bas zato sto imaju 7-8 vrlo dobrih igraca. Evo naprimjer gledam Atlantu koja ima dobar tim i mislim da je Mirza bolji od ovog Korvera, a da ne pricamo koliko hoces drugih timova gdje bi on puno bolje igrao

ma zbog odbrane ne igra, slabo skroz igra ;) msm iz meca u mec je bolji i u odnosu na pocetak sezone se ne moze porediti - al jos uvijek to nije to ;) vjerovatno ce biti kroz odredjeni period ;)

ono sto sam ja govorio ranije, rijetko kad i skace u defanzivi kad se lopta odbija od kos (u sezoni nzm dal je do sad skupio sve zajedno dvocifren broj deff skokova) dok u napadu dobro skace - i to me buni, kako u napadu cesto uzme loptu a kad treba deff skociti on samo stoji i gleda ko ''Tele'' :P

a i preko njega pada mnogo koseva kad igrac krene na polaganje ili u izmjenama njegov igrac uvijek ostane sam na sutu :D i tako ;) uglavnom, gotovo sam siguran da je odbrana jedini razlog ;)

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 28 jan 2013, 22:01

Momcovi pogledajte ovaj klip imaju i mirzini poeni :D
Mirza Teletovic na :
-0:38
-1:18
-2:17
-2:24
-2:49
-4:00
-4:32

" onclick="window.open(this.href);return false;

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 28 jan 2013, 22:07

jel vcrs ono naše Tele ganja loptu :?: :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.