FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SultanSulejman
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SultanSulejman » 28 jan 2013, 16:48

Ko bi nam dobrodošao:

slika

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2013, 16:59

Meske je dosao u klub koji je tonuo ali on nije cvijecka svakako, ali njega krivit prije Sabovica i ovih je najveca glupost nas navijaca ... Doce nam sad neko gori jer poslat ce goreg kako bi dokazali da su ovi bili dobri haha... Vi ko da slobodu pratite 2 godine a ne citav zivot... Sve to u krug ide lopovluk
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 jan 2013, 17:00

dobro bi nam došao bilo ko, al' da radi za Slobodu .. pa je l' to Željo nema dugove, a ljudi tri godine dominiraju u BiH, je l' to Sarajevo nema dugove, a ljudi se barem bore za titule, igraju tu je*enu evropu .. šta to oni imaju, a mi nemamo? nemaju ba ni oni pare, al' imaju neke donekle sposobne ljude, a mi ih nemamo .. sve se mislim, da mi imamo te ljude iz Želje, eto i mi bi se borili za titulu ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2013, 17:04

Ja kazem picke smo sa Mesketom se obracunavamo a Sabovice nesmijemo da trazimo ima ledja Nasera ove one. ... Ja kako znam Svi su podjednako krivi ali sabovici su nam dusu uzeli
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 jan 2013, 17:16

SaltCityAttack je napisao/la:Ja kazem picke smo sa Mesketom se obracunavamo a Sabovice nesmijemo da trazimo ima ledja Nasera ove one. ... Ja kako znam Svi su podjednako krivi ali sabovici su nam dusu uzeli
Pa brate kad se digla parola protiv Sabovica dok su bili u klubu svi stariji ko picke s tribine se sklonili i svalili na tad mladju generaciju, na konkretno jednog momka koji je piso parolu.. i to je uvijek bilo tako od generacije 92. do 87. godiste su i momci jedini koju su spremni zrtvovat nesto za tribinu i za ovaj klub, stariji uvijek ko p.icke kad je takvo nesto u pitanju, spremni su izmlatit 2-3 mladja momka na tribini kad im se ukaze na nesto slicno.. al opet kazem cast izuzecima jer ih ima..
075

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 jan 2013, 17:23

Ma kakvi stariji tu su samo kad treba pametovat, da nije ovih mladjih momaka na tribini ne bi je ni bilo.
Za sad ovo sto sam se raspitao po svemu sudeci ocekuje se gasenje kluba.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 jan 2013, 17:26

znači, mogli bismo kao Rangers ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 jan 2013, 17:32

MakeTZ je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Meske je dao ostavku!
Evo i jedna dobra vijest, bilo bi dobro kad bi i ostali dali ostavke.
To uopste nije dobra vijest. Dao je ostavku jer mu je receno da od opstine i kantona nece dobiti pare, tako da kada neko dodje umjesto njega nece imati nikakve mogucnosti da napravi nesto, osim ako ne dodje neki milioner i ne ulozi svoje pare, a takvoga nece biti.
Gasenje je blizu, a Meske kakav god bio nece da ucestvuje u tome. Da fudbal i Sloboda nisu u interesu opstine govori i to da su pare za igradnju Tusnja ove godine u dobrom djelu preusmjerili na panoniku i viseci most.
Tako da ce ukupno ulaganje u viseci most preci cifru od 2.000.000KM, a Sloboda neka se gasi. Aferim, za lijekova im trebalo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 jan 2013, 17:36

Dobro bi bilo kad bi onaj Amerikanac uletio na pred., mislim da je najbolje rjesenje jer je covjek sa parama.
Ma da su vrlo male sanse.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 jan 2013, 17:42

skandinavka76 je napisao/la:Vidim danas da 16 februara vam gostuje još jedna turbo folk senzacija zvana Sinan Sakić,nema šta tone se....kad se samo sjeti Dite sa HUKIĆEM,KASTLOM....ITD,,,,i jedne tekme protiv Bosne kad je Pešić iz rukava izvuko KALPIĆA čovjek nije fulio trojke na utakmici...ludilo ....šteta Sloboda je bila brend ...
Kakve veze sa Slobodom ima Satan Sakić??? svaki muzičar pa i najgori (spada on u tu kategoriju i čitav taj pravac) imaju svoju publiku i dok su ljudi voljni dat pare da ga slusaju njihov problem...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 jan 2013, 17:44

Zbog čega Mirsad Muharemagić ne saziva sjednicu Skupštine FK Sloboda? U Slobodi se stvari ne pomjeraju s mrtve tačke, a odgovornost se prebacuje s jedne na drugu adresu. Upravni odbor faktički ne postoji, jer je pored Kovačevića u rukovodstvo ostao samo jedan član, izvjesni Azmir sa nadimkom Amerikanac, koji je jesenas bio najveći finansijer kluba.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jan 2013, 17:47

Heller je napisao/la:
skandinavka76 je napisao/la:Vidim danas da 16 februara vam gostuje još jedna turbo folk senzacija zvana Sinan Sakić,nema šta tone se....kad se samo sjeti Dite sa HUKIĆEM,KASTLOM....ITD,,,,i jedne tekme protiv Bosne kad je Pešić iz rukava izvuko KALPIĆA čovjek nije fulio trojke na utakmici...ludilo ....šteta Sloboda je bila brend ...
Kakve veze sa Slobodom ima Satan Sakić??? svaki muzičar pa i najgori (spada on u tu kategoriju i čitav taj pravac) imaju svoju publiku i dok su ljudi voljni dat pare da ga slusaju njihov problem...
ne sekiraj se..nije skandinavka odavle...inace taj isti sinan nije milione zgrnuo po evropi pjevajuci od londona do moskve napacenoj dijaspori....kakva logika,jbt...sinana uvuc u pricu oko Slobode..presmjesno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 28 jan 2013, 18:02

Ovo je ljudi pred gasenje,nemogu da vjerujem do ceg je doslo :cry:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 jan 2013, 18:07

Kapellen je napisao/la:Ovo je ljudi pred gasenje,nemogu da vjerujem do ceg je doslo :cry:
ma kakvo gasenje ne trcite pred rudu, sacekajte malo da vidimo sta ce se desit.
Valjda je Amerikanac rekao da bi prihvatio ulogu predsjednika ako svi odu iz kluba.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jan 2013, 18:10

Nema se ovdje vise nista za reci,ovo je kraj barem meni,samo bi nas cudo spasilo !

Opcina je postavila svoje ljude na celo kluba,obecali su brz povratak u ligu i borbu za hebenu evropu,a sad smo na korak do gasenje.. Imamovic i kanton su jos jednom dokazali koliki su lazovi !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2013, 18:14

Ako taj amerikanac prihvati nas odlicno...mozda preko njega i nas ovdje mozemo nesto organizovat za nasu slobodu ..ja bi svakako buo ba raspolaganju samo drugi za sada bjeze od toga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 28 jan 2013, 18:19

Treba biti realan. Neka se svako zapita koliko je puta kupio kartu ove polusezone. Ne mora se samo čekati Opština i Kanton, iako su i oni trebali ispuniti svoja obećanja.

Na koji način ste dali do znanja Opštini i Kantonu da niste zadovoljni odnosom prema Slobodi? Velikom posjetom utakmicama? Protestima?

Niko nije ni pokušao da napravi protest i da stavi Jasminu do znanja da nismo zadovoljni stanjem. Samo se pljuvalo i po Jasminu i po Mesketu u prazno, a ništa konstruktivno.

Doduše, protestovalo se na ss.ba forumu i na FB-u.
Zadnja izmjena: SamoTZ, dana/u 28 jan 2013, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jan 2013, 18:20

prvo na nas ide krivica, pa na kanton jer svi dobivaju pare samo Sloboda ne, pa na zateceno stanje, tek onda na upravu i opstinu koja jedina nesto daje.

kaze treba mu 30.000 mjesecno, 7.500 dobije od Opstine, 3000 navijaca x 3KM x 2 tekme mjesecno= 18.000 maraka, i eto kanton 4.000 (ko sto daje ostalim) to je tih 30.000....onda sponzori koje ne znaju nac ali za to je krivo zateceno stanje jer niko Slobodi neda pare i mi navijaci ( svako bi se reklamirao pred 3000 ljudi, pred 300 je to bacanje para).

radi se o smijesnoj cifri za povratak u premijer ligu, jos opstina dadne skoro trecinu para + BESPLATNE ODLICNE USLOVE ZA KORISTENJE STADIONA, jos dadne amerikanac....znaci uprava i navijaci nisu u stanju obezbijediti 17-18.000 maraka mjesecno od clanova uprave, prijatelja kluba,sponzora, ulaznica, clanarina omladinskog pogona, Uefe, transfera itd itd ...sramota i to kao sto rekoh prvo nasa jer koliko ostali daju opstina je ubjedljivo najveci donator...

Dzaba i da daju 300.000 KM kad ostali nisu u stanju doprinijeti ni marke...iz njihovog ugla potpuno razumljivo, daj pare gdje ima vise od 100-200 ljudi koje to zanima...100 nas je bilo na prozivci , osim toga ne moram nista vise napisat ali eto...
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 28 jan 2013, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jan 2013, 18:20

Kakav ba amerikanac pa nije lik kreten da baca pare u bunar .. mi kao grad nismo zasluzili nista da imamo,nista nam nije sveto,daj nek se ima za kafice i vikendom za vive i nama je to odlicno ..

Ali sad je bitnije napunit Mejdan jer nam dolazi Sinan Sakic,nego otici na stadion i podrzati Slobodu..

Meske otisao to je bila zelja navijaca,kuka nema para od opcine,pa jel on toliko nesposoban da ne moze sta donijeti para u klub?

O protestima da ne pricam,gdje bi se mozda odazvalo 100-tinjak ljudi i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2013, 18:29

Daje kako da se id plata odbija za slobodu 1km ..neka opstina uzima i raspodjeli u slobodu...vjerujem da bi dobar dio ljudi prihvatio ovo ako u klubu budu sposovni ljudi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.