Naravno, zato sam i naveo primjer pasa lutalica. U ovom gradu postoje dosta veći problemi od Slobode. Zato je nerealno očekivati da se iz budžeta pokriju dugovi Slobode. Ja sam prvi protiv toga da se milioni koji mogu drastično poboljšati kvalitet života u Tuzli daju sumnjivim likovima koji su zaradili milione na Slobodi, a kojima je Sloboda navodno dužna.realancojk je napisao/la:sve sto kazete stoji, al hajmo realno sagledat stvari, da li mislite da je nekom roditelju do Slobode a sutra dijetu nema paraa za školu ili fax..dajte molim vas...
Ono što se može uraditi je da se naprave veliki protesti i da se traži da se iznesu svi podaci o poslovanju kluba u proteklom periodu pa da vidimo ko je kakve ugovore potpisivao, gdje su pare od transfera Husejinovića...
Ako interes javnosti bude veliki, morat će dizati tužbe protiv navedenih zbog nesavjesnog poslovanja.
Problem je što ovdje niko nikog ne poziva na odgovornost. Zašto su dugovi toliki? Ko ih je napravio?
Zašto bi ovako dizali tužbe kad narod baš briga. Šta god da se radi, nema reakcije javnosti.
Dok se ne promijeni svijest, narod neće imati da da pare djetetu za školu ili fakultet. Bila u pitanju Sloboda, psi lutalice, privatna ložišta ili nešto četvrto.