Pinturicchio85 je napisao/la:SultanSulejman je napisao/la:Suspendirani trener, tri igrača i direktor!
Krajnji reultat oko penala.
Dakle postave ti suca koji podrzava Napoli jer je odatle, isti ti ne dosudi cist penal jer "nije imao srca", a na kraju ti kazne trenera, direktora i igrace.Wau jbena neka pravda u Italiji, bolje receno only in Italy.
Ma sam je bitno da se Juve gura

Ne znam čemu sikiracija, Juventus ako od današnjeg dana pa do kraja lige izgubi više bodova od Napolija onda i ne treba da uzmemo Skudeto, a plus smo u prednosti 3 boda.
Ja mislim da za tako nešto nema šanse i da ukoliko prebrodimo Napulj neporaženi mogu odmah da nas krunišu !
Što se kazni tiče, moje objektivno mišljenje je da su pravedne, pošto je i Inter tako prošao u meču sa Kaljarijem u prvom delu (Stramaćoni dve i Kasano tri utakmice ako se ne varam), a meni se iskreno **** priča kako je Juve povlašćen u Italiji pa ne bih voleo da navijači/simpatizeri ostalih objektivno dosta slabijih klubova uzmu i ovu situaciju (mislim u slučaju da nismo kažnjeni) kao priču o povlašćivanju i dvostrukim aršinima, a realno imali bi osnova.
Dakle, gostovanje Kjevu i Fiorentinu kod kuće moramo da prebrodimo bez Kontea i Bonućija, šta je tu je, mora napred.