Uvijek si dobrodošao na Pecaruneno#4 je napisao/la:Siroki opet ub'o s Crnima...
Freeman vidi se da jos nije spreman u potpunosti, nije igrao gore...
Partizan nedostojan protivnik cijelo vrijeme, slucajno su se vratili onom serijom kad su gubili 36:22. Dule je to poslije i priznao na konferenciji za stampu...
Inace, prijem kao i uvijek fantastican. Gospodski, valjda sam to zasluzio kao i posebno mjesto u lozi na utakmici sa Partizanom![]()
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
svaka cast na pobjedi,ubili ste partuizan,bio sam prisutan na utakmici
poslije navecer svi igraci u pink pantheru u mostaru piju

poslije navecer svi igraci u pink pantheru u mostaru piju

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Run 'n' gun košarka na Bijelom Brijegu poluvrijeme KK Zrinjski: HKK ŠIroki 42:58 
EDIT: 68:90 prolazak dalje ,malo jači trening pred gostovanje u Novo Mesto

EDIT: 68:90 prolazak dalje ,malo jači trening pred gostovanje u Novo Mesto
Steta za poraz,Freeman los danas,ni Jones nije bio bas puno bolji,u nedjelju zgazit Cigose
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
Moglo se više u završnici, stvarno štetaAndroid je napisao/la:Steta za poraz,Freeman los danas,ni Jones nije bio bas puno bolji,u nedjelju zgazit Cigose
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ovaj drugi mi je dobro zapao za oko sa jurcanjima kao muha bez glave i obzirom da je dovedena na najdeficitarnijoj poziciji zanima me kako ce nastaviti sezonuAndroid je napisao/la:Steta za poraz,Freeman los danas,ni Jones nije bio bas puno bolji,u nedjelju zgazit Cigose
neki rekose da ste opet pogodili, ali veceras je izgledao lose e sada ostaje da se vidi jeli to bila jedna noc neraspolozenja ili ...
pozitivna stvar je da se izgleda ramljak poceo da budi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
polako, desi se i poraz..isto smo mi dobili zadra ili krku kuci, sad smo izgubili..lopta - dvi i gotovo..
samo polako dalje..moze se svima dogoditi losa noc
samo polako dalje..moze se svima dogoditi losa noc
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
On ima odlican ulaz i večeras je bio za korak brži od svog pratitelja ,ali Široki je igro 50% utakmice bez centra tj. bez igrača u reketu ,tako da ,nezz jesi gledo citavu utakmicu, 1. ulaz Jones je lagano položio jer je u igri bio Freeman ,a ona 2 u 2. poluvremenu je imo na sebi i playa i centra koji mu je izišo u blok a da je u reketu bio centar kojem bi on dobacio za lagan koš drugačije bi sve bilo ,tu je Vujo malo zajebo ,ali ne može mu se zamjerit jer je ekipa bila izuzetno 3-čki razpoloženanerminh74 je napisao/la:ovaj drugi mi je dobro zapao za oko sa jurcanjima kao muha bez glave i obzirom da je dovedena na najdeficitarnijoj poziciji zanima me kako ce nastaviti sezonuAndroid je napisao/la:Steta za poraz,Freeman los danas,ni Jones nije bio bas puno bolji,u nedjelju zgazit Cigose
neki rekose da ste opet pogodili, ali veceras je izgledao lose e sada ostaje da se vidi jeli to bila jedna noc neraspolozenja ili ...
pozitivna stvar je da se izgleda ramljak poceo da budi
Idemo razvalit Cibonu i ostavit je ispod nas
Osipanje igračkog kadra u Ciboni se mora iskoristiti. Nebi im trebao pomoći ni vjetar u leđa koji tradicionalno imaju od ,,djelilaca pravde,,.
Otisao im i Hamilton,mislim da ce u nedjelju biti zadnja utakmica Daniela Lutza 

HRHB
HRHB
sta reci, Vujanovic

-
- Kontakt:
PRČIM VAM MATER
'Ko će meni platit operaciju čira na želucu
'Ko će meni platit operaciju čira na želucu

- Barney Stinson
- Kontakt:
Neću komentirati puno utakmicu, samo ću reći kako mi je neshvatljivo kako ne možemo odigrati napad protiv jeb.ene zone
... Ali zato onu bocu koja je doletila na teren i prošla kraj Šakića tko je god bacio tu bocu dao Bog pa mu svaki dan padala po glavi 10 puta ono iznenada da je ne očekuje, ono sjedi za kavom boca u glavu, šetnja s curom lagano boca u glavu, jede u kući boca u glavu.. Majmun jedan tko je da je..

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
- Kontakt:
I meni je krivo što onu pizdu Vragovica nije u glavu razvalio a ne samo u noguBarney Stinson je napisao/la:Neću komentirati puno utakmicu, samo ću reći kako mi je neshvatljivo kako ne možemo odigrati napad protiv jeb.ene zone... Ali zato onu bocu koja je doletila na teren i prošla kraj Šakića tko je god bacio tu bocu dao Bog pa mu svaki dan padala po glavi 10 puta ono iznenada da je ne očekuje, ono sjedi za kavom boca u glavu, šetnja s curom lagano boca u glavu, jede u kući boca u glavu.. Majmun jedan tko je da je..
Na skandiranje 3 puta diže ruku ,više gleda njih kako navija nego utakmicu
Sramota zadnji 4 minute se ponašao isto Giga dadne loptu i odmakne se od igrača s loptom
Taj majmun je na više utakmica KK Širokog bio nego ti i ja zajedno( iako sam 2-3 domace propustio u zadnjih 6-7 godina )
Veci su kreteni oni koji izlaze na 1:30 do kraja kad je bilo 3 razlike za njih
neznam sta bi rekao..krivo mi bilo pogotovo sto je to cibona jer gubi od svakog zivog i uvijek dođe kod nas naj napaljenija i najraspoloženija..
luzeri smo ispali na kraju.+10 4 min do kraja..nisam siguran ali mislim da Vujo nije radio time out, a trebao je da prekine njihovu seriju vec kod 4-0 ili 6-0 da se malo smirimo jer su nam igrali zonu a mi nismo znali di udaramo..
sve u svemu, pokazalo se kljucnim jer nemamo pravog centra..a freeman u zadnjih par utakmica preloš..iako doduse, niti jedna suvisla akcija na centra kod nas ne ide..
smeta me ova kosarka gdje svatko radi sta hoce, toga kod velića nije bilo..
luzeri smo ispali na kraju.+10 4 min do kraja..nisam siguran ali mislim da Vujo nije radio time out, a trebao je da prekine njihovu seriju vec kod 4-0 ili 6-0 da se malo smirimo jer su nam igrali zonu a mi nismo znali di udaramo..
sve u svemu, pokazalo se kljucnim jer nemamo pravog centra..a freeman u zadnjih par utakmica preloš..iako doduse, niti jedna suvisla akcija na centra kod nas ne ide..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
Majmun je boli me qrac da ne izlazi iz dvorane..felix123 je napisao/la:I meni je krivo što onu pizdu Vragovica nije u glavu razvalio a ne samo u noguBarney Stinson je napisao/la:Neću komentirati puno utakmicu, samo ću reći kako mi je neshvatljivo kako ne možemo odigrati napad protiv jeb.ene zone... Ali zato onu bocu koja je doletila na teren i prošla kraj Šakića tko je god bacio tu bocu dao Bog pa mu svaki dan padala po glavi 10 puta ono iznenada da je ne očekuje, ono sjedi za kavom boca u glavu, šetnja s curom lagano boca u glavu, jede u kući boca u glavu.. Majmun jedan tko je da je..
Na skandiranje 3 puta diže ruku ,više gleda njih kako navija nego utakmicu
Sramota zadnji 4 minute se ponašao isto Giga dadne loptu i odmakne se od igrača s loptom
Taj majmun je na više utakmica KK Širokog bio nego ti i ja zajedno( iako sam 2-3 domace propustio u zadnjih 6-7 godina )
Veci su kreteni oni koji izlaze na 1:30 do kraja kad je bilo 3 razlike za njih
Da je Vragovic sve to radio to stoji, da je bio katastrofalan to stoji al gađati svoje igrače eeej o čemu pričamo.. Ako već imaš problema sa nekim nije Široki velik lako se pronađe taj neko pa onda budi frajer.. A ti što izlaze na minutu i pol prije kraja vjer. ce opet u dvoranu doci na finale ili eventualno kada bude Zvezda dolazila tako da me to ne dira niti najmanje..
19 - ђ - 11
-
- Kontakt:
35 78 : 68[Široki] 24 Barać Boris made 2 points (pos. 5)Kevin je napisao/la:neznam sta bi rekao..krivo mi bilo pogotovo sto je to cibona jer gubi od svakog zivog i uvijek dođe kod nas naj napaljenija i najraspoloženija..
35 [Široki] 32 Vragović Karlo foul on 7 Blassingame Jerel
35 [Cibona] 5 Kus Davor turnover (back court violation)
35 [Široki] 22 Šakić Željko missed 2 points (pos. 5)
35 [Cibona] 31 Žižić Andrija defensive rebound
35 [Cibona] 24 Strawberry Darryle missed 2 points (pos. 2)
35 [Široki] 4 Šutalo Marko defensive rebound
35 [Široki] 24 Barać Boris missed 3 points (pos. 6)
35 [Cibona] 24 Strawberry Darryle defensive rebound
36 minute: 36
36 [Široki] 7 Ramljak Ivan foul on 20 Rozić Marin
36 78 : 69 [Cibona] 20 Rozić Marin made free throw
36 78 : 70 [Cibona] 20 Rozić Marin made free throw
36 [Široki] 43 Jones Johnathon replaces 32 Vragović Karlo
36 [Široki] 32 Vragović Karlo replaces 7 Ramljak Ivan
36 [Široki] 22 Šakić Željko turnover (bad pass)
36 [Cibona] 20 Rozić Marin steal
36 [Cibona] 7 Blassingame Jerel assist
36 78 : 72 [Cibona] 31 Žižić Andrija made 2 points (pos. 5)
36 [Široki] time out
Odlična utakmica,niste smjeli dopustiti da poslije +10 izgubite.Svakako mislim da zaslužujete bolji plasman.
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Velika pobjeda,Šutalo standardno dobar,al najveće zasluge idu Vragoviću koji je podigao ekipu kad je bila na koljenima.
Veoma vazna pobjeda,Vrag poludio u zadnjim minutama 

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.