Juve Stabia - Brescia PIKx
Porto - Gil Vicente 1/1
Brindisi - MP Siena kp2
ASVEL - Nanterre kp1
koef.5,48 KM
Sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sve je već jasno, katastrofa ipak su prejadni ovi...bolje da sam danas prespavaozgmiky je napisao/la:[b]Porto-Gil Vicente 1.pol.X 3.10[/b]
Mislim da Porto neće lako sa Gil Vicenteom koji ga je namučio u prvoj utakmici kada su odigrali 0-0, nadam se da gosti mogu sačuvati nulu do poluvremena a obzirom na kvotu 1.15 na pobjedu Porta prvo poluvrijeme bi se moglo igrati za kladionice kao Real jučer recimo.
U nedostatku hokeja malo ganjam iznenađenja i obzirom da tenis nije prošao nadam se da će ovo proći.
sretno ko prati
hmmmm nije loše kakvo je bilo na početku 3/4, samo je 3 razlike bilo evo sad 6 ne znam dođu im na nekoliko poena razlike pa se onda Radnički ispali..Sarajlijc@ je napisao/la:Nego ima li sanse da Radnicki dobije Partizana?
EmirSioux89 je napisao/la:Niger - Gana - 2
Adana - Ankargucu - 1
ccc :SArhitekt je napisao/la:Koji su i ovo kreteni iz Siene dabogda im se klub rasformirao bez obzira na vecerasnji rezultat.
šta ceš se ti?erminHAMIN je napisao/la:Sevilla-Granada 1 1:0 HT
Juve Stabia dg1
Porto-Gil VIcente 1/1 (2:0)3:0
Dijon-Lens 2:1 90 +
pa ja promasim li ovaj juve ja cu se sasci
merdo21 je napisao/la:evo jedan tiket ove ranije sto pocinju![]()
Parmentier - Ch.McHale(9,5)-manje (1 set)![]()
VK Ostrava - Benatky-1
DR Kongo - Mali(1.p)-x
Niger - Gana(1.p)-2
hahha ubitiAdmir_Sa je napisao/la:šta ceš se ti?erminHAMIN je napisao/la:Sevilla-Granada 1 1:0 HT
Juve Stabia dg1
Porto-Gil VIcente 1/1 (2:0)3:0
Dijon-Lens 2:1 90 +
pa ja promasim li ovaj juve ja cu se sasci
tonii je napisao/la:FC Volendam-Almere City (28.01. 20:00) X2 2,15
OlimLjublj/odg-IFKGoteb (28.01. 13:00) da 1,50
Zakopalova K.(1.s9,5)-Medi(28.01. 13:30) više 2,00
Kreteni i mene oboriše...Sohu je napisao/la:ccc :SArhitekt je napisao/la:Koji su i ovo kreteni iz Siene dabogda im se klub rasformirao bez obzira na vecerasnji rezultat.
Niko nije prepisao..e ne moratee..sto sam postavljo postavljo sam...prijatnopintol_TM87 je napisao/la:Lote vs Fortuna 1
Mislim da je red da dodje kec..Imaju 3 medjusobna...3 puta je dosao kec i ako danas dodje svi su namireni...Domacin je svakako na prvom mjestu i kod kuce imaju 9 pobjeda i 2 remija , bez poraza.Zadnje 4 tekme kod kuce su pobjedili i to u hendikepu svaka (2 ili vise razlike)
Gosti su takodjer dobri ali mislim da danas nemaju sta traziti, sto zbog "tradicije" sto zbog trenutnog stanja na tabeli.
Prosle godine Lote je dobio Fortunu 6:0 (kvota je bila ista kao i danas) , takodjer prosle godine( u prvom dijelu ove sezone) kada je fortuna bila domacin dosao je prelaz 2/1..
Kvota je za i vise nego dobra @2.05
Momacki u hendikepu opet 2:0
Kerkira vs Aris
Ako misliste igrati manje golova zaobidjite to jer ne vrijedi se lomiti za 2 gola pri kvoti1.45 smijesnoooo..
Pisem ovo jer su oba tima na dnu tablice , posto je ovo grcka liga i nema se para jedan prelaz danas bi im dobro dosao..Posto su vec imali prelaz prije 2 godine uz 7+ mislim da je red da se malo para zaradi...
Probati : 1/2 , 2/1 a kvota na da ce biti 3+ golova je 2.35
2:2
Dijon vs Lens
Posto dijon ima dosta pobjeda kuci u zadnje vrijeme red je da danas ne pobjede.Prosle sezone dosle pobjede domacina , ove sezone u prvom dijelu dosao x tako da i danas forsiramo x...Lens od 21 tekme ima 12 nerijesenih a Dijon od 20 tekmi ima 7..12+7 =19 + 1 = 20 i svi sretni
Kako ko brate. Ja sam davno rekao da si ti jedan on najboljih singl tipsera. Samo imas neki peh..uvijek jedna! hahahpintol_TM87 je napisao/la:Niko nije prepisao..e ne moratee..sto sam postavljo postavljo sam...prijatnopintol_TM87 je napisao/la:Lote vs Fortuna 1
Mislim da je red da dodje kec..Imaju 3 medjusobna...3 puta je dosao kec i ako danas dodje svi su namireni...Domacin je svakako na prvom mjestu i kod kuce imaju 9 pobjeda i 2 remija , bez poraza.Zadnje 4 tekme kod kuce su pobjedili i to u hendikepu svaka (2 ili vise razlike)
Gosti su takodjer dobri ali mislim da danas nemaju sta traziti, sto zbog "tradicije" sto zbog trenutnog stanja na tabeli.
Prosle godine Lote je dobio Fortunu 6:0 (kvota je bila ista kao i danas) , takodjer prosle godine( u prvom dijelu ove sezone) kada je fortuna bila domacin dosao je prelaz 2/1..
Kvota je za i vise nego dobra @2.05
Momacki u hendikepu opet 2:0
Kerkira vs Aris
Ako misliste igrati manje golova zaobidjite to jer ne vrijedi se lomiti za 2 gola pri kvoti1.45 smijesnoooo..
Pisem ovo jer su oba tima na dnu tablice , posto je ovo grcka liga i nema se para jedan prelaz danas bi im dobro dosao..Posto su vec imali prelaz prije 2 godine uz 7+ mislim da je red da se malo para zaradi...
Probati : 1/2 , 2/1 a kvota na da ce biti 3+ golova je 2.35
2:2
Dijon vs Lens
Posto dijon ima dosta pobjeda kuci u zadnje vrijeme red je da danas ne pobjede.Prosle sezone dosle pobjede domacina , ove sezone u prvom dijelu dosao x tako da i danas forsiramo x...Lens od 21 tekme ima 12 nerijesenih a Dijon od 20 tekmi ima 7..12+7 =19 + 1 = 20 i svi sretni
tako ti je to talijani ko talijani...drze se tradicijepintol_TM87 je napisao/la:Kako su vam talijani najsigurniji par?
Ja bi tu prije igrao manje golova..Kad se sastanu juve i bresa to su tvrde tekme(5 puta i ni jednom nije doslo oba daju niti vise od 2 gola)...al eto neka bude 1:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.