Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Očekivani sastavi za večerašnji revanš na Olimpicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje piše pravilo?Prema svim pravilima to je cisti jedanesterac.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sastav je koma, ne znam zasto Conte stavlja tandem Vucinic-Gio kad je ostatkom ekipe pokazao da nema prevelike zelje za prolazom. Bolje do godine forsirati mladice, pa sta bude, nego se ovako u polufinalu " predati ". Lagano ispadamo, sastav je ocajan...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ma neće biti ovakav sastav ja mislim , mora Pogba ipak igrati.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
fifa, uefa ..gdje god zelis...England je napisao/la:Gdje piše pravilo?Prema svim pravilima to je cisti jedanesterac.
evo ti dio iz fifinog pravilnika
“Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with his hand or arm. The referee must take the following into consideration:
- The movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)
- The distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
- The position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement”
Dakle "the movement of the hand..." kod igraca genove ruka je bila spustena..u trenutku centarsuta on je digao ruku, lopta pogađa ruku, dakle penal... jel jos uvijek nije jasno ?
Collina : "Braccia larghe , è sempre rigore"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
@juvele Nije ruka prema lopti, zakon fizike.Igrač u pokretu , ispravno trči .lijeva noga, desna ruka.Penal i crveni na Vučiniću je problem, ili ti možda trčiš drugačije, naopako?
Jel ti kad trcis , trcis sa rukama dignutim u zrak ?
Trčim samo, isključivo sa rukama u džepovima, pa ti nemaš pojma o trčanju , a tu se praviš da znaš, visoko ruke i visoko noge, to je osnova trčanja.Juvele je napisao/la:Jel ti kad trcis , trcis sa rukama dignutim u zrak ?
Znaci po tebi ono nije penal ?
Nije, najveći argument što nije je tkzv.druga igrana lopta, od zemlje ili se on sam napucao u ruku, to se sudi baš kad navijaš, možda je i trebao suditi samo iz razloga što je na Vučiniću bio penal i crveni, prema pravilu izgledne prilike za gol,kompezirati, al' bez obzira na sve , ostetio je Juventus, al ' mu ništa ne možeš jer su takve situacije iz slobodnog uvjerenja i popili su kazne kao nekakvi autsideri.Conte loše vodio utakmicu, Vučinić 100 puta u ofsideu, Pogba vrlo loš, Vidal loš, a zapravo oni su samo tražili alibi u suđenju.A kako ja isključivo pratim Talijansku ligu poznato mi je da se uvjek polazi linijom manjeg otpora, pa je tako ispalo da su svi krivi osim Contea i igrača.Previše nedostaju Chiellini i Pirlo, a pogotovo kada je i Marchisio rekovalescent .Još imali i 20 minuta igrača više.Danas će dobiti , teško da mogu tako očajno odigrati u nizu.Juvele je napisao/la:Znaci po tebi ono nije penal ?
Sto je najgore, moram se sloziti u vecini stvari. Juve nije bio na nivou, realizacija je ocajno katastrofalna. Osjeti se nedostatak Cheillinia ,Pirla i Asamoaha ( nadam se da ce ghana sto ranije ispast
. Ali takodjer sudija je uticao na rezultat, koliko god juve bio ispod svog standarda. Druga stvar, presmjesno je da sudija iz Napulja sudi juventusu, kada se zna ko je glavni konkurent.
- francobaresi
- Kontakt:
Naslov će završiti u Torinu , doduše puno teže od očekivanog , većina je mislila da će se Juve prošetati do naslova . Ali igranje u LP-a je već sad uzelo maha , i mislim da najteži period tek slijedi .Juvele je napisao/la:Sto je najgore, moram se sloziti u vecini stvari. Juve nije bio na nivou, realizacija je ocajno katastrofalna. Osjeti se nedostatak Cheillinia i Pirla. Ali takodjer sudija je uticao na rezultat, koliko god juve bio ispod svog standarda. Druga stvar, presmjesno je da sudija iz Napulja sudi juventusu, kada se zna ko je glavni konkurent.
Ali kao što sam gore napisao , titula će u Maju biti u Torinu , ali će se Juve morati pomučiti za nju .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Što je najbolje Juve ni nema konkurenta, kakav Napoli, zapravo možda samo ja teško mogu shvatiti da je Napoli konkurent, po meni Inter, al' oni su u očaju, trebali su izgubiti od Torina, tako da će obraniti, bit će zanimljivo gledati Anelku, mislim da je on igrač koji na kraju svoje karijere može puno dati Juventusu, svi su bili skeptični i prema dovođenju Pirla, al' top klasa je uvjek top klasa, mislim da će Anelka otvarati prostor i omogućiti drugačiju postavku, realno Anelka ima i vrhunski prijem lopte i želim vjerovati da bi mogao blistati, skužit će se on i Pirlo, što je najvažnije.
Nije LP uzela maha. Nego odsustvo navedenog trojca kao sto sam gore napisao. Bitno je sada dobiti Chievo i onda fiorentinu kod kuce, sto ce biti veoma tesko jer nece igrati navedeni trojac i bonucci. Lucio bi sad dobrodosao.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma kad sa Drogbe spadnes na Anelku moras biti nezadovoljan a sto se tice Pirla stvarno se ne sjecam da je neko bio protiv ako je bilo takvih prate fudbal vjerovatno 2-3 godine pa ni ne znaju ko je taj covjek, malo je reci klasa 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Drogba je dobio 10 mil eura za 18 mjeseci u galati. To je previse za igraca od 35 godina. Buffon sada ima 6 mil eura. ali nakon potpisivanja novog ugovora smanjeno je na 4. Pirlo ima 3,5.. E sad dodje drogba ima ima 6,6 mil eura za 1 godinu. Mislim da nije u redu.
Neopterećeni industrijalac Pirlo, a zanimljiva je činjenica da je Anelka, bio najplačeniji igrač svijeta, dosta dugo.Mislim da se do unazad dvje godine najviše novca okrenulo na Anelku.Evo podatak iz 201210DelPiero je napisao/la:Ma kad sa Drogbe spadnes na Anelku moras biti nezadovoljan a sto se tice Pirla stvarno se ne sjecam da je neko bio protiv ako je bilo takvih prate fudbal vjerovatno 2-3 godine pa ni ne znaju ko je taj covjek, malo je reci klasa
Svetski rekorderi
1. Zlatan Ibrahimović 190.100.000
2. Nikolas Anelka 134.060.000
3. Ernan Krespo 121.100.000
Sada je u međuvremenu Ronaldo br.2
Ne Anelka samo zicere daje, sto trenutno ne moze nijedan igrac juventusa. Ja se ne sjecam kad je juventus dao neki pogodak a da je bila mat pozicija. Doduse protiv udinesea bio je matri i vucinic. Ali pogodak iz neke guzve sa 5-7 m obavezno fulaju. E takve prilike nek Anelka iskoristi bit ce odlicno.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma promjenio 5-6 klubova a svi su bili top klubovi osim ovih kineza sad
Sto se tice Drogbe vec sam pisao pa bila je informacija da je sve bilo dogovoreno sa njim sto se tice finansija ali nisu ga htjeli na 1,5 god. ugovora uostalom svi jaci igraci ce traziti vecu platu i tesko da ce se neko bolji dovesti da igra za 2-3 mil. kako je trenutna situacija u klubu.
Sto se tice Drogbe vec sam pisao pa bila je informacija da je sve bilo dogovoreno sa njim sto se tice finansija ali nisu ga htjeli na 1,5 god. ugovora uostalom svi jaci igraci ce traziti vecu platu i tesko da ce se neko bolji dovesti da igra za 2-3 mil. kako je trenutna situacija u klubu.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.