Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Taj mali cigo mi je neki dan trazio marku, mrsno sam govedo. 
Ibišević: Zbog Labbadijinog produljenja osjećam se još jači
Jedan od najsretnijih ljudi u Stuttgartu nakon produljenja ugovora trenera Bruna Labbadije (do 2016.) bio je bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Vedad Ibišević...
- Trener zna točno kako se osjećam, bilo dobro ili loše, bilo da sam promašio penal ili da sam postigao hat-trick - komentirao je Ibišević, strijelac deset bundesligaških golova u 15 nastupa u dosadašnjem dijelu sezone, za Bild.
- To je super. Iščekivao sam njegovo potpisivanje i zaista sam sretan što je to gotovo sad. To mi daje samopouzdanje.
U sljedećoj prvenstvenoj utakmici Ibiševićev Stuttgart u nedjelju dočekuje Bayern. Za prvu međusobnu ovosezonsku utakmicu ne vežu ga lijepe utakmice budući je on "pocrvenio", a Bayern je slavio sa 6-1.
- Oni su trenutno najbolja momčad na svijetu.
Jedan od najsretnijih ljudi u Stuttgartu nakon produljenja ugovora trenera Bruna Labbadije (do 2016.) bio je bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Vedad Ibišević...
- Trener zna točno kako se osjećam, bilo dobro ili loše, bilo da sam promašio penal ili da sam postigao hat-trick - komentirao je Ibišević, strijelac deset bundesligaških golova u 15 nastupa u dosadašnjem dijelu sezone, za Bild.
- To je super. Iščekivao sam njegovo potpisivanje i zaista sam sretan što je to gotovo sad. To mi daje samopouzdanje.
U sljedećoj prvenstvenoj utakmici Ibiševićev Stuttgart u nedjelju dočekuje Bayern. Za prvu međusobnu ovosezonsku utakmicu ne vežu ga lijepe utakmice budući je on "pocrvenio", a Bayern je slavio sa 6-1.
- Oni su trenutno najbolja momčad na svijetu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Treba da pocne utakmica sa Bayernom.Nadati se dobroj partiji Vede i tempiranju forme pred utakmice reprezentacije.
1946
Mozel neko da postavi dobar stream
Sopcast: 1800 kbps sop://broker.sopcast.com:3912/133272" onclick="window.open(this.href);return false;rock87 je napisao/la:Mozel neko da postavi dobar stream
Vedo imao jedan kontakt sa loptom,napucao ga Bajernov igrač...šalu na stranu očajna igra Štutgarta u polju napada..Vedo zaista nije 2-3 puta dotakao loptu u cijelom meču...ne zato što je Vedo slab ,nego zato što je Bajern kao ekipa dobar...
pojeo ih bayern. pola utakmice centra nisu mogli preći. al i onaj stručnjak kod prvog gola. 
Odlazi Safete.
Ako bude rešetao ko danas onda bolje da pozovemo Torresa protiv Grčke.Virtu4l je napisao/la:Sutra resetamo Nojera...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Aha vedo ocajaaan van formeeee ne moze zabit bajernu iz onolko akcija koje je priredio stuttgart fkt ocajno imao je 7-8 1 vs 1 situacija i nistaSaurman je napisao/la:Ako bude rešetao ko danas onda bolje da pozovemo Torresa protiv Grčke.Virtu4l je napisao/la:Sutra resetamo Nojera...
-
džakailibu
- Kontakt:
jeste, jeste, odmah pocinje poseravanje od poznavalaca fudbalske igre .
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Nije Vedo kriv što je sredina Bayerna rasula švabe i odsjekla ga k'o Žepu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stvarno vise nema smisla sto ga Pape poziva a za kilere poput Mahmutovica, Fajica il Dennija Avdica i ne zna. Ovakav panj moramo gledat u repci, ne moze bajernu gola zabit... Pfff

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ne treba ga vise zvati na okupljanja reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma los je VedoVirtu4l je napisao/la:Ne treba ga vise zvati na okupljanja reprezentacije.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- EdenHazard
- Kontakt:
vedo, vedo, krme debeloamEl_rooB je napisao/la:Ma los je VedoVirtu4l je napisao/la:Ne treba ga vise zvati na okupljanja reprezentacije.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Dok ne zaigra u dresu Hoffenheima kako treba, ne treba ga zvat' 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Treba mu poslati poziv da se druži sa reprezentativcima, ali samo ako će on platit kartu
VEDO ODLAZI !
DRUG NEBI TI PUNCA
- EdenHazard
- Kontakt:

Sve se nema a po Dubaiu se hoda
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ulreich – Sakai, Tasci (C), Felipe, Molinaro – Kvist, Gentner – Torun, Hajnal, Holzhauser – Ibisevic
Igraju protiv Fortune i ovo bi trebala biti utakmica u kojoj će prekinuti crnu seriju i vratiti se na pravi kolosijek, ali i da zmaj počne paliti mreže
Igraju protiv Fortune i ovo bi trebala biti utakmica u kojoj će prekinuti crnu seriju i vratiti se na pravi kolosijek, ali i da zmaj počne paliti mreže