EDIT: Neda se ni Werder, tako lako.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Nema sta, HSV je razbio Werdera. Do kraja mogu samo jos koji gol dati.
#divovi
Re: VfB Stuttgart
Ajde Vedo...plavooki bombarderu,obraduj raju
Salu na stranu,mislim da ce tekma biti vise nego zanimljiva,naravno prizeljkujem pobjedu Svaba!
Salu na stranu,mislim da ce tekma biti vise nego zanimljiva,naravno prizeljkujem pobjedu Svaba!
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Ma problem im je kvalitetan strucni stab i trener.Od Ragnicka normalnog trenera nisu ni imali.
A uz to je glavni i odgovorni finasijer povukao rucnu i vec polako otisao u apsolutnu penziju.Ko biva dovukao sam im iz pete lige u prvu,malo se prosigicali a ja sad odoh odmarati.
Da i ne zaboravim ljudi su imali ubjedljivo najaci skauting u regionu,zato i jesu onako pogadjali sa mladim igracima.
Ovo sad nije ni blizu.
A uz to je glavni i odgovorni finasijer povukao rucnu i vec polako otisao u apsolutnu penziju.Ko biva dovukao sam im iz pete lige u prvu,malo se prosigicali a ja sad odoh odmarati.
Da i ne zaboravim ljudi su imali ubjedljivo najaci skauting u regionu,zato i jesu onako pogadjali sa mladim igracima.
Ovo sad nije ni blizu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: VfB Stuttgart
E moj Molinaro, za tebe je Boka Ashley Cole
Bivsi golman Schalke-a i Werder-a Oliver Reck je veceras u Tirolu dozivio srcani udar i odmah je operisan i trenutno se nalazi na intenzivnoj...Njegova sreca je bila sto se u tom trenutku bio u drustvu svoga prijatelja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
da, čuo sam za to prije par sati. oli se 'malo' više ugojio i valjda će biti sve u redu.amerosm je napisao/la:Bivsi golman Schalke-a i Werder-a Oliver Reck je veceras u Tirolu dozivio srcani udar i odmah je operisan i trenutno se nalazi na intenzivnoj...Njegova sreca je bila sto se u tom trenutku bio u drustvu svoga prijatelja.
kad sam već kod golmana, danas na sky bio hrđa (rost) i daje nekakve izjave a ispod piše za koga je branio.
haman da je u utakmicu (ili par njih) branio za jedne više. 150 gore dole za HSV i tako isto za Werder.
*pogatetz u west ham.
*bruno još nije produžio ugovor u štutgartu.
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ciro strucnjak, tako je govorio i da ce Valencia pobijediti Bayerna na Allianz Areni kada je gostovao na OBN-uKSIVLE je napisao/la:Ćiro ne vjeruje Španjolcu: Guardiola će u Münchenu doživjeti pravi fijasko!
Slazem se jedino s njegovom konstatacijom da je Bundesliga najjaca liga na svijetu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mozes se ti slozit, ali to nije tacno.Bundesliga je napisao/la:Ciro strucnjak, tako je govorio i da ce Valencia pobijediti Bayerna na Allianz Areni kada je gostovao na OBN-uKSIVLE je napisao/la:Ćiro ne vjeruje Španjolcu: Guardiola će u Münchenu doživjeti pravi fijasko!![]()
Slazem se jedino s njegovom konstatacijom da je Bundesliga najjaca liga na svijetu.
Trenutno je Primera ispred svih drugih.
Bundesliga je najzdravija i najuredjenija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Tim 19. kola:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Ne znam kako je Abdellaoue u timu kola ispred Mandžukića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jeste Primera je po koeficijentu najjaca liga svijeta i to zahvaljujuci prvenstveno Barceloni koja je taj koeficijent popravljala iz godine u godinu, kao i Atletico Madridu koji je radio istu stvar u Europa Ligi. Real.M se malo popravio zadnjih godina, pa su i oni dobri kandidati za zavrsnice Lp-a. Sto se tice ostalih klubova tu je jaz izmedju Barcelone i Reala i ostalih klubova prevelik. I nemojte mi sada te price Real i Barca su najjaci klubovi svijeta, pa je to i realno jer nije. Vidjeli smo sta je Bayern uradio Realu, pa i Borussia ove sezone.M4kaveli je napisao/la:Mozes se ti slozit, ali to nije tacno.
Cinjenica je da je primera prvenstveno zahvaljujuci ovim klubovima najjaca liga svijeta, a kada bi se gledala jacina svih klubova koji igraju u ligi tu bi Bundesliga bila definitivno najsnaznija, a ionako je vec na putu da to postane.
Po meni vec jeste, po koeficijentima nije. U Bundesligi nema slabih klubova za razliku od Primere gdje se od Reala i Barce redovno prima po 6 ili 7 komada. Dovoljno je nabrojati: Bayern, Dortmund, Leverkusen, Schalke, Hamburg, Stuttgart, Hannover, Mainz, Frankfurt itd. Sve su to klubovi koji su veoma jaki i dosta jaci od klubova koji igraju u Primeri.
I am not yet born; O hear me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kicker tim kola

Lista strijelaca

Bundeska i zarada

Zanimljivo istraživanje o nogometašima i njihovim životima nakon nogometa

Lista strijelaca

Bundeska i zarada

Zanimljivo istraživanje o nogometašima i njihovim životima nakon nogometa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Statistika kaze da Freiburg ima drugu najbolju odbranu u ligi, a vjerovali ili ne uprava Freiburga za stoperski dvojac je platila samo 1 milion €.
Svaka cast Streichu na poslu koji obavlja u Freiburgu i ubjedjen sam da ce u sezoni 2014/15 trenirati jednu ekipu koja se bori za sami vrh Bundeslige, isto kao i Tuchel.
Svaka cast Streichu na poslu koji obavlja u Freiburgu i ubjedjen sam da ce u sezoni 2014/15 trenirati jednu ekipu koja se bori za sami vrh Bundeslige, isto kao i Tuchel.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Statistika kaze da Freiburg ima drugu najbolju odbranu u ligi, a vjerovali ili ne uprava Freiburga za stoperski dvojac je platila samo 1 milion €.
Freiburgu kapa do poda, pratim ih dosta ove sezone i ekipa igra taktički sjajno, defanzivno su odlični ali i ofanzivno su veoma kreativni i zanimljivi za gledat.
Kruse, Caliguri, Schmid, Putsila, Flum su jako zanimljivi igrači ali mene najviše oduševljava Fallu Diagne koji je beton u odbrani i sjajno otvara igru iz zadnje linije. Ovo je igrač za najjače klubove ali neka ga još u Freiburgu koji ima moje simpatije i držim im fige da i dalje ovako nastave. Još da su im sudije malo više naklonjene bilo bi to još i bolje...
Što reći za Streicha, maestralan posao radi, zaista imponira kako je ovaj trener uspio od ovakve ekipe i sa ovakvim budžetom napraviti ovakav kvalitetan tim.
Jako je specifičan način na koji vodi ovaj tim i nadasve mi je zanimljiv njegov ''bratski'' odnos koji ima sa igračima. Baš me zanima kako bi se snašao u nekom jačem i bogatijem klubu.
Nadam se da će Freiburg postati intresantan i ostatku fudbalske evrope tako da i sam klub onda ima mogućnosti da dovede još nekoliko zanimljivih igrača. Znam da su bili zainteresirani za Sulejmania ali kako stvari stoje izgleda ništa na kraju od toga. Vjerujem da bi ovaj klub dostojno predstavljao Bundesligu u Evropi, ali rano je još o tome za pričati.
Agieren statt reagieren
Re: BL kviz
Posto niko nece da postavi pitanje, evo od mene jedno lagano pitanje...
Zasto bi ko Nürnberg bilo bolje da se utakmica protiv Bayerna nakon Fantomskog gola Helmera nije ponovila ?
Zasto bi ko Nürnberg bilo bolje da se utakmica protiv Bayerna nakon Fantomskog gola Helmera nije ponovila ?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Izgubili su mislim sa vecom razlikom na toj tekmi i posle toga ispali? :/amerosm je napisao/la:Posto niko nece da postavi pitanje, evo od mene jedno lagano pitanje...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tacno...Naime ponovljenu utakmicu su izgubili sa 5:0 i upravo ta ih je razlika poslala u Cvajtu. Postavi sljedece pitanje, naravno ako zelis.Tracy3McGrady je napisao/la:Izgubili su mislim sa vecom razlikom na toj tekmi i posle toga ispali? :/amerosm je napisao/la:Posto niko nece da postavi pitanje, evo od mene jedno lagano pitanje...
Barcelona i Bayern su vec godinama najjaci klubovi na svijetu, tu nema dileme.Bundesliga je napisao/la:Jeste Primera je po koeficijentu najjaca liga svijeta i to zahvaljujuci prvenstveno Barceloni koja je taj koeficijent popravljala iz godine u godinu, kao i Atletico Madridu koji je radio istu stvar u Europa Ligi. Real.M se malo popravio zadnjih godina, pa su i oni dobri kandidati za zavrsnice Lp-a. Sto se tice ostalih klubova tu je jaz izmedju Barcelone i Reala i ostalih klubova prevelik. I nemojte mi sada te price Real i Barca su najjaci klubovi svijeta, pa je to i realno jer nije. Vidjeli smo sta je Bayern uradio Realu, pa i Borussia ove sezone.M4kaveli je napisao/la:Mozes se ti slozit, ali to nije tacno.
Cinjenica je da je primera prvenstveno zahvaljujuci ovim klubovima najjaca liga svijeta, a kada bi se gledala jacina svih klubova koji igraju u ligi tu bi Bundesliga bila definitivno najsnaznija, a ionako je vec na putu da to postane.
Po meni vec jeste, po koeficijentima nije. U Bundesligi nema slabih klubova za razliku od Primere gdje se od Reala i Barce redovno prima po 6 ili 7 komada. Dovoljno je nabrojati: Bayern, Dortmund, Leverkusen, Schalke, Hamburg, Stuttgart, Hannover, Mainz, Frankfurt itd. Sve su to klubovi koji su veoma jaki i dosta jaci od klubova koji igraju u Primeri.
Sa ostatkom boldanog se ne bi slozio i tu definitivno nisi u pravu.
Atletico i Malaga su jaci od svih klubova u Bundeski osim Bayerna i BvB-a.
Onda tu jos imas klubove poput Valencie ( koja se polako penje ka vrhu jer im se vracaju glavni igraci ), Betisa, Seville, Levantea.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.