NemaGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- EdenHazard
- Kontakt:
Evo mene, al tebe nigdje nemaSheyi je napisao/la:Imal' gdje onog Teufika?
ne twitteras vise, da tracamo ove maloljetnike
20 okruglih imamGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
gledao sam ja topintol_TM87 je napisao/la:jel ko mozda gledo hayatov dnevnik...jao sad scene neki strajk i sad lik nosi parolu napisao NE DO ZVOLITE sve odvojeno HAHHA placcc
jes da ih ima nepismenih, al treba ljudima udovoljiti
evo kod mn udje, al je spor ko ona stvarHead je napisao/la:Imate li vi problema sa ulaskom na fb
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- EdenHazard
- Kontakt:
http://www.****/globus/region/goste- ... -sa-djecom" onclick="window.open(this.href);return false;
komentari najjaci
ovaj je najbolji, "qurac djeca"

komentari najjaci
ovaj je najbolji, "qurac djeca"
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Taman mislio gledat Dolinu Vukova, alo ovaj glupi RTV Buguiojno se nije ukljucilo na Hayat. Prenose onu glupu indijskui seriju a ovu nece

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sta citam sad lik neki htio ubit djevojku i stavi je u kadu punu vode,zaveze je i zapali kucu kao da dokaze unisti.I cura ostane ziva,pa normalno da ce ostat ostavio je u kadi punoj vode hahahahhah ja koji konj majko moja haahahahhahahaah
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- legenda reala
- Kontakt:
Pa radi Hayat preko CS-alikma23 je napisao/la:Taman mislio gledat Dolinu Vukova, alo ovaj glupi RTV Buguiojno se nije ukljucilo na Hayat. Prenose onu glupu indijskui seriju a ovu nece![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sveti je napisao/la:gledaj školaraca što razmjenjuju školska iskustva
Smijem li se pridružit'
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Pravo pitanje. Evo moj prvi post na ovoj temi, a do sad sam usao jedno 10-15 puta, da ubijem dosadu, a svaki put neke price o skoli il su neke naivna djecijeGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
istinaAgresivnoDjubre je napisao/la:![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 72463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa gledam raspiali se o kontrolnima, o diktatima, prepisivanju, štebanju... Kontam reko sve dječurlija šta je ovoJack777Pott je napisao/la:Pravo pitanje. Evo moj prvi post na ovoj temi, a do sad sam usao jedno 10-15 puta, da ubijem dosadu, a svaki put neke price o skoli il su neke naivna djecijeGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nece motor da okrene. Samo pise please wait while the motor turining to i nikad docilegenda reala je napisao/la:Pa radi Hayat preko CS-alikma23 je napisao/la:Taman mislio gledat Dolinu Vukova, alo ovaj glupi RTV Buguiojno se nije ukljucilo na Hayat. Prenose onu glupu indijskui seriju a ovu nece![]()
![]()
![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@likma ne treba ti majistor zato....
Prebaciš na Hayat (Eutelsat 16°E
) zatim pritisneš menu na daljinskom potom odabereš setup (6), nakon toga service searching (2) potom motor setup (3) nakon toga pritisneš plavo dugme i odeš na one strijelice (lijevo - desno) okrećeš lijevo desno po malo (west east) dok ti se ne pojavi slika i u onim dole kvadratićima pojave dvije zelene kvakice

Prebaciš na Hayat (Eutelsat 16°E
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 29 jan 2013, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
http://www.24sport.rs/sport/Fudbal/Aktu ... %BEe!.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], relativizam i 34 gosta.