vladedivac je napisao/la:Najsvjezija, ali i pomalo iznenadjujuca informacija iz KK Igokea glasi da je prije par dana za Igokeu potpisao Bojan Radetic (203 cm, krilni centar, rodjen 1988).
Radetic je igrao u FMP-u i njegovim filijalama, kasnije imao solidnu minutazu kod Pesica u Crvenoj zvezdi, ali ga je teza povreda ligamenata na duzi period odvojila od parketa. Posto mu je otac porijeklom iz Laktasa, tu imaju i kucu, vjerovatno je nasao za shodno da trenira sa Igokeom, u cekanju nekog inostranog angazmana. Imao je jednu epizodu na pocetku sezone u rumunskom Pitestiju, kasnije i u svedskim Belim orlovima, ali je to sve trajalo kratko.
Medjutim, u Igokei su na kraju odlucili da ga sad angazuju, samo se ceka izlazno pismo iz Svedske, nakon cega ce biti registrovan i steci pravo nastupa za KK Igokea. Koliko ce i kako doprinijeti timu, ostaje da se vidi.
ne treba igokei krilni centar od 203.. treba ima mrcina pod kosem od 210-215.. imali su takvog prije 3-4 sezone, msm da se zvao mesi, ali ne znam kako se pise

bas je bio pravi centar za igokeu, i jos bi vratio Chasea i msm da bi se mogli nositi sa prosjecnim timovima u euroligi.. a radetic mi je bio prvi komsija

i cini mi se da je osvojio evropski ili svjetski trofej sa juniorima