Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 27 jan 2013, 23:50

@Nihco,sad bi ti odgovorio malo sire,al kasno je valja sutra raditi.Pa bi ti napiso koliko su se naigrali Tomasson u Milanu,a Helveg u Interu.
Baljic jedva igro u Galatasaray-u,salis se? Ako izdvojis tesku povredu koja mu je bila sve do utakmice sa Danskom na Kosevu,covjek je gotovo sve odigrao standardno.

Uostalom,kosa mi se digne,na sami pomen Sliskovic i sta je taj covjek sve uradio i koliko nas je unazadio,da bi patrgo sa mafijaskim savezom. Rahimic koji osvoji kup UEFA,Sliskovic izjavi (imamo mi takvih koliko hoces), prvi strijelac Bundeslige mu igra libera,halooo bolan. To sto mi nismo otisli u Portugal,je on najvise kriv..

Imati Barbareza,Salihamidzica,Baljica,Konjica,Hibica,Besliju,Musica,Bajramovica (kojeg da kopamo po cijelom svijetu,necemo ga vise nikad iskopati),i onda ti pises o nekom slabom timu,jes,jes,kako da ne.

Cime bi ti Susica proglasio,da stavi Dzeku na libera?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2013, 00:00

Sa svim ovim navedenim trenerima nismo otisli nigdje,odemo li sa Papetom na to famozno prvenstvo zacarani krug se zatvara.
Pasalo to nekom ili ne.
A sad kome je bolji trener ili selektor stvar ukusa.Rezultati na kraju su ipak ti koji nedvosmisleno imaju odgovor na sve.
Lista cestitki,zelja i pozdrava je ipak na drugim forumima u vansporstkom zivotu.
BTW o ovim satro famoznim nasim trenercinama koji su mogli uzeti ,mjesto selektora a na kraju nisu zbog financijski ili gluho bilo drugih razloga ne trebaju ni pomena.Covjek bi rekao da su to treneri koji su vodili Barcelonu,Real,Bajern.M.U a ne da timove iz druge lige da uvedu u prvu ili da osvoje neke minorne lige WTF o cemu mi pricamo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 jan 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 28 jan 2013, 00:02

Nemam ja sta s tobom diskutovati, tvoj stav mi je poznat. Neko je podastro totalno netacnu informaciju da je Baka raspolagao najjacim timom, pa sam reagovao,nastavak diskusije je reakcija toj tvrdnji ! Da si to bio ti, ne bi mi palo na pamet da repliciram. Laku noc
Sent from my Commodore 64

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jan 2013, 00:19

harishp je napisao/la:Sa svim ovim navedenim trenerima nismo otisli nigdje,odemo li sa Papetom na to famozno prvenstvo zacarani krug se zatvara.
Pasalo to nekom ili ne.
A sad kome je bolji trener ili selektor stvar ukusa.Rezultati na kraju su ipak ti koji nedvosmisleno imaju odgovor na sve.
Lista cestitki,zelja i pozdrava je ipak na drugim forumima u vansporstkom zivotu.
BTW o ovim satro famoznim nasim trenercinama koji su mogli uzeti ,mjesto selektora a na kraju nisu zbog financijski ili gluho bilo drugih razloga ne trebaju ni pomena.Covjek bi rekao da su to treneri koji su vodili Barcelonu,Real,Bajern.M.U a ne da timove iz druge lige da uvedu u prvu ili da osvoje neke minorne lige WTF o cemu mi pricamo.
Isto tako ne odemo li ( ne daj Boze ) na veliko takmicenje sa Papetom sad, postat ce najgori trener u historiji ove reprezentacije, jer je imao nedvojbeno najbolji tim, najbolji savez do sada i najbolje uslove ( renovirano BP, kamp reprezentacije u Zenici )
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 jan 2013, 02:48

Imamo najjacu ekipu ikad, imamo spoj mladosti i iskustva, organizacijski smo bolji nego ikad, igraci, narod, svi koji vole reprezentaciju su najvise motivirani jer je 2 puta umalo propalo veliko takmicenje, imamo sredjen stadion kao nikada...

Da nastavim..imamo najlaksu grupu otkako postojimo, po vrijednosti sastava ekipa smo najbolji, imamo najbolji igacki kadar u grupi...ma, imamo sve preduslove da budemo prvi, i da cak u Brazilu napravimo nesto.

Samo nam jos kvalitetan trener treba, i strucni stab da se radujemo pravim uspjesima, a ne pobjedama nad Liht. Lat, Lit..cak i skracenice odmah pokazu o kakvim se nogometnim velesilama radi :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2013, 03:11

ceze je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sa svim ovim navedenim trenerima nismo otisli nigdje,odemo li sa Papetom na to famozno prvenstvo zacarani krug se zatvara.
Pasalo to nekom ili ne.
Isto tako ne odemo li ( ne daj Boze ) na veliko takmicenje sa Papetom sad, postat ce najgori trener u historiji ove reprezentacije, jer je imao nedvojbeno najbolji tim, najbolji savez do sada i najbolje uslove ( renovirano BP, kamp reprezentacije u Zenici )
Najbolji tim od kojih recimo na proljece ni jednog jedinog reprezentativca nema u Ligi sampiona i cak dva u euro ligi sa svojim timovima iako prije smo se znali obradovati i sa kojim reprezentativcom osvajacem tih kupova,isto tako fakticki je dozivio da jedno vrijeme saveza i repke uopste nema to jest suspenzija,teren BP je renoviran ovo ostalo sve isto-utakmica od velikog znacaja u martu ceka i pola bi se BIH sjatilo ali mjesta samo za 12-13 hiljada dusa ostalo ce cekati bolja vremena i dalje,ovaj novoizabrani savez jos nije fakticki ni sjednicu imao,tako da cemo vrlo uskoro moci vidjeti gdje i sta.U manjem entitetu i savezu fakticki nisu nista ni mjenjali,onako za informaciju a njihovi glasovi vedre i oblace a ni Osim se vise ne pita.Kamp ce biti totalno kompletan taman kad se budemo ili ne plasirali na veliko prvenstvo.Znaci da je itekako sve to vrlo,vrlo dvojbeno.Da bi bio najgori selektor potrebno je da budes na cetvrtom ili losijem mjestu na kojima smo u par navrata vec i bili.Tako da ni nalik nije isto.Ma koliko ti to navlacio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 28 jan 2013, 11:18

harishp je napisao/la: Najbolji tim od kojih recimo na proljece ni jednog jedinog reprezentativca nema u Ligi sampiona i cak dva u euro ligi sa svojim timovima iako prije smo se znali obradovati i sa kojim reprezentativcom osvajacem tih kupova,isto tako fakticki je dozivio da jedno vrijeme saveza i repke uopste nema to jest suspenzija,teren BP je renoviran ovo ostalo sve isto-utakmica od velikog znacaja u martu ceka i pola bi se BIH sjatilo ali mjesta samo za 12-13 hiljada dusa ostalo ce cekati bolja vremena i dalje,ovaj novoizabrani savez jos nije fakticki ni sjednicu imao,tako da cemo vrlo uskoro moci vidjeti gdje i sta.
Pusti šuplju... Koliko reprezentativaca ima jedna Slovenija u Ligi šampiona i u Euro ligi pa svake toliko odlazi na velika takmičenja? Imamo najjaču ekipu u istoriji države i to dobro znaš. Sve što radiš je samo pripremanje terena u slučaju Sušićevog debakla.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jan 2013, 11:37

kokakolas je napisao/la:
harishp je napisao/la: Najbolji tim od kojih recimo na proljece ni jednog jedinog reprezentativca nema u Ligi sampiona i cak dva u euro ligi sa svojim timovima iako prije smo se znali obradovati i sa kojim reprezentativcom osvajacem tih kupova,isto tako fakticki je dozivio da jedno vrijeme saveza i repke uopste nema to jest suspenzija,teren BP je renoviran ovo ostalo sve isto-utakmica od velikog znacaja u martu ceka i pola bi se BIH sjatilo ali mjesta samo za 12-13 hiljada dusa ostalo ce cekati bolja vremena i dalje,ovaj novoizabrani savez jos nije fakticki ni sjednicu imao,tako da cemo vrlo uskoro moci vidjeti gdje i sta.
Pusti šuplju... Koliko reprezentativaca ima jedna Slovenija u Ligi šampiona i u Euro ligi pa svake toliko odlazi na velika takmičenja? Imamo najjaču ekipu u istoriji države i to dobro znaš. Sve što radiš je samo pripremanje terena u slučaju Sušićevog debakla.
Ne daj Boze da nam ove kvalifikacije propadnu, jer ako sad ne upsijemo ne cemo nikada. Najbolja generacija igraca, najbolji uslovi (renovirano Bilino Polje), atmosfera je nikad bolja. Zaista sada imam najbolje sanse.

Sami sebi krojimo sudbinu u naredne tri utakmice, na domacem terenu Grcka i Slovacka + gostovanje u Slovackoj, mislim da ne treba napominjati da sve domace utakmice moramo pobjediti recimo da iz ove tri ako Bog da osvojimo 7. bodva, da smo na dobrom putu da uspijemo. Sigurno cemo imati bolju gol razliu od Grcke, jos ako ih pobjedimo 1:0 (ja bi sad potpisao) znaci bolji smo u duelu sa njima, to bi bilo fantasticno. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 28 jan 2013, 11:42

teško ćemo grke uzeti, tu bod a slovake obe uzeti
sve su pite pitice, samo burek pitac je

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2013, 14:08

nihco je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Momcino je li tebi dobro,pogledaj ekipu,koju je izveo protiv Danske na Kosevu,gdje ih je trebao da satare sa ovim sastavom ,bas su amateri bili u sastavu :?
To sto je on ubacivo Kevrice,Krivice,Muline i ubirao kinte od transfera te trgovao zajedno sa mafijaskim savezom,neka yebe sebi od-do. Kako te nije sramota,samo spominjati tog ublehasa,protiv koga se digla cijela nacija,jer je radio mutne radnje sa Pasalicem i kompanijom.ODVRATNO!

BiH - Danska 1:1
Kv. za EP 2004, 11.10.2003., Sarajevo, 36.000 gledaoca

Strijelci: Bolic 39.; Jorgensen 12.

BiH: Hasagic, Spahic (Baljic 46.), Music, Konjic (Hrgovic 80.), Hibic, Bajramovic (Biscevic 85.), Bolic, Grujic, Barbarez, Salihamidzic, Beslija. Selektor: Blaz Sliskovic

Danska: Sorensen, Vighorst, Henriksen, Laursen, N. Jensen (Nilsen 90.), Helveg (R. Larsen 85.), Gravesen, Gronkjer, Tomason, Jorgensen (Romedal 55.), Paulsen. Selektor: Morten Olsen

Sudija: Barber (Engleska)
Hasagic, Biscevic, Grujic , Hrgovic , Berberovic , Alihodzic - PL BiH,
Spahic - Zagreb
Papac -karnten
Tolja -Bregenc
Papac -karnten
Bolic -Istanbul BB
Beslija - Genk
Konjic - Coventry (2 liga)
Bajramovic - Freiburg
hibic - A madrid
baljic - galatasaray (jedva da je igrao )
Salihamidzicv- Bayern
barbarez -Hamburg

Sorrensen- Aston villa
Weighorst -Brondby
Henriksen -Panatenaikos
Laursen - Milan
Jensen - B. Dortmund
Helveg - Inter
Gravessen - Everton
Poulsen -Schalke
Tomasson - Milan
gronkjer - Chelsea
Jorgessen - udinese
Romedhal - Charlton
jansen -Charlton

E sad uporedi ova dva sastava i ko je koga trebao da odere ? S tobom je besmisleno voditi diskusiju ! Pogledaj ovo ,pa se pogledaj u ogledalo !
Sto se tice mutnih radnji i poteze, da je Safetu ime Blaz, da nije igrao za Sarajevo , i protiv njega bi se digla nacija. Ima vise sumnjivih igraca nego u najgore vrijeme. fuj
I pazi, kada druge optuzujes, nemoj poslije, k'o djevojcica, da places administraciji
OPA nicho to se znaci gleda. Prosle kvalifikacije.
Dzeko(klupa u City-u), Miske(zvaka),Pjanic(klupa u Lyon-u), Spahic(samaranje po Francuskoj), Mujdza(Freiburg),Pandza(Mechelen), Muslimovic(Paok, al igra jednu-pet povrijedjen), Salihovic(pocrvenio), Vedo(Hoffenheim, sjeb zezci), Lulic(YBB), Mujzda(Freiburt), Zaha(Nalcik).
Uglavno sve odlicni klubovi i igraci koji standarni igraci...
A Ljevakovic iz TEPLICA se ne zove. :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jan 2013, 15:49

Panda je napisao/la:teško ćemo grke uzeti, tu bod a slovake obe uzeti
Ne vidim razlog zasto ih ne bi mogli pobjediti, domaci teren, atmosfera ce biti fenomenalna, igraci motivisani jer znaju koliko bi nam znacila pobjeda.

Samo hrabro i optimisticno. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jan 2013, 16:14

harishp je napisao/la:
ceze je napisao/la: Isto tako ne odemo li ( ne daj Boze ) na veliko takmicenje sa Papetom sad, postat ce najgori trener u historiji ove reprezentacije, jer je imao nedvojbeno najbolji tim, najbolji savez do sada i najbolje uslove ( renovirano BP, kamp reprezentacije u Zenici )
Najbolji tim od kojih recimo na proljece ni jednog jedinog reprezentativca nema u Ligi sampiona i cak dva u euro ligi sa svojim timovima iako prije smo se znali obradovati i sa kojim reprezentativcom osvajacem tih kupova,isto tako fakticki je dozivio da jedno vrijeme saveza i repke uopste nema to jest suspenzija,teren BP je renoviran ovo ostalo sve isto-utakmica od velikog znacaja u martu ceka i pola bi se BIH sjatilo ali mjesta samo za 12-13 hiljada dusa ostalo ce cekati bolja vremena i dalje,ovaj novoizabrani savez jos nije fakticki ni sjednicu imao,tako da cemo vrlo uskoro moci vidjeti gdje i sta.U manjem entitetu i savezu fakticki nisu nista ni mjenjali,onako za informaciju a njihovi glasovi vedre i oblace a ni Osim se vise ne pita.Kamp ce biti totalno kompletan taman kad se budemo ili ne plasirali na veliko prvenstvo.Znaci da je itekako sve to vrlo,vrlo dvojbeno.Da bi bio najgori selektor potrebno je da budes na cetvrtom ili losijem mjestu na kojima smo u par navrata vec i bili.Tako da ni nalik nije isto.Ma koliko ti to navlacio.
Od kad se gleda kvalitet reprezentacije po igracima koji nastupaju u Ligi prvaka ?

Imas igraca koji igra u prvaku Engleske, imas golmana koji je jedan od najboljih u Engleskoj, imas igrace koji su standardni u Sevilli, Romi, Laziu. Imas jednog od najboljih strijelaca Bundeslige.
Nadalje, imas najbolji stadion do sada, sjeti se terena protiv Portugala, ako si bio tamo, sjeti se kakvi je WC-bio, odnosno nije bio, sjeti se kakve su svlacionice bile. Nisam ja rekao da je to najbolji stadion na svijetu.
Na trening kampu se rade posljednji radovi u wellnesu i hotelu, prije nije bio nikakav, sad ce biti, pitanje je vremena. Hrvatska koje je godinama medju TOP 10 reprezentacija svijeta nema nikakav trening kamp.
Nije bilo saveza jedno vrijeme, ali sad ga ima i najbolji je u historiji reprezentacije, bar je u potpunosti priznat u FIFA-i jer ima jednog predsjednika. Rad saveza je u najmanju ruku normalan.
Imas najlaksu grupu od kad igramo kvalifikacije.

A kad bi Pape sa ovom ekipom u ovoj grupi, koje je realno lagana ( jer si iz prvog sesira dobio Grcku a moga si dobiti Italiju, Englesku, Spaniju, Holandiju ; iz drugog Slovacku, a mogao si dobiti Francusku, Rusiju, Svedsku,; iz cetvrtog si dobio Litvaniju, a mogao si Austiju, Poljsku, Skotsku, Bugasku, Rumuniju ) osvojio cetvrto mjesto, to bi bilo vise nego sramotno.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2013, 16:41

Dobar post ceze. Vedo ne igra CL, ali je tresao mreze po EL i po Bundesligi dovoljno. Dzeko isto u dobroj formi i igra u jednom od najacih klubova PL, pogodio u CL protiv Reala. Zasto sad moraju igrati CL da bi mi prosli na SP, to mi je zagonetka. A mi se izgleda moramo tresti i strahovati od Samarasa i Gekasa, propaliteta. Grohotom...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jan 2013, 17:02

@hraishp
I stvarno nisam mogao provariti ono da smo losa reprezentacija jer nemamo igrace u Ligi prvaka, pa sam malo istrazio.
Izmedju osatalih predstavnika u Ligi prvaka imaju:
Kenija ( Victor Wanyama, Celtic ), Vels ( Ramsey, Arsenal ), Honduras (Emilio Izaguirre, Celtic), Siera Leone ( Mohamed Bangura, Celtic), Armenija (Henrikh Mkhitaryan, Shaktar), Finska (Teemu Pukki, Schalke 04 ).
Zar stvarno mislis da su ove reprezentacije bolje od nase ?
Vodeci se tvojom logikom jesu.
Ne znam kako da te poslije ovoga shvatim ozbiljno.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2013, 17:18

ceze je napisao/la:@hraishp
I stvarno nisam mogao provariti ono da smo losa reprezentacija jer nemamo igrace u Ligi prvaka, pa sam malo istrazio.
Kenija ( Victor Wanyama, Celtic ), Vels ( Ramsey, Arsenal ), Honduras (Emilio Izaguirre, Celtic), Siera Leone ( Mohamed Bangura, Celtic), Armenija (Henrikh Mkhitaryan, Shaktar), Finska (Teemu Pukki, Schalke 04 ).
Koliko se meni cini da je ovdje diskusija o da li sad imamo bolje igrace ili prije, ne znam odakle vadis ovaj zakljucak. Ne znam kako da te svatim ozbiljno poslije ovog posta :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jan 2013, 17:33

soko je napisao/la:
Koliko se meni cini da je ovdje diskusija o da li sad imamo bolje igrace ili prije, ne znam odakle vadis ovaj zakljucak. Ne znam kako da te svatim ozbiljno poslije ovog posta :D
Procitaj postove iznad.
Nasa diskusija je u vezi to ga da li ce Safet Susic ukoliko ne ode na SP biti najgori trener u historiji reprezentacije ili ne.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 jan 2013, 17:34

Vidim da su pojedinci bez zivota totalno. Da nema foruma, pola bi vas se povjesalo od dosade .. Darujem zivot sretnom dobitniku ..

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2013, 17:46

ceze je napisao/la:
soko je napisao/la:
Procitaj postove iznad.
Nasa diskusija je u vezi to ga da li ce Safet Susic ukoliko ne ode na SP biti najgori trener u historiji reprezentacije ili ne.
Jel ovo?
harishp -- "Najbolji tim od kojih recimo na proljece ni jednog jedinog reprezentativca nema u Ligi sampiona i cak dva u euro ligi sa svojim timovima iako prije smo se znali obradovati i sa kojim reprezentativcom osvajacem tih kupova"
A za to da ce biti najgori trener, tesko. Sto se tice proslih kvalifikacija, igraci nam nisu bili u formi vecinom kvalifikacija. Sad trenutno ide dobro, igraci u formi. Nazalost Sejo se opet povrijedio, Mujdza ima problema sa ledjima. Uz malo srece da ovako ostane i da se ova dvojica vrate mozemo ici do prvog mjesta, eventualno drugog.
Ako naletimo na neki jak u slucaju baraza, sigurno necemo proci. Opet nije najgori, jer protiv timova poput Portugala, Francuske sad mi nemamo sta trazit. Protiv Hrvatske/Belgije/Srbije tu i tamo, uz dosta srece.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 jan 2013, 18:24

ceze je napisao/la:
soko je napisao/la:
Procitaj postove iznad.
Zasto bi bio najgori i ako se ne kvalifikujemo? Sa njim smo bili u barazu,a i sad ce najmanje uzeti opet baraz,tako da ne vidim cime ce biti najgori i ako ne kvalifikuje reprezentaciju. Samo lupetanja i lupetanja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 jan 2013, 19:01

Ko će biti najgori,ustvari ko je već najgori...MUZUR-DAIDŽA jedann jedini neprevaziđeni,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.