FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne igra dres, igraju igraci.
Ne znam kakav da se napravi nece se prodati 10.000 komada. Ja sam na holidej marketu malome kupio dres novi Zeljin onaj tamno plavi. Za mene dizajn nema nista Zeljino ali svidja mi se sto je grb u dresu uradjen. I to je jedino sto mogu pohvaliti.
A ovaj dres Sarajeva bez uvrede je tarac. Ovo je blijeda kopija Unitedovog dresa samo sto nije to ni blizu. Slicna kragna. Liko prekopiro kragnu a bice ko pidzama isto kroj kao i Leagea siroki u struku. Ovaj Manchesterov je nekako kao fit sta ja znam kako se to vec zove. A i zavrsetci na dresu su bezveze na bijelom predebela ona bordo boja na dnu ai sa strana i na zavrsetcima rukava a i na bordo dresu bijela boja nekako strsi. Tu je taj dizajner morao to malo tanje da odradi.
Bez ljutnje do sada ovo vam je jedan od ruznijih dresova. Ovaj Lescon je pravio mrak dresove i oni bijeli su vam bili fantasticni. Mozda i najbolji u drzavi ste dizajn imali sa Lescon osim onih narandzastih. Ovo je tarac.
Ova saradnja nece dugo trajati. Los potez ali izgleda isplatljiv. Sumnjam ja da ce ovaj dizajner naprviti sponzorski ugovor gdje ce on dzaba dati 200 komada dresova od sebe za prvi tim i jos obuci podmladak. Sumnjam da je toliko jak. Da je Granov u pitanju pa to bi bio potez shvatljiv. Ovo je samo licna promocija i jedino ce se on opariti.
Ne znam kakav da se napravi nece se prodati 10.000 komada. Ja sam na holidej marketu malome kupio dres novi Zeljin onaj tamno plavi. Za mene dizajn nema nista Zeljino ali svidja mi se sto je grb u dresu uradjen. I to je jedino sto mogu pohvaliti.
A ovaj dres Sarajeva bez uvrede je tarac. Ovo je blijeda kopija Unitedovog dresa samo sto nije to ni blizu. Slicna kragna. Liko prekopiro kragnu a bice ko pidzama isto kroj kao i Leagea siroki u struku. Ovaj Manchesterov je nekako kao fit sta ja znam kako se to vec zove. A i zavrsetci na dresu su bezveze na bijelom predebela ona bordo boja na dnu ai sa strana i na zavrsetcima rukava a i na bordo dresu bijela boja nekako strsi. Tu je taj dizajner morao to malo tanje da odradi.
Bez ljutnje do sada ovo vam je jedan od ruznijih dresova. Ovaj Lescon je pravio mrak dresove i oni bijeli su vam bili fantasticni. Mozda i najbolji u drzavi ste dizajn imali sa Lescon osim onih narandzastih. Ovo je tarac.
Ova saradnja nece dugo trajati. Los potez ali izgleda isplatljiv. Sumnjam ja da ce ovaj dizajner naprviti sponzorski ugovor gdje ce on dzaba dati 200 komada dresova od sebe za prvi tim i jos obuci podmladak. Sumnjam da je toliko jak. Da je Granov u pitanju pa to bi bio potez shvatljiv. Ovo je samo licna promocija i jedino ce se on opariti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
oćito da ti mrziš FK SARAJEVO i ne znam sta radis na ovoj temi.BegBasagic je napisao/la:@adnan ako je tebi dovoljno sto čiza na kragni liči na dres Manchestera onda smo mi kolektivno zatucana nacija, nazovi "dres" Haada uporediti sa dresom Nike 12' je vise nego i odlično i pametno, eto sad ce FKS da i igra kao Manchester jer ima čizu na dresu :ugeek: FKS poligon za razno rane igrace i menadzere a evo sada i za kvazi modne kreatore, nema dalje.
- BegBasagic
PL BIH-1 je sve objasnio
@bordobijeli pročitaj uslove koristenja foruma
@bordobijeli pročitaj uslove koristenja foruma
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Kad komsinice pocnu predvidjati lose rezultate,raskide sradnje onda tek znam da smo na pravom putu.
1946
I ja sam primjetio i nije mi baš jesno, ako su tu Čiva, Handžić i Plakalo zašto Samketa nemaSarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
@devils, ko nam se to vratio, jesi li to išao kod one trebe u Banoviće
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
100% si upravu... zato je nastavljena saradnja sa Nike, sa Lescon, zato ste Saida prodali za 300.000 Eura, Sesara za 350.000, Belosevica za 150.000, Kojasevica za 300.000, zato ste u zadnje 3 godine 4 pehara osvojili. Inace kad vam komsije ili komsinice lose predvidjaju kao u zadnjih 5 godina vi sve jaci i jaci.Head je napisao/la:Kad komsinice pocnu predvidjati lose rezultate,raskide sradnje onda tek znam da smo na pravom putu.
Hajde mi se pohvalite za statut i koliko uplaceno da vidimo jeste li presli onu moju cifru koju sam garantovao da necete preci.
Jedno je ljubav prema klubu, drugo je biti ne upucen, trece je ne razmisljati svojom glavom.
Sarajevo sampion!
Sarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
Radovac ne ide sa FK Sarajevo na pripreme zato sto se prikljucuje na druge pripreme u Antaliji za FC Zenit Saint Petersburg i ako zadovolji potpisuje !
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !
rada91 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
Radovac ne ide sa FK Sarajevo na pripreme zato sto se prikljucuje na druge pripreme u Antaliji za FC Zenit Saint Petersburg i ako zadovolji potpisuje !
Iz pouzdanih informacija koje su 100% tacne !hilmo je napisao/la:rada91 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
Radovac ne ide sa FK Sarajevo na pripreme zato sto se prikljucuje na druge pripreme u Antaliji za FC Zenit Saint Petersburg i ako zadovolji potpisuje !![]()
![]()
Odakle ovo izvuče .....???
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !
Pa u svakom slučaju lijepo, drago mi je zbog "malca" 
Jbg taman fino pocne, i onda neko sranje... 
.....In David we trust.....
Čuj Sarajevo nosi dresove SALTEX. Pa majko draga dokle ovo ide. Ovaj je dizajnirao, a radi ih SALTEX . To je kao na pijaci oni dresovi.
Nije to ništa loše, vjeruj mi, ako je istina....DevilS je napisao/la:Jbg taman fino pocne, i onda neko sranje...
Znači to je samo proba na pripremama, nismo sigurni ni hoće li zadovoljiti, meni je jedno žao što, koliko sam ja upoznat, nije debitovao za Sarajevo..
- theprodigy
- Kontakt:
ako nisi znao i royalove dresove je radio saltex.irh je napisao/la:Čuj Sarajevo nosi dresove SALTEX. Pa majko draga dokle ovo ide. Ovaj je dizajnirao, a radi ih SALTEX . To je kao na pijaci oni dresovi.
bitno je da cemo imati full opremu, a ne ko prije, trenerke legea, markeri nike, sorcevi lescon itd.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi i omladinci mogli imati ovakve dresove, tj kompletnu garnituru ali to je tesko za povjerovati.Kad je Nike bio hama svi su imali dresove ali opet se nadje nedje neko bez opreme, isto sad i sa Lesconom, nisu svi mogli kupiti.Ali realno to je i tesko postici, da ti je kompletan omladinski pogon plus skola fudbala plus prvi tim identicno obucen svi do jednog plus treneri plus fizioterapeuti...to niko kod nas u drzavi nema ja mislim...
To ko ga radi je manje bitno meni licno, nek su dresovi kvalitetni,sa dobro uradjenim grbom,sponzorom,brojevima i imenima igraca.Po mogucnosti vezeno. I naravno da kompletan prvi tim (vec sam gore rekao za op) od ovih juniora koji treniraju i/ili potpisu preko igraca iz prvog tima pa do strucnog staba,doktora,fizioterapeuta itd!
Sta ce sve ekipa dobit, na ovim slikama sam vidio dresove i sroceve,radne majice i sorceve,torbu (ovo je nesto malo, nije za igrace mislim) te paradne trenerke.Sta je sa jaknama,suskavcima...ili to naknadno dolazi?
To ko ga radi je manje bitno meni licno, nek su dresovi kvalitetni,sa dobro uradjenim grbom,sponzorom,brojevima i imenima igraca.Po mogucnosti vezeno. I naravno da kompletan prvi tim (vec sam gore rekao za op) od ovih juniora koji treniraju i/ili potpisu preko igraca iz prvog tima pa do strucnog staba,doktora,fizioterapeuta itd!
Sta ce sve ekipa dobit, na ovim slikama sam vidio dresove i sroceve,radne majice i sorceve,torbu (ovo je nesto malo, nije za igrace mislim) te paradne trenerke.Sta je sa jaknama,suskavcima...ili to naknadno dolazi?
Meni nije jasno kako ostale navijace moze vise interesovati sta se desava u FKS od nas samih.Svi vise na temi i prave se pametni,namjerno izbjegavam da udjem s njima u diskusiju jer nisu vrijedni mog vremena. 
1946
- Burberry46
- Kontakt:
- theprodigy
- Kontakt:
"Generalni direktor FK Sarajevo, Dino Selimović je izjavio da je zadovoljan kako kvalitetom opreme, tako i saradnjom sa kompanijom Haad. Također, najavljeno je i da će cijeli prvi tim biti opremljen prije polaska na pripreme u Međugorje, kao i da omladinski pogon trenutno neće morati kupovati novu opremu."
da li ovo znaci da ce omladinski pogon dobiti opremu ili nesto drugo
da li ovo znaci da ce omladinski pogon dobiti opremu ili nesto drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.