FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ovo prvo kolo moglo bi dosta stvari pokazati,nije da ce odluciti al ako pobjedimo u Zenici bice zanimljivo prvenstvo do samoga kraja.
Za poređenja Sarajeva i Želje, diskusije o istoriji, korjenima, o tome koji klub je veći... imate temu Sarajevo vs. Željezničar.
Molio bih navijače Želje da ovu temu ne koriste za pisanje o svom klubu i da ne dolaze samo da bi liječili dosadu provokacijama. Samo bez veze banove dobijate.
Molio bih navijače Želje da ovu temu ne koriste za pisanje o svom klubu i da ne dolaze samo da bi liječili dosadu provokacijama. Samo bez veze banove dobijate.
cuo sam da nam dolazi alen skoro i almedin hota, informacija iz prve ruke i jos se vode pregovori sa dzemicom berberovicem al koliko znam pare su problem
Je li novi proizvođac opreme, ako jeste koji ?
Ne vjerujem ni za jednog igraca...pogotovo za Berberovica, jer je covjek nedavno gostovao na TVSA i govorio da postoje sanse za povratak u FK Sarajevo ali samo da zavrsi karijeru...Sada ne.crnamamba je napisao/la:cuo sam da nam dolazi alen skoro i almedin hota, informacija iz prve ruke i jos se vode pregovori sa dzemicom berberovicem al koliko znam pare su problem
@Desole, jeste novi je proizvodjac ali jos nije objavljeno, ili ja nisam upratio

- moustapha
- Kontakt:
Novu opremu bi trebao raditi domaci dizajner Haad. Ovo ima i svojih prednosti i mana. Malo strpljenja i ubrzo bi trebali sve saznati.
#divovi
Dresovi su gotovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Burberry46
- Kontakt:
http://fksinfo.com/novosti/predstavljen ... ajevo/2129" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Ipak ova uprava nešto radi. Poslije potpisa Džakmića vjerujem im definitivno mnogo više. Novi dresovi su dobri, više gledam kako stoji grb, jer to nam je prijašnjih godina bio problem, tj. bivše uprave nisu marila za to. Bordo boja, ljubav moja !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Fini su vam ovi dresovi,lijepo izgledaju.
- moustapha
- Kontakt:
Ma odlični su. Ima li taj u sivoj varijati slika ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
moustapha je napisao/la:Bijeli dres je mrak.![]()
Jos samo nekog finog sponzora.
Mislim da necemo imati sponzora na dresu dok ne nadjemo nekog s kojim cemo biti zadovoljni.Necemo prodavati mjesto na svetom dresu za sicu.
1946
- moustapha
- Kontakt:
Dres je mrakača
VOLIM VOLIM VOLIM...

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
bravo za dresove,odlicno izgledaju.mislim da je haadu ovo prvi posao sa sportskom opremom.meni stvarno ovo dobro izgleda jos domace.
Adnan Hajrulahović Haad, modni dizajner, čini mi se da je to njegova modna marka.Devil je napisao/la:Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, Morpheus i 55 gostiju.