LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ono nije za tehnicke bilo uopste, a kad su dali Kobeu, trebali su i Russu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
kobe nakon sto se zavuko iza baselinea i opucao rahljavo izvinjava se saigracima... nek sam i ovo dozivio 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Faul na Durantu sada nije postojao..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Gasol bananirao Durantu,ovo faula vidjelo nije
cista blokada idiot od sudije svira faul

sudije su definitivno izgubljeni slucajevi 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
dobro dodje timeout prvenstveno sudijama da dodju tobe...
- BeyKopites
- Kontakt:
Kobe ako nastavi uskoro će do triple-doublea. Fale mu 2 assista i 1 skok.
Sudije usraše i šefa i stanicu, a s obzirom kako Durant šuta slobodna bacanja, to su poklonjeni poeni Oklahomi
Sudije usraše i šefa i stanicu, a s obzirom kako Durant šuta slobodna bacanja, to su poklonjeni poeni Oklahomi
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
bolje bi ja zatvorenih ociju sudio et kolko su sposobni ovako kad dosude faul a nidje faula moze odlucit utakmicu koja je izjednacena ko ova
-
sundancekid
- Kontakt:
Cudno sudjenje...ali dobro, nije nikakva katastrofa.
Po meni je opet malo opo protok lopte, na momente Kobe sa ovom ledjnom tehnikom po malo sidri loptu, i organizuje napad...treba loptu dati Nashu u ruke, i da on radi napade.. Dwight jos jednom pokazuje da mu IQ nije jaca strana, nakon sto je prije par tekmi iskljucen sa 2 idiotske tehnicke, sad se zatrpa licnim i umjesto da dominira u odbrani omoguci propuh u reketu, pa nam Durant zakucava i Westbrook sijeva sa nekim pasovima u reket...
Po meni je opet malo opo protok lopte, na momente Kobe sa ovom ledjnom tehnikom po malo sidri loptu, i organizuje napad...treba loptu dati Nashu u ruke, i da on radi napade.. Dwight jos jednom pokazuje da mu IQ nije jaca strana, nakon sto je prije par tekmi iskljucen sa 2 idiotske tehnicke, sad se zatrpa licnim i umjesto da dominira u odbrani omoguci propuh u reketu, pa nam Durant zakucava i Westbrook sijeva sa nekim pasovima u reket...
Ne bi sudije ni ovo svirale da Kobe nije protestovo onako
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ako budu ovako igrali, ova ekipa ce izboriti PO.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sta je ovo Kobiu
past first ,shoot if necesseay
slobodna ubise
slobodna ubise
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
u pm kako sretno udje ona lopta Westbrooka na kraju
Bryant još 1 skok i triple-double
Dobra tekma, neizvjesna i nadam se da će sada u 4/4 Howard uči i pokazati zašto je najbolji centar u ligi zadnjih par godina ( prije ove :/ )
Dobra tekma, neizvjesna i nadam se da će sada u 4/4 Howard uči i pokazati zašto je najbolji centar u ligi zadnjih par godina ( prije ove :/ )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Jos skok do tripla.. Imam osjecaj da ce ovaj Westbrook sad poludit' 
Nije ovo nikakav protok lopte...ovo je daj loptu Kobe-ju pa nek napravi sta moze.
Slobodna bacanja ce kostati Lakerse pobjede...
P.S. Kazu ne moze Kobe imati partije kao LeBron a evo sta radi samo drugacija postavka ekipe.Kobe prakticno ima triple-double za 3/4.
Slobodna bacanja ce kostati Lakerse pobjede...
P.S. Kazu ne moze Kobe imati partije kao LeBron a evo sta radi samo drugacija postavka ekipe.Kobe prakticno ima triple-double za 3/4.
-
samosarajvo
- Kontakt:
I ja hahah :S Igrac njegovog kalibra ne moze imat 3/17 sut (ili kolko vec) .... ubacice nesto u ovoj sigurnoRajKoothrappali je napisao/la:Jos skok do tripla.. Imam osjecaj da ce ovaj Westbrook sad poludit'
-
sundancekid
- Kontakt:
Ja ga pratim od kako je doso u ligu, ne znam da je nekad ovako igro...Raul_64 je napisao/la:Sta je ovo Kobiu
slobodna ubise
Izgleda da mu je bas stalo da se ovdje pobjedi...ali bez obzira na to, OKC je najjaca ekipa lige (vjerovatno) i treba samo zadrzati nivo truda i zalaganja iz ove utakmice, i ostatak sezone ce bit ok, nema veze cak i ako se ova utakmica izgubi, nije sramota.
Ajde da vidimo sta ce Dwight sada uradit kad udje...ofanziva je sa njim po meni losija, samo pravi guzvu u reketu i usporava protok, a kad dobije loptu ne uradi nista..