Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
6
18%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
10
30%
4) St.Pauli
5
15%
5) Mainz
6
18%
6) Augsburg
5
15%
7) Union Berlin
1
3%

Ukupno glasova: 33

Greivis
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:31

anton 1983 je napisao/la:
Greivis je napisao/la: To mislis da je otisao samo sto je "poluenglez". Jah. :lol:
Ne :lol: ne nego se samo smijem na konto ćega si ti donio zaključak :lol:

PS : VDV ;)
Pa VDV se vratio kad je vidio da se nece naigrati u Tottenhamu. Nije to vise onaj stari VDV. ;)
A de mi reci sjecas li se njegovog slikanja u dresu Valencie?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 28 jan 2013, 23:33

anton 1983 je napisao/la:Ovo je meni nadraže. najbitnija i jedina bitna rečenica, zakamuflažirana sa hrpom nebitnog texta kada je u pitanju ova tema! :mrgreen:

nebitan tekst :?

to je tvoje mišljenje i ok , ali moje mišljenje je da su u tom tekstu neke veoma bitne činjenice navedene koje se odnose na ovu temu i ova rečenica koju si jedino izdvojio je po meni najmanje bitna (od ostalih)

i sad je drugi par cipela kakav je tvoj mentalni sklop i da li si u stanju da to shvatiš ;)

pišeš na način kao da si svu pamet svijeta popio, omalovažavaš druge forumaše čim stigneš i vrijeđaš. to je jako ružno od tebe i trebao bi se malo skulirati ;), niko ne voli takve likove.

ne bih zaista da se miješam u rad moderacije ali mislim da je anton zaslužio barem neki vid opomene, kad vidim kako neki kupe banove za neke druge stvari. pritom ne mislim naravno na ovo naše piskaranje.

uživajte ;)
Agieren statt reagieren

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jan 2013, 23:36

Greivis je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:
Greivis je napisao/la: To mislis da je otisao samo sto je "poluenglez". Jah. :lol:
Ne :lol: ne nego se samo smijem na konto ćega si ti donio zaključak :lol:

PS : VDV ;)
Pa VDV se vratio kad je vidio da se nece naigrati u Tottenhamu. Nije to vise onaj stari VDV. ;)
O vidi nam Greivisa, onaj što je lupao da Guardiola neće doći u Bayern. Ti bi se na pdf Bundesliga trebao samo pojavit, ako fino priznaš tu svoju nespretnu izjavu (da se grublje ne izrazim), pa onda možeš dalje pričat. :D

I da vidimo koliko si pametan pa jedno pitanjce, da si ovde potpisan imenom i prezimenom, bil se usudio lupat sve ove nebuloze koje lupaš? :)(mislim jel ne bi osjetio stid i vrelinu u svojim obrašćićima) :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:39

effe_sa je napisao/la: O vidi nam Greivisa, onaj što je lupao da Guardiola neće doći u Bayern. Ti bi se na pdf Bundesliga trebao samo pojavit, ako fino priznaš tu svoju nespretnu izjavu (da se grublje ne izrazim), pa onda možeš dalje pričat. :D

I da vidimo koliko si pametan pa jedno pitanjce, da si ovde potpisan imenom i prezimenom, bil se usudio lupat sve ove nebuloze koje lupaš? :)
Guardiola ide linijom manjeg otpora. Kukavicki. Lijepo Mourinho rece za njega. ;)
A pisem sve onako kako jeste. Nema potrebe da vrijedjas. Jadno je to i nije lijepo. Ja recimo tebe uvrijedit necu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jan 2013, 23:43

Greivis je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: O vidi nam Greivisa, onaj što je lupao da Guardiola neće doći u Bayern. Ti bi se na pdf Bundesliga trebao samo pojavit, ako fino priznaš tu svoju nespretnu izjavu (da se grublje ne izrazim), pa onda možeš dalje pričat. :D

I da vidimo koliko si pametan pa jedno pitanjce, da si ovde potpisan imenom i prezimenom, bil se usudio lupat sve ove nebuloze koje lupaš? :)
Guardiola ide linijom manjeg otpora. Kukavicki. Lijepo Mourinho rece za njega. ;)
A pisem sve onako kako jeste. Nema potrebe da vrijedjas. Jadno je to i nije lijepo. Ja recimo tebe uvrijedit necu.
:) :) :) E vidiš samo sam htio da vidim tvoju zrelost, a pokazao si se nezrelo, jer si odgovor okrenuo onako kako tebi odgovara. A ja te uvrijedio.....??? :? Definiši mi šta je to uvreda??? Kako može biti uvreda, ako ti pogrešno nešto tvrdiš i konstatuješ, a onda nećeš da priznaš grešku.

Znači samo te pitam: Jesi li tvrdio da Guardiola neće doći u Bayern i bio u to siguran? DA ili NE???
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BL kviz

Post Postao/la Hare_BvB » 28 jan 2013, 23:44

Aktuelni tripl vicemajsta je tacan odgovor. :lol: Zdena, ne's ljutiti ako uletim preko reda. :D

Igraci na slici su.......?

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:45

effe_sa je napisao/la: Znači samo te pitam: Jesi li tvrdio da Guardiola neće doći u Bayern i bio u to siguran? DA ili NE???
DA.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jan 2013, 23:48

Greivis je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Znači samo te pitam: Jesi li tvrdio da Guardiola neće doći u Bayern i bio u to siguran? DA ili NE???
DA.
Konačnooooo....I tu smo završili priču....Znači nemaš ti dalje šta pričat linija manjeg otpora. To je sve ostalo tvoje mišljenje i to svoje mišljenje imaš pravo iznosit. Forumska je diskusija, ali ne možeš nametat drugim ljudima svoje mišljenje. Ono linija manjeg otpora i slično je čisto subjektivno viđenje i nešto što ti ne možeš dokazat. A za to su argumenti dati na temi Bayerna. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jan 2013, 23:52

Jens Todt, Kreutzer und...čupo ili knipser Harry Decheiver :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jan 2013, 23:53

Brat kojeg igrača Bayerna je u 90-tim igrao u 1860 Munchenu????
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2013, 23:56

effe_sa je napisao/la: Konačnooooo....I tu smo završili priču....Znači nemaš ti dalje šta pričat linija manjeg otpora. To je sve ostalo tvoje mišljenje i to svoje mišljenje imaš pravo iznosit. Forumska je diskusija, ali ne možeš nametat drugim ljudima svoje mišljenje. Ono linija manjeg otpora i slično je čisto subjektivno viđenje i nešto što ti ne možeš dokazat. A za to su argumenti dati na temi Bayerna. ;)
Pa ja i jesam samo iznosio svoje misljenje, samo sto su pojedinci odmah presli na niske udarce. Ne mislimo svi isto, sto je i pozitivna stvar. :)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 23:58

Pale_Companion je napisao/la:nebitan tekst :?
Nebitan neznači glup ili da si ti neš lago (iako sam ga površno pročito), nego da, ajmo reći tako, mi pričamo o trenutačnom odnosu te dvije lige, a ne onom kako bi se stvari mogle razvijati. :P Nadam se da si me razumio i da me ubuduće sa izjavama "tvoj mentalni sklop" nećeš vrijeđati ;)
Saurman je napisao/la:Do kad će klubovi praviti greške Hotlby,Khedira,Ozil i slični igrači koji će odlaziti za šaku eura.Evo nešto gledam i ovaj transfer Perišića u Wolfsburg 7,5 mil a Galata platila Sneijdera 10 mil.Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Nema tog kluba, lige, koji neradi greške, kao prvo. Donedavno je Sneijder vrijedio 30+, danas je prešao za manje od 10 milja u Galatasaray, da nenabrajam još takvih 245 primjera...

Nekada sam se i ja žipcirao radi sličnih stvari no onda sam skužio da nije tako sve crno bijelo. Naime jedini klub u Njemačkoj koji ima vanredne mogučnosti u BUNDESLIGi je BAyern. Ima novaca da daje velike ugovore igračima, te je drugim klubovim ajako teško, da ne kažem, nemoguće oteti naše igrače, ako "mi to neželimo". Svaki drugi klub u BUNDESLIGI je po tom pitanju limitiran, samo je pitanje koliko. Kod Bayerna je stvar takva " da si on može priuštiti", da godinu i pol dana, ako ne i dvije godine prije isteka ugovora nekom igraču, ponudi novi i jači ugovor kako bi ovaj produžio! Kod drugih to nije tako.

u pravilu kad aigrač dođe u neki klub, taj ugovr će mu biti manji od onog drugog ugovora koji dobije - kažem u pravilu jer to vrijedi za one igrače koji uspiju. Niko ovdje ne priča o propalim igračima za koje ne želimo da produže ugovor, jel tako? Zbog toga što BUNDESLIGAŠKi klubovi POKUŠAVAJU neposlovati sa minusom imaju ograničene mogučnosti ili da se drugačije izrazim, budžete za plaće. iz tog razloga BL klubovi čekaju onaj zadnji trenutak da nekoj svojoj vendeti ponude novi i bogatiji ugovor. Neki puta u tome uspiju, neki puta spuše.

Eto par primjera: Kagawi "nije na vrijeme "produžen ugovor" i on je otišao u MUTD. No to nije sad tako loše, jer recimo moglo se dogoditi da je kagawa nakon prve sezone dobio netto plaču od 1,5 miljona eura ili ti 3 brutto i da stavi klauzulu u ugovor da može ići proč ako neko ponudi 25 milja. Ajmo reči da je BvB na to pristao, sad bi došli na isto iako bi nama svima bolje izgledalo da su oni dobili 25 milja, a ne 18 - nama bi zvučalo bolje, ali bi BvB-u na kraju bilo isto...

Kada je u pitanju recimo Werder, onda je stvar puno gora jer su oni imali puno manje mogućnosti tada nego što BvB ima sada, da neulazim u detalje, oni koji prate nogomet znaju kakva je financijska moć BvB-a, a kakva je Werdera...

Onda imate pozitivan primjer baš kod Schalkea, koji je 6 mjeseci prije isteka ugovora uspio produžiti i sa Farfanom i sa Huntelaarom i tako "zašparao" onaj dio koji im nije da da je recimo uspio produžiti ugovor godinu i pol dana prije siteka ugovora. što se tiće Holtbya to nije nikakav brutalan udarac za Schalke jer je on kuplje za nekih dva miljona eura i igrao za nekih miljon brutto. Oni su mu ponudili 3 milje brutto što je čak i po mojim standardima previše ali se on odlučio za BOGATIJU ponudu. U Schalkeovim planovima, on nije igrao tako bitnu ulogu da bi si oni na njemu potrgali kičmu, a mogli su. Nisu oni njemu ponudili malo, no nisu išli van mogučnosti kao kod Farfana kao i Huntelaara za koje su smatrali da su im NAJBITNIJI kotačići u njihovom klubu. Isto tako na početku sezone Milan je došao po PapadopuGnoja i Schalke je to odbio te je uspio sa njim produžiti ugovor. Znači Schalke se odlučio za igrače koji su im vendete - Howedes s kojim sada pregovaraju o novom ugovoru, Papadpulos, Draxler, Farfan i Huntelaar te će Schalke za tih 5 igrača napraviti sve što je moguće nebi li ih zadržao u klubu ( to ne znači da će uspjeti). Pretpostavimo da je Schalke za tih 5 igrača + Holtbya odvojio 20 miljona uera (KARIKIRAM), 3 je dao Papu, 3 planira dati Howedesu, 3 Farfanu, 3 Draxleru, 4 Huntelaru - to je 17 miljona eura. Znači 3 je ostalo za Holtbya, to su mu ponudili on je odbio i to je to iz razloga što im je on po nekoj primarnosti tek 6. igrač...

Sada su se stvari po pitanju zadržavanja igrač aitekako poravile, jer je BvB, maltene sa svima produžio, Schalke je samo Holtbya izgubio, LEVERKUSEN JE ODBIO PONUDU OD 30 miljona eura od Chelsija za Schurrllea 8(dal su glupi il nisu zbog toga to je druga stvar), što znači da je Kusen po tom pitanju svoje napravio, al ga je odlučio neprodati.

S vremenom kako zarada BUNDELSIGAŠKIH klubova raste, kako zbog povećanja reputacije lige, love od sponzora te zbog uspjeha u europi što drugim riječima znači lova, BUNDESLIGA će se po tom pitanju JOŠ poboljšati.

I ljudi moraju znati da BUNDESLIGAŠKI klubovi imaju drugačiju politiku nego klubovi iz drugih liga i u toj politici ne daje se previše značaja tome kako što bolje prodati svojeg igrača, nego kako ga što duže zadržati.

Druga bi stvar kod Holtbya bila d aje neko došo na ljeto i ponudio 10-15 miljona eura pa da je Schalke to odbio i sve popušio. Onda bi to bilo 10 puta gore i onda bi ih stvarno trebalo dati na streljane. ovako svaka im čast na zadržavanju HUNTELAARA za kojeg sam ja mislio da že ga biti nemoguće zadržati.

PS:

Neuer je u Schalkeu imao mizernu plaču od nekih miljon eura brutto i tek na kraju kad je prelazio u Bayern je dobio ponudu za novi ugovor. To ti je tako kad nemaš para, a ne da ti to hoćeš ;)

A Ako oćete drugu krajnost, kupiš Jurada za 12, daš mu 4 miljona eura brutto plaču, sjebeš se jer on neuspije i di si onda? ideš po kbvartu i pričaš, kako te boli **** jer ti ga nemre niko otet? Mislim da ne ideš...

Sve te medalje imaju 3 strane, da 3 dobro si pročito! 8-)
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 29 jan 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jan 2013, 00:01

geronimo je napisao/la:Jens Todt, Kreutzer und...čupo ili knipser Harry Decheiver :D
:arrow:

Knipsera mladog strgase ozlijede, a bio mi je jedan od omiljenijih u Scalinoj ekipi. Odlican izvodjac elfera. :mrgreen:

@effe

Hamannov burazer - Matthias.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jan 2013, 00:01

Dobro ba, znamo da voliš peglati :D ali kako moj Cesc imaš takav potpis? Kakve dominacije? :lol:
Jesi li prežalio odlazak Fabregasa? Vjerovatno nisi dok si promijenio odijelce. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2013, 00:03

Hare_BvB je napisao/la:
@effe

Hamannov burazer - Matthias.
TOČNOOOOO......5, sjediiii.....Bavarac naš dragi..... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 jan 2013, 00:05

geronimo je napisao/la:Dobro ba, znamo da voliš peglati :D ali kako moj Cesc imaš takav potpis? Kakve dominacije? :lol:
Jesi li prežalio odlazak Fabregasa? Vjerovatno nisi dok si promijenio odijelce. :D
Cesc je odlican igrac. Glupa odluka kluba da ga pusti. Dosta gresaka je Arsenal napravio posljednjih godina.
No nije to tema. Necemo da spamamo. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 jan 2013, 00:15

Greivis je napisao/la: Pa VDV se vratio kad je vidio da se nece naigrati u Tottenhamu. Nije to vise onaj stari VDV. ;)
Takve ti odgovore misliš davati???? Pa ko će meni platiti što te učim pameti?!?!?! :P
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2013, 00:16

Greivis je napisao/la: Pa ja i jesam samo iznosio svoje misljenje, samo sto su pojedinci odmah presli na niske udarce. Ne mislimo svi isto, sto je i pozitivna stvar. :)
Koji li su to pojedinci? :) :)
A mišljenje jedno, a tvrdnja u koju si 100 % siguran drugo. Još je bila tvrdnja sa šprdačkim osmijehom... :D Zato puno sad imamo i mi puno pravo da se tebi nasmijemo..... :D :D Al neću te više ionako si se našao uvrijeđen..... :lol: :lol:

EDIT: A evo i anto te safato, sad si tek gotov..... :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 jan 2013, 00:30

Ko je bio trener Bayerna prije Trapattonia?

PS to je trik pitanje!

Baš me zanima ko će guglat! :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jan 2013, 00:31

Kaiser

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.