Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
6
18%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
10
30%
4) St.Pauli
5
15%
5) Mainz
6
18%
6) Augsburg
5
15%
7) Union Berlin
1
3%

Ukupno glasova: 33

amerosm
Kontakt:

Re: BL kviz

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2013, 21:05

geronimo je napisao/la:gerdonja za fia minut. :mrgreen:
Eh hebiga :D :D ...Interesuje me hoce li ko moci izvuci neko teze pitanje, ali opet sa druge strane sve ti dijeluje lagano kada pratis sva desavanja vezana za ligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2013, 21:10

Do kad će klubovi praviti greške Hotlby,Khedira,Ozil i slični igrači koji će odlaziti za šaku eura.Evo nešto gledam i ovaj transfer Perišića u Wolfsburg 7,5 mil a Galata platila Sneijdera 10 mil.Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jan 2013, 21:11

šta je zajedničko za kreutzera, scholla i sternkopfa?
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2013, 21:14

geronimo je napisao/la:šta je zajedničko za kreutzera, scholla i sternkopfa?
Eh hebiga ovo ti je prelagano :D :D ...Sva trojca su poceli karijeru u KSC-u, da bi nakon toga igrali za Bayern.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jan 2013, 21:17

Saurman je napisao/la:Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Mala ispravka. Allofs je činio čuda dosta vremena i Werder je bio dika njemačke lige dugo vremena. Ovo što se sad dešava (i unazad par godina) je zaista žalosno za ovako jedan klub.
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jan 2013, 21:18

Bayern. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jan 2013, 21:22

ma znam :D još gledam da izbacim kahna. scholliju ne nađoh zamjenu jer nisam bio siguran je li markus schupp igrao u ksc-u ili na betzenbergu. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2013, 21:27

geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Mala ispravka. Allofs je činio čuda dosta vremena i Werder je bio dika njemačke lige dugo vremena. Ovo što se sad dešava (i unazad par godina) je zaista žalosno za ovako jedan klub.
Pa Allofs je uveliko i kriv za ova trenutna desavanja u Werderu - i ako isti ne volim. :D :D Jednostavno covjek je bio najbolji onda kada nije imao novaca za ulaganje i kada je mogao dovoditi igrace bez odstete, a cim mu je Werder odobrio budzet za transfere krenuo je pad. Wesley, Carlos Alberto, Ekici, Sanogo, pa donekle i Marin i Arnautovic....
Jedino gdje je pogodio su bili Diego, Özil i Mertesacker.

Hebote kada se sjetim da je napravio sampionsku ekipu sa ulaganjem od 5 miliona € onda...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2013, 21:27

geronimo je napisao/la:
Možda je on radio neka čuda ali Werder je poslije titule prvaka krenuo strelovito ka dnu i sad ih u životu održava samo Schaaf kojeg iznimo cijenim čovjek izvlači i više od maximuma sa ovim igračkim kadrom a Alfos je na svaki mig Bayerna prodavao igrače Borowski,Ismael,Pizzarro i da ne zaboravim Marina,Nalda,Ozila,Klosea.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 28 jan 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2013, 21:29

Ko ima najvise titula vice-prvaka Njemacke ? Veoma lagano pitanje. Ne nije u pitanju Leverkusen. :D :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 21:29

geronimo je napisao/la:Momci, zamolit ću vas fino da prestanete sa tim. :)

Vidim ja da vi fino diskutujete i ako vam se da možete otići malo niže na forum gdje ima takvih tema na pretek. ;)
Da se odma odmaknem, neam ja tak i onak volje nekom objašnjavat očito. već sam u prvom postu reko da je to borba za vjetrenjačama. Probleme nebunm delal, znaš mene.

samo ću reči, izjebali smo SERIU A, meni odsta a za hispance i engelandere me zaboli kita ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 28 jan 2013, 21:59

Ako nije problem Gero :D samo bih kratko da se nadovežem na raspravu na temu Bundesliga - Primera jer se neke bitne činjenice uvijek u ovakvim raspravama izostave.

Španija ima dva dominantna kluba i još nekoliko dobrih klubova, iako uspješnost tih ostalih varira po sezonama, ali nepobitna je činjenica da su klubovi u njemačkoj ligi ravnopravniji. pretpostavljam zbog izrazite centralizacije španjolske (madridsko metropolitsko područje čini desetinu populacije španjolske, barcelonino gotovo isto toliko, dakle 20 posto stanovnika španjolske živi u tim područjima). nasuprot tome, njemačka je primjer policentričnog sustava gradova i ima jedanaest metrolopolitskih područja sa više od 2 milijuna stanovnika (španjolska svega 3). isto tako, njemačka ima duplo više gradova većih od 200 000 stanovnika

činjenica je da je njemačka liga trenutno nešto slabija od primere, ali kriza bi to mogla promijeniti

pitanje je onda zašto je španjolska liga bolja. to može biti iz nekoliko kombiniranih faktora:
-bolje nogometne škole za mlade
-prednost veza s bivšim kolonijama
a za razvoj domaćih nogometaša
-gospodarska situacija (djeca u njemačkoj su bogatija, pa je veća vjerojatnost da će se baviti igračkama skupljim od nogometne lopte)
-kultura (snažniji status zvijezda koji utječe na ambicije djece, španjolska je uspješna u mnogim sportovima, te je u njihovoj kulturi sport iznimno bitan i popularan)
-klima (djeca više vremena mogu provoditi na igralištu)
-odgoj (koliko je roditelju stalo da dijete trenira)
Agieren statt reagieren

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jan 2013, 23:02

amerosm je napisao/la:Ko ima najvise titula vice-prvaka Njemacke ? Veoma lagano pitanje. Ne nije u pitanju Leverkusen. :D :D
Bayern Minken.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 23:09

Ovo je meni nadraže. najbitnija i jedina bitna rečenica, zakamuflažirana sa hrpom nebitnog texta kada je u pitanju ova tema! :mrgreen:
Pale_Companion je napisao/la:činjenica je da je njemačka liga trenutno nešto slabija od primere, ali kriza bi to mogla promijeniti
Znači govori se u kondicionalu i nećemo što BI moglo vriejditi a ne o nećem što ĆE vrijediti.

To je isto kad ćujem likove da se grabe za onaj mutavi Uefa fair play, za kojeg niko nema pojma dal će se sprovesti, KAKO ĆE SE SPROVESTI, kakav će utjecaj imati i kako će on uopće funckonirati! najbitnije je prosrati se da će ići na ruku BUNDESLIGE :lol:

pa Ulije zbog tog fair play uvijek trljo ruke, a naš uspon i budući uspon i konkurentnost na tržištu nebu imo nikakve veze sa tim istim fair playom :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:14

Saurman je napisao/la:Do kad će klubovi praviti greške Hotlby,Khedira,Ozil i slični igrači koji će odlaziti za šaku eura.Evo nešto gledam i ovaj transfer Perišića u Wolfsburg 7,5 mil a Galata platila Sneijdera 10 mil.Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Ja kad sam govorio o nemogucnosti timova u Njemackoj da zadrze igrace bio sam napadnut. Holtby jedva docekao da ode. ;)
Il je mozda i Schalke veci tim od Tottenhama, ipak igraju LP.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 23:17

Greivis je napisao/la:
Ja kad sam govorio o nemogucnosti timova u Njemackoj da zadrze igrace bio sam napadnut. Holtby jedva docekao da ode. ;)
I trebaš bit napadnut! Čak i pljusnut! 8-)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:22

anton 1983 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
I trebaš bit napadnut! Čak i pljusnut! 8-)
slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 23:26

Pa nisi ti baš pametan kad se povodiš primjerom Holtbya ;)

kaj da mu odgovaram kak treba il da se glupiram?

PS:

I daj onak bezveze prokomentiraj činjenicu da je VDV prešo iz Tottenhama u HSV :P

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:27

anton 1983 je napisao/la:Pa nisi ti baš pametan kad se povodiš primjerom Holtbya ;)

kaj da mu odgovaram kak treba il da se glupiram?
To mislis da je otisao samo sto je "poluenglez". Jah. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 23:28

Greivis je napisao/la: To mislis da je otisao samo sto je "poluenglez". Jah. :lol:
Ne :lol: ne nego se samo smijem na konto ćega si ti donio zaključak :lol:

PS : VDV ;)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.