Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 29 jan 2013, 16:14

IlPrincipino je napisao/la:Ja koliko sam citao Conte ima dvije sumnje, a to su Peluso ili Caceres i Padoin ili Pogba.
Ako želi ispasti večeras, izabrat će Pelusa i Padoina.

Što se tiče konstatntnog kritiziranja ovoga i onoga, preporučujem da kome se ne sviđa Juve, pređe da navija za Barcu i neće imati mnogo srkleta u životu, a da nama pravim Juventinima dopusti da volimo ovaj klub više od svega.

Da se razumijemo, i ja volim kritizirati, što je korisno i dobro, ali u određenoj mjeri, a ovdje se granice ozbiljno ruše.

Idemo večeras srcem i odigrati kako Juventusu dolikuje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 16:19

Pinturicchio85 je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:Suspendirani trener, tri igrača i direktor!

Krajnji reultat oko penala.
Dakle postave ti suca koji podrzava Napoli jer je odatle, isti ti ne dosudi cist penal jer "nije imao srca", a na kraju ti kazne trenera, direktora i igrace.Wau jbena neka pravda u Italiji, bolje receno only in Italy.
Ma sam je bitno da se Juve gura :mrgreen:
Ne znam čemu sikiracija, Juventus ako od današnjeg dana pa do kraja lige izgubi više bodova od Napolija onda i ne treba da uzmemo Skudeto, a plus smo u prednosti 3 boda.
Ja mislim da za tako nešto nema šanse i da ukoliko prebrodimo Napulj neporaženi mogu odmah da nas krunišu !
Što se kazni tiče, moje objektivno mišljenje je da su pravedne, pošto je i Inter tako prošao u meču sa Kaljarijem u prvom delu (Stramaćoni dve i Kasano tri utakmice ako se ne varam), a meni se iskreno **** priča kako je Juve povlašćen u Italiji pa ne bih voleo da navijači/simpatizeri ostalih objektivno dosta slabijih klubova uzmu i ovu situaciju (mislim u slučaju da nismo kažnjeni) kao priču o povlašćivanju i dvostrukim aršinima, a realno imali bi osnova.
Dakle, gostovanje Kjevu i Fiorentinu kod kuće moramo da prebrodimo bez Kontea i Bonućija, šta je tu je, mora napred.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pinturicchio85
Kontakt:

Post Postao/la Pinturicchio85 » 29 jan 2013, 16:23

Samo me intresuje sto ne kaznise igrace Napolia jer nisu ispostovali ceremoniju dodjele trofeja Super Kupa nego direktno popisali se na Juve, savez i ostale isto kao da su iznad njih.A u toj utakmici nisu bili osteceni da ne govorim da nisu bili osteceni kao Juve neki dan.Dakle juzni smećari mogu svasta al Juve ne smije reagovat na nepravdu koja se vidjela iz aviona.Ja mislim da treba uvijek reagovat ako ne reagujes kara te ko stigne.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 16:26

Pogba je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Ja koliko sam citao Conte ima dvije sumnje, a to su Peluso ili Caceres i Padoin ili Pogba.
Ako želi ispasti večeras, izabrat će Pelusa i Padoina.

Što se tiče konstatntnog kritiziranja ovoga i onoga, preporučujem da kome se ne sviđa Juve, pređe da navija za Barcu i neće imati mnogo srkleta u životu, a da nama pravim Juventinima dopusti da volimo ovaj klub više od svega.

Da se razumijemo, i ja volim kritizirati, što je korisno i dobro, ali u određenoj mjeri, a ovdje se granice ozbiljno ruše.

Idemo večeras srcem i odigrati kako Juventusu dolikuje.
Kapiram da je ovo meni upućeno, pa hajde da odgovorim pitanjem, čemu kompleks niže vrednosti ?
Jednostavno mislim da Padoin nije igrač kalibra da nosi dres težne Juventusa i to je svima jasno, šta sad ja možda da napišem kako je on vanserijski igrač itd.
Ne znam koliko si svestan veličine Juventusa, a i kapiram da si mlađi navijač, te da pantiš uglavnom ovo doba "krize" od farsopolija, ali druže Juve je veliki klub, mani me Barse, Reala i ostalih...

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 16:32

Pinturicchio85 je napisao/la:Samo me intresuje sto ne kaznise igrace Napolia jer nisu ispostovali ceremoniju dodjele trofeja Super Kupa nego direktno popisali se na Juve, savez i ostale isto kao da su iznad njih.A u toj utakmici nisu bili osteceni da ne govorim da nisu bili osteceni kao Juve neki dan.Dakle juzni smećari mogu svasta al Juve ne smije reagovat na nepravdu koja se vidjela iz aviona.Ja mislim da treba uvijek reagovat ako ne reagujes kara te ko stigne.
Opasan je problem što od fasopolija kad god sudija pogreši na naš račun usledi medijska hajka i to se u svim medijima naziva kao "krađa" a ujedno je i udarna vest istih, dok kad se pogreši na račun drugih konkurenata sudijske greške se baš tako i nazivaju "sudijske greške". Jbg nosimo tu etiketu od tog smrdljivog farsopolija, politički je to sve odrađeno, Mođi je tu uprskao jer je hteo da se umeša u politiku, konkretno da bude u nekoj stranci koja je tada bila protivnik Berluskoniju i Juve je iskorišćen kao pakovanje negativnih poenat toj stranci i samom Mođiju. Tako ja gledam na situaciju pošto je dokazano da su i Milan i Inter u najmanju ruku radili ono što i Juve, Milan je kažnjen sa -8 bodova, a Inter ostao netaknut. Žao mi je zbog toga, ali opet gledamo, napred, da pokupimo mi ove ili sledeće godine "ušatog" pa da se popišamo po celoj Evropi i FSI, i farsopoliju.

Pinturicchio85
Kontakt:

Post Postao/la Pinturicchio85 » 29 jan 2013, 16:35

Brajkula je napisao/la:
Pinturicchio85 je napisao/la:Samo me intresuje sto ne kaznise igrace Napolia jer nisu ispostovali ceremoniju dodjele trofeja Super Kupa nego direktno popisali se na Juve, savez i ostale isto kao da su iznad njih.A u toj utakmici nisu bili osteceni da ne govorim da nisu bili osteceni kao Juve neki dan.Dakle juzni smećari mogu svasta al Juve ne smije reagovat na nepravdu koja se vidjela iz aviona.Ja mislim da treba uvijek reagovat ako ne reagujes kara te ko stigne.
Opasan je problem što od fasopolija kad god sudija pogreši na naš račun usledi medijska hajka i to se u svim medijima naziva kao "krađa" a ujedno je i udarna vest istih, dok kad se pogreši na račun drugih konkurenata sudijske greške se baš tako i nazivaju "sudijske greške". Jbg nosimo tu etiketu od tog smrdljivog farsopolija, politički je to sve odrađeno, Mođi je tu uprskao jer je hteo da se umeša u politiku, konkretno da bude u nekoj stranci koja je tada bila protivnik Berluskoniju i Juve je iskorišćen kao pakovanje negativnih poenat toj stranci i samom Mođiju. Tako ja gledam na situaciju pošto je dokazano da su i Milan i Inter u najmanju ruku radili ono što i Juve, Milan je kažnjen sa -8 bodova, a Inter ostao netaknut. Žao mi je zbog toga, ali opet gledamo, napred, da pokupimo mi ove ili sledeće godine "ušatog" pa da se popišamo po celoj Evropi i FSI, i farsopoliju.
8-) Svaka cast na postu.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 jan 2013, 16:35

Brajkula je napisao/la:
Kapiram da je ovo meni upućeno, pa hajde da odgovorim pitanjem, čemu kompleks niže vrednosti ?
Jednostavno mislim da Padoin nije igrač kalibra da nosi dres težne Juventusa i to je svima jasno, šta sad ja možda da napišem kako je on vanserijski igrač itd.
Ne znam koliko si svestan veličine Juventusa, a i kapiram da si mlađi navijač, te da pantiš uglavnom ovo doba "krize" od farsopolija, ali druže Juve je veliki klub, mani me Barse, Reala i ostalih...
Vjeruj mi da te nisam ni primjetio, dobrodošao na forum.

Nije tebi upućeno apsolutno, Juve pratim 17-18 godina tako da moj staž navijanja prelazi broj godina dobrog dijela ovog foruma. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 16:41

Pogba je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:
Vjeruj mi da te nisam ni primjetio, dobrodošao na forum.

Nije tebi upućeno apsolutno, Juve pratim 17-18 godina tako da moj staž navijanja prelazi broj godina dobrog dijela ovog foruma. ;)
Nesporazum dakle :)
Inače, prvi put sam gledao Juventus u finalu 1996, tada su osvojili i kao klinac (imao sam tek 8 godina) sam ga i zavoleo. inače, razlog zašto sam gledao tu tekmu je bio Vladimir Jugović, moj omiljeni igrač koji je ikada nastupao, pošto je isti nastupao za Zvezdu klub za koji takođe navijam. Koliko smo se samo tih kasnih 90-ih sprdali sa Evropom sve je bilo smešno, i šteta za izgubljena finala sa Borusijom i Realom, pogotovo ovo drugo jer smo bili daleko bolji ali nas je Peđa ugasio golom iz ofsajda.
Ali ove godine im zato vraćamo sa kamatom, oni ako prođu Junajted dolaze u paklo Juventus Arene :twisted:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 jan 2013, 16:52

Dobrodosao i vidim odmah da ces biti aktivan tako da ti to ne moram ni govorit :D

btw. mozes na cirilici pisati :)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 16:55

Brajkula je napisao/la:Pozdrav Juventini, ocigledno je da sam nov na ovom forumu, dok sam na SK moderator fudbalskog pdf-a, konkretno uredjujem Serija A deo foruma. Odlucio sam da se registrujem jer su ovde clanovi daleko kativniji u delu lige koja je meni omiljena, naravno ne napustam tamo mesto moda, jer i tamo ima kvalitetnih diskusija na temu lige.

Na pocetku imam dva pitanja, jedno se tice organizovanja mog profila na ovom forumu, konkretno gde nalazite tako male avatare jer velicina istog ne moze da bude preko 6k?
A drugo pitanje je da li je na ovom forumu doyvoljeno koriscenje cirilicnog fonta?
1.Bolja ti je slika na SK forumu nego ovde. ;) :mrgreen:
2. Dozvoljno je ali jbg retko ko pise sa njom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 jan 2013, 17:01

Juventus have signed Norwegian youngster Vajebah Sakor (16) today, according to TV2. He signed a three year-deal and joins the Primavera.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 17:03

Devil je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:Pozdrav Juventini, ocigledno je da sam nov na ovom forumu, dok sam na SK moderator fudbalskog pdf-a, konkretno uredjujem Serija A deo foruma. Odlucio sam da se registrujem jer su ovde clanovi daleko kativniji u delu lige koja je meni omiljena, naravno ne napustam tamo mesto moda, jer i tamo ima kvalitetnih diskusija na temu lige.

Na pocetku imam dva pitanja, jedno se tice organizovanja mog profila na ovom forumu, konkretno gde nalazite tako male avatare jer velicina istog ne moze da bude preko 6k?
A drugo pitanje je da li je na ovom forumu doyvoljeno koriscenje cirilicnog fonta?
1.Bolja ti je slika na SK forumu nego ovde. ;) :mrgreen:
2. Dozvoljno je ali jbg retko ko pise sa njom.
А она је у фазону % & ? " у $, ? не " ' $ ' " са ' % / :)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jan 2013, 17:34

slika

Posljednje informacije kaze da ce biti ovako :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 29 jan 2013, 17:39

Joj Padoin umjesto Pogbe ccc ..Dobro je nema De Idiota :)
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 29 jan 2013, 17:41

Paodin prije Pogbe?? :o ...

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 17:45

Ok za Kaseresa kapiram da ga čuva za Kjevo, je l Bonući ne igraj taj meč.
Ali nije mi jasno zašto nije gurnuo Pogbu opet, i onako će imati manje minuta kada se vrati Pirlo,a Pogbi je u ovom stadijumu razvoja svaki minut dragocen.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 29 jan 2013, 17:47

Moguce da je neka povreda u pitanju, inace nevidim razlog da nebi igro. Al eto ne sumnjam da ce i >Conte naloziti...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 jan 2013, 18:06

Vidjecemo kako ce odigrati ovaj dosta izmjenjeni sastav!

Forza Juve!
1946

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 jan 2013, 18:11

Brajkula, dobrodošao na forum ;)

Ma neka Padoina, nek igra .. nije kup prioritet ionako, mada bi fakat volio da ga uzmemo.

Dobra postava po mom mišljenju. I ne može bolja, povrede su nas osakatile.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 29 jan 2013, 18:13

Kako nije piroritet, sad kad smo 1 tekma od finala trebalo bi biti prioritet.. Al eto nadam se da ce nas ovi iznenaditi i odigrati fenomalno:D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.