Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 05 nov 2009, 21:19

lejla je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Yeblo vas vise sanjanje :D Samo spavate. :mrgreen:
ja sanjala da me ujeo cuko za ruku i da se derem 'dajte mi serum, dobicu bjesnilo' :D :D :D :D mora da nesto znaci,,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koja te je vrsta djukele ujela...Pudlica :?: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 nov 2009, 21:36

Imali jos neko da je sta sanjao? :roll: :roll: :roll: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 nov 2009, 21:38

Adinjo je napisao/la:Imali jos neko da je sta sanjao? :roll: :roll: :roll: :roll:
:D :lol: u pravu si !! :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 nov 2009, 21:39

NK_CELIK je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:
NK_CELIK je napisao/la:Asmir Begović dospio je među stative Ipswich Towna (posuđen iz Portsmoutha) i odmah je stekao povjerenje struke...

Hahahaahah smijesno.....Kengur brani u mocnom Ipswichu......hahahahahah....Pa je li ikad iko od vas gledao i jednu utakmicu tog championshipa?? Pa nasa premier liga je liga prvaka u odnosu na to sranje....
gledam ja i svaki stadion je za nase old traford i pun skoro svaki i ima dosta dobrih klubova ipswich je osvajao kup uefa tako da ...
Pa u odnosu na Kosevo mozda i jesu...... :D Nemoj shvatati nista licno ali to je istina..No u odnosu na BP su bezveze..No ja govorim o kvaliteti fudbala , ma daj bjezi, egnleska liga bi bila kao turska ili grcka da im nema skupoplacenih stranaca kojih nema u championshipu jer ti stranci sto su tamo su ono low kvalitet....Krs i otpad, kao i sama igra...Nema akcije da valja, nabijaju onu loptu kao da je balon...Lopta vise u zraku bude nego na zemlji za tih 90 min utakmice...
boze sacuvaj.... i ovdje se svasta procitat moze... mislim gluposti razne :S
ser del barça es el millor que hi ha !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 nov 2009, 21:42

NK_CELIK je napisao/la:Pricajte vi sta hocete al kod nas u BIH se ne igra tako los fudbal (tehnicki) ..Fizicki smo nula poena...Savez i sudije su na nivou neke africke lige...Infrastruktura nula poena, sem Bilinog Polja i jos max 3-4 stadiona, ostalo je seoska liga...No ja govorim o kvaliteti fudbalera, tehnickoj prije svega...No talenata ima i ima igraca koji znaju lopte da igraju a sad sto je liga cjelokupno gledano na nikakvom nivou to je druga stvar i na to pojedinac ne moze da utice..A bolja od ovog championchipa svakako jest...Mi da imamo njihove uslove bili bi duplo bolji od tih timova, dakle ako premjestite nase igrace u njihovu ligu vidjeli bi na sta bi to licilo....
cim ima ovo "mi da imamo ovo, mi da imamo ono" potvrdujes da je njihova jaca od nase :P :P
ser del barça es el millor que hi ha !

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 05 nov 2009, 22:08

ackeey je napisao/la:
kristian je napisao/la:dobro je nema ronalda , nema bosingve a bogami nema ni hugo almeide on je igrao dobro u kvalifikacijama i velik je igrac sto nasoj odbrani ne odgovara pozdrav
Otkud ti ova informacija da nema Almeide?
Joj, to bi nam valjalo, on je po meni predobar igrac, brz, jak, prodoran, i tesko da bi mu Nadarevic mogao parirati...
Bice dobro ako ne bude igrao... ;)

Almeida evo igra za Werder u Euro ligi, upravo gledam utakmicu...
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 nov 2009, 22:17

Eeej narode, nisam u toku o cemu raspravljate zato se izvinjavam za nagli upad. Ja vrsim poslednje pripreme za put u Lisabon, u tom smeru sam surfajuci nasao i sledeci clanak:

Nad nama nebo ima da gori
Draga braco i sestre,

Molimo za malo paznje sve vas koji cete sa tribina Lisabonskog stadiona bodriti nase momke u odlucujucoj tekmi protiv Portugala.
Zelja nam je da svi zajendo pjevamo i bodrimo nase momke i da na krilima sviju nas ostvare istorijski rezultat za nasu JEDNU I JEDINU, BOSNU I HERCEGOVINU. U tu svrhu BH Fanaticosi su obradili dvije pjesme koje su lagane i koje mozemo svi zajedno pjevati. U nastavku vam donosimo tekstove ovih pjesama i molimo vas da ih pokusate zajedno sa svima nama pjevati.

Pjesma 1
Na svijetu jedna si jedina
Ponosna, prkosna
Ljubavi jedina
Bosna i Hercegovina

Na na na naaa

Pjesma 2
Sha la la la laaaa
Jedna Jedina

Sha la la la laaaa
Moja Be i Ha

Melodije mozete poslusati ovdje.

BiH do groba

BHF

Hteo bih da cujem vase misljenje o ovim stihovima, a i o ideji da siru navijacku masu koja ce podrzati BiH u Lisabonu vode "samo" vodje BHF-a.

I da li je nekome poznato hoce li iko od vodja navijaca: "Manijaka, Hordi, Robije, Rodjenih..." prisustvovati mecu u Lisabonu? Melodija se moze poslusati na: http://www.bhfanaticos.com

Hvala.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 05 nov 2009, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 nov 2009, 22:18

A sta je sa Bosingwe. Je li neka povreda ili kartoni????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 05 nov 2009, 22:20

cole-ch je napisao/la:Eeej narode, nisam u toku o cemu raspravljate zato se izvinjavam za nagli upad. Ja vrsim poslednje pripreme za put u Lisabon, u tom smeru sam surfajuci nasao i sledeci clanak:

Nad nama nebo ima da gori
Draga braco i sestre,

Molimo za malo paznje sve vas koji cete sa tribina Lisabonskog stadiona bodriti nase momke u odlucujucoj tekmi protiv Portugala.
Zelja nam je da svi zajendo pjevamo i bodrimo nase momke i da na krilima sviju nas ostvare istorijski rezultat za nasu JEDNU I JEDINU, BOSNU I HERCEGOVINU. U tu svrhu BH Fanaticosi su obradili dvije pjesme koje su lagane i koje mozemo svi zajedno pjevati. U nastavku vam donosimo tekstove ovih pjesama i molimo vas da ih pokusate zajedno sa svima nama pjevati.

Pjesma 1
Na svijetu jedna si jedina
Ponosna, prkosna
Ljubavi jedina
Bosna i Hercegovina

Na na na naaa

Pjesma 2
Sha la la la laaaa
Jedna Jedina

Sha la la la laaaa
Moja Be i Ha

Melodije mozete poslusati ovdje.

BiH do groba

BHF

Hteo bih da cujem vase misljenje o ovim stihovima, a i o ideji da siru navijacku masu koja ce podrzati BiH u Lisabonu vode "samo" vodje BHF-a.

I da li je nekome poznato hoce li iko od vodja navijaca: "Manijaka, Hordi, Robije, Rodjenih..." prisustvovati mecu u Lisabonu? Melodija se moze poslusati na: http://www.bhfanaticos.com

Hvala.
pa i ako budu prisustovali to ce privatno biti, jer HZ i TM ne prate organizovano repku
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 nov 2009, 22:40

Hvala.

Irfan,

Pa, naravno privatni aranzman, Irfane. tako idem i ja i jos hiljade drugih. Da nebi da vam Predsednistvo da diplomatske pasose i masne dnevnice. :D

Da li si ti shvatio sustinu onoga sto ja pitam?! Verovatno nisi.
Nije potrtebno da neko organozovano prati repku da bih vodio navijace! Sta mislis o "pesmicama" sto nam je BHF spremio?

tama36
Kontakt:

Post Postao/la tama36 » 05 nov 2009, 22:46

ciro legendo ili ako me cuje bilo ko iz strucnog staba repke:
NA PREDSTOJEĆIM TRENINZIMA PORADITE BRATE NA PRIJEMU LOPTE!!!!!! (vezni red i odbrana)

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 05 nov 2009, 23:02

gibi72 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
kristian je napisao/la:dobro je nema ronalda , nema bosingve a bogami nema ni hugo almeide on je igrao dobro u kvalifikacijama i velik je igrac sto nasoj odbrani ne odgovara pozdrav
Otkud ti ova informacija da nema Almeide?
Joj, to bi nam valjalo, on je po meni predobar igrac, brz, jak, prodoran, i tesko da bi mu Nadarevic mogao parirati...
Bice dobro ako ne bude igrao... ;)

Almeida evo igra za Werder u Euro ligi, upravo gledam utakmicu...

83' [2 - 0] H. Almeida

igra hugo , al ce bit rezerva liedsonu 100 %
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 05 nov 2009, 23:13

cole-ch je napisao/la:Hteo bih da cujem vase misljenje o ovim stihovima, a i o ideji da siru navijacku masu koja ce podrzati BiH u Lisabonu vode "samo" vodje BHF-a.

Hvala.

Irfan,

Pa, naravno privatni aranzman, Irfane. tako idem i ja i jos hiljade drugih. Da nebi da vam Predsednistvo da diplomatske pasose i masne dnevnice. :D

Da li si ti shvatio sustinu onoga sto ja pitam?! Verovatno nisi.
Nije potrtebno da neko organozovano prati repku da bih vodio navijace! Sta mislis o "pesmicama" sto nam je BHF spremio?
pod ovim privatno sma mislio, d ani nakoji nacin nebi predstavjao HZ
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 05 nov 2009, 23:14

"The diagnosis is: the existence of a bone edema in the right ankle and a supernumerary bone that caused the problem previously described, due to the injury suffered on September 30.

"He will continue the treatment that he has been receiving in Madrid and will be re-evaluated by Dr. van Dijk in 15 days time."

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ed-surgery

Dakle, nema šanse da zaigra !!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 nov 2009, 23:16

mirza_9 je napisao/la:"The diagnosis is: the existence of a bone edema in the right ankle and a supernumerary bone that caused the problem previously described, due to the injury suffered on September 30.

"He will continue the treatment that he has been receiving in Madrid and will be re-evaluated by Dr. van Dijk in 15 days time."

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ed-surgery

Dakle, nema šanse da zaigra !!!
ne znam jel se sad fino radovat ovoj povredi,al u nekom slucaju je odlicna vijest :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 05 nov 2009, 23:19

Nije da se radujem,ali nekako skacem od srece :lol: :lol:
Haj Boga ti,nek se oporavlja poslije baraza.
Taman malo da se iskvarca, obrije noge i eto njega nazad za mjesec dana,pa nek onda igra :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 05 nov 2009, 23:22

neko_iz_mase je napisao/la:Nije da se radujem,ali nekako skacem od srece :lol: :lol:
Haj Boga ti,nek se oporavlja poslije baraza.
Taman malo da se iskvarca, obrije noge i eto njega nazad za mjesec dana,pa nek onda igra :)
Baš tako :D :D :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 nov 2009, 23:45

tama36 je napisao/la:ciro legendo ili ako me cuje bilo ko iz strucnog staba repke:
NA PREDSTOJEĆIM TRENINZIMA PORADITE BRATE NA PRIJEMU LOPTE!!!!!! (vezni red i odbrana)
Cuju te. :mrgreen:

Ostao Portugal bez tri najvaznija igraca. Nije to malo. Odmah smatram da ne igramo s Portugalom nego s nekom slabijom repkom. Ako im ovi igraci (CR, Bosingwa i Mendes) stvarno ne budu igrali, poraz u barazu smatram velikim neuspjehom. Ovako smo mi jaci i ne bi trebali imati problema da ih prodjemo. Sad sam 80% uvjeren da idemo na SP.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 nov 2009, 00:35

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nece biti neka velika prednost za nas ako Bosingwa nebude igrao. Nije on neki strasan igrac kao i Pepe.
Upitaj Portugalce, oni su drugog misljenja, ta novost ih je isto pogodila kao ona sa Ronaldom, ako ne vise. ;)
Bosingwa je nakon Ronalda najbolji igrač Portugala, a svakako je najkorisniji, čovjek koji sam pokriva svoju stranu. Malo je igrača koji su u stanju to uraditi.
Ni Bosingva nije sto je nekad bio,prije nego sto se povrijedio nije bio ni na klupi Chelsea vec igrao za rezervni sastav.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 nov 2009, 00:42

Ma to se kaze,,ljubim te u oko Hilltonka,, :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.