Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Suarez46
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Suarez46 » 29 jan 2013, 17:33

Pozdrav novi sam na forumu . Želio bih da pozdravim sve navijače našeg Liverpoola :D kojeg pratim evo već 6 godina . Pratim redovno utakmice mog kluba i mogu reći da Rodgers treba još sigurno 1 godina da ukomponuje sve .Što se tiče mladih nada našeg kluba mislim da realno Robinson nakon utakmice s Oldhamom jednostavno nije materijal za Liverpool . Što se tiče Sturidge mislim da je do sada pokazao da će biti pojačanje i da će fino biti rješenje za naš napad sa Sukijem. Najviše bih volio mladog Butlanda na golu ali eto pričekat ćemo na ljeto .Coutihno je mlada nada vidit ćemo ga kako će se ukomponovati.Uglavnom nadam se pobjedom protiv Arsenala i priključkom za vrh i mislim da ovaj tim ima snage za 4 mjesto . Pozdrav Liverpulovci :)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2013, 17:33

dok Brendan Rodgers potrosi jos 55 miliona tim ce nam biti za najvise domete.

Suarez46 dobro dosao i budi aktivan :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2013, 17:36

evo novih clanova :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jos 2 dana do kraja prelaznog roka,sta ocekivati........
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 jan 2013, 17:38

Očekujem jednu transfer deadline bombu, ostao nam je dužan jednu jer smo spušili prošli transfer deadline :mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 29 jan 2013, 17:39

keno94 je napisao/la:ja se moram sloziti sa stivi dzijem, henderson odavno lupa neke stvari stvara neki pesimizam, ocrnjuje vlasnike i sve sto imaveze snjima(trener,pojacanja,kosaci zrave,njihovi vozaci...), mada postaje problem sto je on odavno na ovom forumu i ima neko IME, vecina se slijepo slaze sa svime sto napise.
napredka ima itekako, volio bi ja da je kenny ostao i siguran sam da bi napravio vise nego prosle sezone, ali mi je drago sto je njegova zamjena upravo ovaj covjek. covjek koji ima viziju, ima mu.da i taktickog smisla, covjek je mijenjao formaciju 4-3-3 koja mu je omiljena i kojoj ce sigurno teziti, ali nece je nasilu forsirati
doveo je mlade igrace, pruzio im sansu, cesto daje dobre izjave za medije.
sad je mozda nekome problem sto se ne svadja sa protivnicima(rafa-fergi), covjek gleda kako unaprijediti svoj klub, a ne ocrniti drugi
ne mislim ja da je on savrsen, pravi on dosta i gresaka ali se iskreno nadam da uci iz vecine

ove koji pretvaraju funte u eure(s greskama, to je nekih 17,5mil€), neka pretvore u KM ili u srpse dinare. tako ce pojacanja izgledati jos gora
borini je uvijek igrao na krilu, koje nije njegova prirodna pozicija, ali se solidno snalazi. uz to on je dosao na pocetku kada je tim tek poceo da se uigrava, sturridge je dosao u koliko-toliko uigran tim, i igra na zeljenoj poziciji
kakva vizija bolan,pa mi se borimo sa west bromom za 7 poziciju,cuj ne igra na svojoj poziciji,pa brate za one pare za koje je doveden i koliku platu ima,ja bih jeo trevu i jos igrao na bilo kojoj poziciji.ako si profesionalac,nece ti smetat pozicija.svoj kvalitet ces pokazivat svugdje.i ja bi volio da su oni pravi igraci i da nam pomognu,al brate ne ide
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 jan 2013, 17:42

aVDo8 je napisao/la:'Henderson' je pesimista, ali neovisno o igri u liverpoolu sturridge i coutinho su bolji od borinija, allen je toplo-hladno, a skrtel nije za prve postave, carragher je dobar ali i on je star zato uz aggera novi stoper.

Reina; Johnson,Agger, Novi igrač, Enriqe; Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sturrridge; Suarez
¸
moglo bi to za par godina ovako izgledati
------------reina------------
mclauglin----wisdom----agger-----neko novi
(glen)---------------------------------(enrique)
-----------------lucas(coady)--------------------
-------------henderson(allen)------------------
-------------(shelvey)suso(coutinho)-----------
raheem----------------------------------suarez
---------------------sturridge(yesil/morgan)

ps suarez46 dobro dosao
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 29 jan 2013, 17:44

Pozdrav za novog clana
Nista crno nego misljenje
Ne znam koliko bi bilo dobro ovoj nekompletnoj ekipi Liverpoola da se ove godine plasira u LP,naravno da svi mi to zelimo i cekamo dugo ali mislim da jednostavno tim ne bi imao snage da se bori na svim tim frontovima te bi ozbiljno podbacili i sledeca sezona bi bila jos gora.Mislim da bi najbolje bilo jel kad bi mogli da sledece sezone sve to malo legne,ukomponuje,da se namjesti jedan jak tim koji moze napraviti nesto pa da onda krenemo u LP tesko ovako izlazimo na kraj sa obicnim kupovima EPL gdje nas izbacju recycle bin ekipe.Treba nam jos snage i pojacanja nadam se da se to moze postici ali ja licno smatram da ni pod kojim slucajem ne smijemo odbaciti trenera ponovno.Ove sezone znate i sami kako smo prosli grupu europa lige,tesko da.
"You'll Never Walk Alone"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jan 2013, 17:47

Ja jos mislim da Shevleyu treba zabranit ulazak u kazneni.

@suarez46 dobro dosao

@rtox da hoce da LP pa da mi srce bude namjesto.Da se zaori YNWA na Anfielud a za kupove sta me briga,ima Coady pa nek se uci.

Ja bi sad potpisao poraze za narednu godinu od Mansfielda i Oldhama ako cemo igrat LP
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 29 jan 2013, 17:50

Otelo je napisao/la:Ja jos mislim da Shevleyu treba zabranit ulazak u kazneni.

@suarez46 dobro dosao

@rtox da hoce da LP pa da mi srce bude namjesto.Da se zaori YNWA na Anfielud a za kupove sta me briga,ima Coady pa nek se uci.

Ja bi sad potpisao poraze za narednu godinu od Mansfielda i Oldhama ako cemo igrat LP
Ma nisam bash na to mislio,nego kazem kako je sad tesko zamisli da igras LP svaki tim je iznimno kvalitetan,podbacili bi LP a jos vise bih podbacili u EPL pa bih onda opet bilo otkaza,novih igraca,strucnih ljudi itd sve u svemu bilo bi jovo na novo.A znam i meni bi srce bilo ko kuca hehehh logicno svima nama

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jan 2013, 17:53

Znam sta si mislio,al moje misljenje da ta 2 fronta LP i EPL bi mogli iznijeti uz jos 1-2 pojacanja (citaj Eriksen/Moutinho i odbranbeni lijevi il stoper).

Ne bi bili prvi u grupi al ako bi bilo srece u zdrijebu pa dobijemo Dinamo,Cluj,Ajax nadali bi se osmini finala :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2013, 17:56

Suarez ce vjerovatno sledecu sezonu u Bayern to sam siguran 90% negdje oko 40 mill.....bez obzira sto voli klub itd...ukoliko neko iznenadjenje ne izleti...
Valja traziti novog napadaca....

nego sta mislite o sutrasnjoj utakmici,kakve su nam sanse,koji tim ocekujete da istrci,ko bi mogao biti kljucni igrac za nas,odakle nam prijeti najveca opasnost,koje su nase prednosti a koje mane?? ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 17:59

Ponos Torina je napisao/la:Suarez ce vjerovatno sledecu sezonu u Bayern to sam siguran 90% negdje oko 40 mill.....bez obzira sto voli klub itd...ukoliko neko iznenadjenje ne izleti...

nego sta mislite o sutrasnjoj utakmici,kakve su nam sanse,koji tim ocekujete da istrci,ko bi mogao biti kljucni igrac za nas,odakle nam prijeti najveca opasnost,koje su nase prednosti a koje mane?? ;)
A kako ovi parmaci vode klub ne bi bilo iznenađenje da ode.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 29 jan 2013, 18:00

Ponos Torina je napisao/la:Suarez ce vjerovatno sledecu sezonu u Bayern to sam siguran 90% negdje oko 40 mill.....bez obzira sto voli klub itd...ukoliko neko iznenadjenje ne izleti...

Ja diaby-a najvise se bojim,covjek nas je prosli put pojeo u sredi ali morao se on oporavit utakmicu dvije pred nas...Kad naletimo na onakve destruktivce nas vezni red je ko korida.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jan 2013, 18:01

Ne vjerujem da ce Sule otic barem ne ovo ljeto,tamo vec ono 2014 nek ide.

Uff sutra.Najveca prednost nam je Coutinho,ne zato sto ce igrat nego zato sto ce Allen i Henderson morati da se vraski trude da bi se na njih mislilo ozbiljno do kraja sezone.S druge strane mali Sterling ne smije vidjeti terena nikako. Previse je ovo za njega,previse. No mozda bi i u formaciji 4-4-2 ipak igrao, al ako to bude 4-3-3 sigurno nece.

Najveca mana nam je losa odbrana pogotovo neiskusni Wisdom i Glen na pogresnoj strani. No koliko cujem Enrique ce bit spreman al ne znam jel ga pametno gurnuti u ovakvu tekmu tek ozdravljenog.

Kljucni igrac moze biti svak od Hende do Suareza a i svi igraci ga mogu zabit nekom sutinom.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jan 2013, 18:01

Mogući je i scenarij da dodje do razmjene Super Mario <-> Suarez. Zasto da ne ? :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jan 2013, 18:02

Centre forward je napisao/la:Mogući je i scenarij da dodje do razmjene Super Mario <-> Suarez. Zasto da ne ? :)
Jer Gomez predstavlja sve sto Rodgers ne zeli. Radije 40m u kesu. 8-) :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jan 2013, 18:07

O Marionovim kvalitetima necemo sve se zna 8-) . Mislim da Rodgers nije u poziciji da bira evropsku kremu što je naravno šteta. Stice se utisak da bi i Stiven živn'o kad bi se ovaj Liverpool bar malo pojac'o. Ma kakav keš samo zamjena. Ako necete onog prvog Maria moRe onaj drugi, Mandžo :D il' Pizarro :mrgreen: ,ljudi smo nismo Katalonci, dogovoricemo se :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2013, 18:07

Reina-Johnson-Carragher-Ageer-Enrique(nadam se da je spreman i da je u formi u kojoj je bio prije povrede)-Lucas- Henderson-Gerrard-Downing-Suarez-Sturridge

sigurno da je Suarez najveca prijetnja po go Arsenala ali ako Gerrard Enrique i Johnson budu na nivou svasta bi se moglo desiti, a ja se najvise pribojavam Walcota ( uvijek odigra dobro protiv Liverpoola) i Podolskog koji dize svoju formu i pokazuje zasto ga je Wenger doveo u Arsenal
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2013, 18:13

Walcott ce biti j.eben za cuvanje,tesko ce ga iko cuvati jedino Johnson ali nije ni on toliko brz,samo se nadam da ce se cuvati glupih zutih kartona,kao i Agger,lucas isto.....Opet imaju oni dobrih igraca sto se tice veze i napada,ja mislim daje nasa prednost njihova losa odbrana i da to trebamo dobro da iskoristimo,svaku pruzenu sansu pretvoriti u gol biti sto efikasniji,samo da nebude previse petljancije od strane Suareza i Sturridgea......

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 29 jan 2013, 18:29

Ponos Torina je napisao/la:Walcott ce biti j.eben za cuvanje,tesko ce ga iko cuvati jedino Johnson ali nije ni on toliko brz,samo se nadam da ce se cuvati glupih zutih kartona,kao i Agger,lucas isto.....Opet imaju oni dobrih igraca sto se tice veze i napada,ja mislim daje nasa prednost njihova losa odbrana i da to trebamo dobro da iskoristimo,svaku pruzenu sansu pretvoriti u gol biti sto efikasniji,samo da nebude previse petljancije od strane Suareza i Sturridgea......
Ja mislim da baš trebamo tražiti šansu preko njihovih bekovskih strana (Gibbs , Sagna ) jer su spori u dosta navrata , a ni stoperi nisu sasvim dobri . Suarez , Sturidge , Downing mogu probiti to .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.