De mi ti reci sta da pratim....Svjetski rekord sto se toga tice drze turci, dakle derbi Altay-Goztepe, druga liga, 80.000 gledalaca..I sta sad? Ta liga treba da je bolja od Bundeslige jel? Bezveze ti poredjenja....ibrakadabra je napisao/la:Vidim da pratis europski fudbal i da si veliki znalac.NK_CELIK je napisao/la:Asmir Begović dospio je među stative Ipswich Towna (posuđen iz Portsmoutha) i odmah je stekao povjerenje struke...
Hahahaahah smijesno.....Kengur brani u mocnom Ipswichu......hahahahahah....Pa je li ikad iko od vas gledao i jednu utakmicu tog championshipa?? Pa nasa premier liga je liga prvaka u odnosu na to sranje....
Evo ti primjer iz "league one" to je liga koja je ispod championchip-a utakmicu southampton-Milton Keynes Dons je pratilo 21387 gledalaca a southamton se bori za opstanak u toj ligi.Sto se tice nase lige ona je u rangu Conference National to je 5 engleska liga.
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
- Principatus
- Kontakt:
Upitaj Portugalce, oni su drugog misljenja, ta novost ih je isto pogodila kao ona sa Ronaldom, ako ne vise.Tarik14 je napisao/la:Nece biti neka velika prednost za nas ako Bosingwa nebude igrao. Nije on neki strasan igrac kao i Pepe.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
koliko engleza
na ovom sajtu majko ,cojk vam kaze da se fudbal koji igra u champion shipu sranje i nula to i ja tvrdim
niko ne kaze za gledanost , opet pogledajte bundes ligu tamo ima stadiona koji primaju preko 50 000 pa su uvijek puni
npr real oviedo u 4 ligi spanije je gledalo 30 000 pa sta sada nista !!

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- NK_CELIK
- Kontakt:
Hahahaha Ciro lopov....hahahahaAda je napisao/la:Mislim da se ciro dobro pripremio, sinoc ga pitaju da nesto kaze o taktici na nekoj od tv kuca, kaze on: "ma nema sanse da ti ja ista u vezi taktike kazem, ma nema nikakve sanse"!
Mislim da je ciro dobio neke vazne informacije od onoga kuzea, jer je albanija jako namucila portugal, gledao sam obje tekme! Ronaldo izgleda nece ni jednu moc igrati, prvu nece sigurno, a druga je sasvim blizu...
Sad sam nekako jos vise optimistican
No koliko znam Portugal je protiv Albanije igrao sa Rondalom, a ako budu sad girali protiv nas bez njega, onda mu Albanci ne mogu nista pomoci jer to nece ni liciti na to...Neka zovu Ibrahimovica za pomoc, on moze pomoci....
RecordThe president of the Portuguese Football Federation, Gilberto Madail, was hopeful that Cristiano Ronaldo is fit to face Bosnia-Herzegovina in playoff games to qualify for the Mundial'2010.
"I hope that he is able to these two playoffs. He has shown me great desire to participate in these matches," said the manager.
Statements of Madaíl arise following the news about the absence of Cristiano Ronaldo in the match next Saturday, the Spanish Liga between Real Madrid and Atletico Madrid.
"On these issues I know nothing. All I know is that Cristiano wants to do these games and, when the concentration of selection next week, he will be present and will be evaluated by the medical team, as is stipulated in the rules of FIFA "he said.
The president of the federation, who spoke to reporters before a dinner with the president of the Regional Government of Madeira, Alberto João Jardim, said even the playoff with Bosnia-Herzegovina.
"They'll be two tough games.'d Rather play there first, where we find a special environment, with the public over the lawn, against a team that practices an aggressive football and has a great opportunity here for the first time, establish to a final stage of a World Cup, "he said.
Madaíl has stated that this qualification is very important "for himself," I said I was tired and even a little tired, but I would like at the end of this cycle, it is important we go for our walk, have the joy of this decade the national team have been established for all the final stages of the European championships and the World. "
About the meeting with the chief executive of Madeira, a meeting that had been scheduled since August, Madail explained that serve to analyze the characteristics of the organization of the meeting of the UEFA Executive Committee, scheduled for 9 to 12 December, in Funchal.
"It's a great event of UEFA, in which, among other things, will be chosen next stages of the UEFA European Championship 2012," he said.
Regarding expectations about the national team, Alberto João Jardim said he hoped "that Portugal qualifies this by Cristiano Ronaldo." "Obviously, it is also because I am Portuguese, but football in Portugal suffers from a lack of integrity and sportsmanship," he added.
Nanifestou The governor also wants to win the National, this Thursday, Athletic Bilbao, Europe to the League, which will start with the presence of Gilberto Madail at the Stadium of Madeira.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NK_CELIK
- Kontakt:
Ja i govorim o kvaliteti nogometa, nista drugo..Evo kad zazmirim znam kako igraju (na osnovu 10tak utakmica koje sam pokusao gledati i na pola odustao):CRNI_SA je napisao/la:koliko englezana ovom sajtu majko ,cojk vam kaze da se fudbal koji igra u champion shipu sranje i nula to i ja tvrdim
niko ne kaze za gledanost , opet pogledajte bundes ligu tamo ima stadiona koji primaju preko 50 000 pa su uvijek puni
-Golman degrazira loptu sa svog peterca i lopta leti skroz na drugu polovic. Skok i neki iz odbrane sto ima u sebi 190 cm glavom je ili volejom odmah izbija nazad na protivnicku polovicu, to je opet njihov odbrambeni docekuje i opet je ili glavom ili centarsutom napucava naprijed u protivnicki sesnesterac u kome nema nikog naravno ali centarfor nalijece u 16 i naravno ne stize jer je golman izletio (ili eventualno stoper) i loptu degrazirao u aut ili ponovo nazad daleko u protivnicku polovicu..To je ta igra...
Zadnja izmjena: NK_CELIK, dana/u 05 nov 2009, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bosingwa je nakon Ronalda najbolji igrač Portugala, a svakako je najkorisniji, čovjek koji sam pokriva svoju stranu. Malo je igrača koji su u stanju to uraditi.Principatus je napisao/la:Upitaj Portugalce, oni su drugog misljenja, ta novost ih je isto pogodila kao ona sa Ronaldom, ako ne vise.Tarik14 je napisao/la:Nece biti neka velika prednost za nas ako Bosingwa nebude igrao. Nije on neki strasan igrac kao i Pepe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Bar sto citam od navijaca Portugala je da kazu da je steta ako Ronaldo nece igrati, ali da to mogu kompenzirati i da ionako nije igrao uspjesno za reprezentaciju kao za klub. Dok za Bosingwu kazu, da nemaju igraca koji ga moze stvarno zamjeniti i da ih to cak vise pogadja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dva mala Portugalska indijanca out
E sad da je preziviti jos ovu sedmicu i da nasi kauboji nedobiju kakav tomahavk u koljeno ili druge djelove tjela.
Tojest da ne bude povrijedjenih,posto ovdje ima puno bukvalista

E sad da je preziviti jos ovu sedmicu i da nasi kauboji nedobiju kakav tomahavk u koljeno ili druge djelove tjela.
Tojest da ne bude povrijedjenih,posto ovdje ima puno bukvalista

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
kako nemaju zamjene pa ima onaj iz valencie i fereira možda neće odigrat na istom nivou ko bosingva al opet pogledaj ko u nas igra toPrincipatus je napisao/la:Bar sto citam od navijaca Portugala je da kazu da je steta ako Ronaldo nece igrati, ali da to mogu kompenzirati i da ionako nije igrao uspjesno za reprezentaciju kao za klub. Dok za Bosingwu kazu, da nemaju igraca koji ga moze stvarno zamjeniti i da ih to cak vise pogadja.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- rob do bagro
- Kontakt:
kakvi smo mi pehovi da nam se uvijek neko pred vaznu tekmu povrijedi,ev Pjanic sinoc,al kako citam da ce sa njim biti sve uredu,jos ova sedmica u ligama gdje nasi igraju, da svi odigraju kako treba da se niko ne povrijed i onda abd da svim atomima snga da barem postignemo gol koji bi nam puno znacio u Revansu...i onda da im u Zenici isprasimo guzove po zimoci nadam se 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ma nece nasima nista biti, nisu oni balerine, Spahic igra na rukama ako treba. Kao i ono poslije gripe, pa ne dobije Spahic virus, nego virus dobije Spahica.
Tacno, zamjena Bosingwe nece odigrati na istom nivou, a to je dovoljno. Portugalci kazu da su njegove moguce zamjene udaljene kilometrima od Bosingwe sto se tice sposobnosti.
Kao sto sam rekao ne treba dizati euforiju sada, oni ostaju favoriti, ali sa ovim promjenama u portugalskoj ekipi pojedine stvari se mjenjaju. Sa njihovom oslabljenom odbranom dize se sansa da cemo igrati sa dva spica i da necemo samo bunkerisati. Ronaldo je vec psihicki bitan faktor, pa i da nije u formi, ovako se mozemo vise na ostalu ekipu koncentrisati. A Portugalci nek gledaju kako ce Dzeku, Ibisevica i Misimovica u dobroj formi zaustaviti.

Tacno, zamjena Bosingwe nece odigrati na istom nivou, a to je dovoljno. Portugalci kazu da su njegove moguce zamjene udaljene kilometrima od Bosingwe sto se tice sposobnosti.
Kao sto sam rekao ne treba dizati euforiju sada, oni ostaju favoriti, ali sa ovim promjenama u portugalskoj ekipi pojedine stvari se mjenjaju. Sa njihovom oslabljenom odbranom dize se sansa da cemo igrati sa dva spica i da necemo samo bunkerisati. Ronaldo je vec psihicki bitan faktor, pa i da nije u formi, ovako se mozemo vise na ostalu ekipu koncentrisati. A Portugalci nek gledaju kako ce Dzeku, Ibisevica i Misimovica u dobroj formi zaustaviti.

- rob do bagro
- Kontakt:
Ev Ciro...ovako bih ja odigrao
---------------------------------------------Hasagić-------------------------------------------------------
--------------Jahić----------------------Nadarević-------------------------Spahić-------------------
Ibričić----------Muratović------------Rahimić---------Bajramović-----------------Salihović
--------------------------------------------Misimović------------------------------------------------------
-----------------------------------------------Džeko--------------------------------------------------------

---------------------------------------------Hasagić-------------------------------------------------------
--------------Jahić----------------------Nadarević-------------------------Spahić-------------------
Ibričić----------Muratović------------Rahimić---------Bajramović-----------------Salihović
--------------------------------------------Misimović------------------------------------------------------
-----------------------------------------------Džeko--------------------------------------------------------
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Portugalci bez Ronalda i u Lisabonu i u Zenici! Jedan od najboljih fudbalera svijeta zbog povrede van terena najmanje mjesec dana Autor: Tanjug/Fena 05.11.2009. 12:17
Foto: Arhiv Napadač španskog fudbalskog prvoligaša Real Madrida, Portugalac Kristijano Ronaldo, biće odsutan sa terena najmanje mjesec dana zbog obnovljene povrede članka, objavili su danas španski mediji.
Jedan od najboljih fudbalera svijeta povrijedio se 30. septembra u utakmici protiv Marselja i mogao bi da pauzira i nekoliko mjeseci, ukoliko bude neophodno da se povrgne operaciji.
To znači da Ronaldo neće igrati na španskim derbijima protiv Athletica i Barcelone, te utakmicama baraža za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici protiv Bosne i Hercegovine, 14. novembra u Lisabonu i četiri dana kasnije u Zenici.
Kako je saopćeno iz njegovog kluba, koji je u ljetošnjem prijelaznom roku za njega platio rekordna 94 miliona eura, 24-godišnji Portugalac će otputovati u Holandiju, gdje će njegov gležanj pokušati liječiti specijalist Niek van Dyjk. Profesor ga je već liječio u vrijeme kada se borio s povredom dok je bio član Manchester Uniteda.
"Stanje je lošije nego što je to u početku izgledalo", zabrinuti su u Realu, koji Ronaldov povratak čekaju od 10. oktobra.
Foto: Arhiv Napadač španskog fudbalskog prvoligaša Real Madrida, Portugalac Kristijano Ronaldo, biće odsutan sa terena najmanje mjesec dana zbog obnovljene povrede članka, objavili su danas španski mediji.
Jedan od najboljih fudbalera svijeta povrijedio se 30. septembra u utakmici protiv Marselja i mogao bi da pauzira i nekoliko mjeseci, ukoliko bude neophodno da se povrgne operaciji.
To znači da Ronaldo neće igrati na španskim derbijima protiv Athletica i Barcelone, te utakmicama baraža za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici protiv Bosne i Hercegovine, 14. novembra u Lisabonu i četiri dana kasnije u Zenici.
Kako je saopćeno iz njegovog kluba, koji je u ljetošnjem prijelaznom roku za njega platio rekordna 94 miliona eura, 24-godišnji Portugalac će otputovati u Holandiju, gdje će njegov gležanj pokušati liječiti specijalist Niek van Dyjk. Profesor ga je već liječio u vrijeme kada se borio s povredom dok je bio član Manchester Uniteda.
"Stanje je lošije nego što je to u početku izgledalo", zabrinuti su u Realu, koji Ronaldov povratak čekaju od 10. oktobra.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kaze covjek koji gotivi sve sto je spansko...CRNI_SA je napisao/la:koliko englezana ovom sajtu majko ,cojk vam kaze da se fudbal koji igra u champion shipu sranje i nula to i ja tvrdim

A sta to vidis ljepse u nasoj ligi???NK_CELIK je napisao/la:Ja i govorim o kvaliteti nogometa, nista drugo..Evo kad zazmirim znam kako igraju (na osnovu 10tak utakmica koje sam pokusao gledati i na pola odustao):CRNI_SA je napisao/la:koliko englezana ovom sajtu majko ,cojk vam kaze da se fudbal koji igra u champion shipu sranje i nula to i ja tvrdim
-Golman degrazira loptu sa svog peterca i lopta leti skroz na drugu polovic. Skok i neki iz odbrane sto ima u sebi 190 cm glavom je ili volejom odmah izbija nazad na protivnicku polovicu, to je opet njihov odbrambeni docekuje i opet je ili glavom ili centarsutom napucava naprijed u protivnicki sesnesterac u kome nema nikog naravno ali centarfor nalijece u 16 i naravno ne stize jer je golman izletio (ili eventualno stoper) i loptu degrazirao u aut ili ponovo nazad daleko u protivnicku polovicu..To je ta igra...
Vidis kako dave sudiju, kako kamenje i kolci lete sa svih starana, Ono malo fubala sto vidis je za plakat'. Oni bar malo imaju kvaliteta o kojem pricas, mi ga nemamo stari nikako u nasoj ligi. Nemaju snage da odigraju 90 minuta, i ti nasao da poredis nasu ligu sa ovom ligom, u kojoj usput skoro pola klubova sto se sad nalazi su bili prvaci Engleske ili u samom vrhu pa ti vidi druze kako je slaba.
Eh, da je srece pa da je ova nasa jad i cemer liga bar 10% kao chamipionshipu. Toliko o kvalitetu te lige.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
zar su ovo vec igrali...pa kad,kolko zavrsi na kraju

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
E **** ga sada!!!!. Mi smo plaho brzi da omalozavamo druge.deni_23 je napisao/la:Ui ui ui, ovo su dobre vijesti! To su jedina njihova dva igraca kojih se donekle pribojavam, jer su obojica hebeni po bokovima, jer su konkretni i prodorni. Ovi ostali ce se gubit' u ljepoti na sredini terena, a time i gubit lopte.[/quohooligan_SA je napisao/la:Principatus je napisao/la:CItam i u njemackom Focus, koji je dosta ozbiljan, da Christian Ronaldo nije prosao testove ljekara, da zglob jos uvjek nije izlijecen kako treba, i da jos uvjek mora da pauzira. Ronaldo ce sada ici do jednog hollandskog, vrhunskog doktora i tamo ce se vjerovatno praviti nova analiza itd. Jos uvjek ne trenira sa ekipom.
Ako Ronaldo i Bosingwa ispanu, a veoma je vjerovatno posebno sto se tice Bosingwe, to bih bilo bitno za nas. Ipak nam i ostatak portugalske ekipe nece pokloniti pobjedu, nego je bitno da se koncentrisemo na sebe a ovo ostalo je dodatan, srecni plus za nas.
drago mi je cuti da ronaldo nece igrati protiv nas sada kad njega nece biti u protglskoj reprezentaciji siguran sam daih mozemo proci pa nisu oni brazil pa daih se toliko bojimo jesu favoriti ali ne i ne pobjedljiv
Pa sta bi onda portugalski navijaci trebali pricati i koga bi se oni trebali pribojavati, kad se mi eto samo njihove dvojice trebamo da pazimo. A krivo nam bude kad njihov trener kaze da je siguran u prolaz....

Hebi ga, al repka koja vrijedi nekih 300 miliona eurica, mislim da bi trebala imati bar jos nekoliko igraca kojih bi se trebali pribojavati, iako eto ove dvojice nece biti kako se pise. A ima ih puno, to se zna.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Ponos Torina
- Kontakt:

neznam koliko je zavrsilo tad sam se probudio a ostala mi je ova slika u glavi

al moram priznati da su extra uradili grafika je beton uzitak je igrati
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.