collison ga je obgrlio prije nego sto ga je ovaj bacioNEZALAGANJE je napisao/la:Kad te vec baci i skloni,sta treba da uradis,da ne pruzis otpor!?
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Evo zašto je najbolji na svijetu 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
14 asistencija majstora, kada svi očekuju njegov šut on ovako "podvali" loptu 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Dobili smo!
Sefalosha
Sefalosha
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne, nijeGunnerS je napisao/la:Evo zašto je najbolji na svijetu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
majsor svog zanata
al' da je barem jos jedan skok pa da okruni ovu odlicnu partiju triple-doubleom
Srce mi malo prije stade kada Westbrooka ostavise samog na sutu za tri poena...Sva sreca pa isti promasi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa grehota je ako Kobe ne bude imao još jedan reb. Zaslužio je TD
Samo ne treba dopustiti brze trojke, izgleda da se ovo može privesti kraju, mada je u košarci minuta i previše za preokret
EDIT: tako je majstoreeee
Samo ne treba dopustiti brze trojke, izgleda da se ovo može privesti kraju, mada je u košarci minuta i previše za preokret
EDIT: tako je majstoreeee
Zadnja izmjena: BeyKopites, dana/u 28 jan 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako ga moze obgrliti,a covjek stoji ispred njega?Nemoj izmisljati,evo vec 5 puta sam pregledao tu situaciju,ne moze biti ocitiji faul,a inace mu je to navika da krampa rukama....KK_Bosna je napisao/la:collison ga je obgrlio prije nego sto ga je ovaj bacioNEZALAGANJE je napisao/la:Kad te vec baci i skloni,sta treba da uradis,da ne pruzis otpor!?
tako je, ti imas veze u reziji sa ESPN pa pregledas tu situaciju 5 putaNEZALAGANJE je napisao/la:Kako ga moze obgrliti,a covjek stoji ispred njega?Nemoj izmisljati,evo vec 5 puta sam pregledao tu situaciju,ne moze biti ocitiji faul,a inace mu je to navika da krampa rukama....KK_Bosna je napisao/la:collison ga je obgrlio prije nego sto ga je ovaj bacioNEZALAGANJE je napisao/la:Kad te vec baci i skloni,sta treba da uradis,da ne pruzis otpor!?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Kobe 13 asistencija.
Rekorda sezone mu je 14 protiv Jazza. A karijere 15 protiv Washingtona 2002 godine...
14ta...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Black Mamba izdominiro 
Ne nasmijavaj ljude na ovoj temiCarlo je napisao/la:Ne, nijeGunnerS je napisao/la:Evo zašto je najbolji na svijetu
Kobe sta reci
ma dajForster je napisao/la:Ne nasmijavaj ljude na ovoj temiCarlo je napisao/la:Ne, nijeGunnerS je napisao/la:Evo zašto je najbolji na svijetu![]()
Kobe sta reci
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Odpepaj sa svojim mišljenjem, glupim, sa ove temeCarlo je napisao/la:Ne, nijeGunnerS je napisao/la:Evo zašto je najbolji na svijetu
Rekoh li ja ako najbolji igrač da 4 poena da ćemo pobjediti
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Shvatio je da ovdje mora da pogura tim ili PO nećemo vidjeti. Samo nek nastaviti asistirati i stvari će se staviti na svoje mjesto
.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imam LP,kad me vec vuces za jezik!KK_Bosna je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:tako je, ti imas veze u reziji sa ESPN pa pregledas tu situaciju 5 putaKK_Bosna je napisao/la: Kako ga moze obgrliti,a covjek stoji ispred njega?Nemoj izmisljati,evo vec 5 puta sam pregledao tu situaciju,ne moze biti ocitiji faul,a inace mu je to navika da krampa rukama....![]()
![]()
lebron je kosarkaski genije 
a sad razligutis sa teme o lakersima ako cete spominjati staru pricu ko je bolji... ustvari i mozete, ali snosite i posljedice...
a sada on-topic: clark zaista igra kao sat otkako je gasol premjesten na klupu
a sad razligutis sa teme o lakersima ako cete spominjati staru pricu ko je bolji... ustvari i mozete, ali snosite i posljedice...
a sada on-topic: clark zaista igra kao sat otkako je gasol premjesten na klupu
ObjasnioGunnerS je napisao/la:Odpepaj sa svojim mišljenjem, glupim, sa ove temeCarlo je napisao/la:Ne, nijeGunnerS je napisao/la:Evo zašto je najbolji na svijetu
Rekoh li ja ako najbolji igrač da 4 poena da ćemo pobjediti
Napokon skalp ovim jačim ekipama, valjda im ovo bude samo početak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.