Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
kakva vizija bolan,pa mi se borimo sa west bromom za 7 poziciju,cuj ne igra na svojoj poziciji,pa brate za one pare za koje je doveden i koliku platu ima,ja bih jeo trevu i jos igrao na bilo kojoj poziciji.ako si profesionalac,nece ti smetat pozicija.svoj kvalitet ces pokazivat svugdje.i ja bi volio da su oni pravi igraci i da nam pomognu,al brate ne idekeno94 je napisao/la:ja se moram sloziti sa stivi dzijem, henderson odavno lupa neke stvari stvara neki pesimizam, ocrnjuje vlasnike i sve sto imaveze snjima(trener,pojacanja,kosaci zrave,njihovi vozaci...), mada postaje problem sto je on odavno na ovom forumu i ima neko IME, vecina se slijepo slaze sa svime sto napise.
napredka ima itekako, volio bi ja da je kenny ostao i siguran sam da bi napravio vise nego prosle sezone, ali mi je drago sto je njegova zamjena upravo ovaj covjek. covjek koji ima viziju, ima mu.da i taktickog smisla, covjek je mijenjao formaciju 4-3-3 koja mu je omiljena i kojoj ce sigurno teziti, ali nece je nasilu forsirati
doveo je mlade igrace, pruzio im sansu, cesto daje dobre izjave za medije.
sad je mozda nekome problem sto se ne svadja sa protivnicima(rafa-fergi), covjek gleda kako unaprijediti svoj klub, a ne ocrniti drugi
ne mislim ja da je on savrsen, pravi on dosta i gresaka ali se iskreno nadam da uci iz vecine
ove koji pretvaraju funte u eure(s greskama, to je nekih 17,5mil€), neka pretvore u KM ili u srpse dinare. tako ce pojacanja izgledati jos gora
borini je uvijek igrao na krilu, koje nije njegova prirodna pozicija, ali se solidno snalazi. uz to on je dosao na pocetku kada je tim tek poceo da se uigrava, sturridge je dosao u koliko-toliko uigran tim, i igra na zeljenoj poziciji
¸aVDo8 je napisao/la:'Henderson' je pesimista, ali neovisno o igri u liverpoolu sturridge i coutinho su bolji od borinija, allen je toplo-hladno, a skrtel nije za prve postave, carragher je dobar ali i on je star zato uz aggera novi stoper.
Reina; Johnson,Agger, Novi igrač, Enriqe; Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sturrridge; Suarez
Ma nisam bash na to mislio,nego kazem kako je sad tesko zamisli da igras LP svaki tim je iznimno kvalitetan,podbacili bi LP a jos vise bih podbacili u EPL pa bih onda opet bilo otkaza,novih igraca,strucnih ljudi itd sve u svemu bilo bi jovo na novo.A znam i meni bi srce bilo ko kuca hehehh logicno svima namaOtelo je napisao/la:Ja jos mislim da Shevleyu treba zabranit ulazak u kazneni.
@suarez46 dobro dosao
@rtox da hoce da LP pa da mi srce bude namjesto.Da se zaori YNWA na Anfielud a za kupove sta me briga,ima Coady pa nek se uci.
Ja bi sad potpisao poraze za narednu godinu od Mansfielda i Oldhama ako cemo igrat LP
A kako ovi parmaci vode klub ne bi bilo iznenađenje da ode.Ponos Torina je napisao/la:Suarez ce vjerovatno sledecu sezonu u Bayern to sam siguran 90% negdje oko 40 mill.....bez obzira sto voli klub itd...ukoliko neko iznenadjenje ne izleti...
Valja traziti novog napadaca....
nego sta mislite o sutrasnjoj utakmici,kakve su nam sanse,koji tim ocekujete da istrci,ko bi mogao biti kljucni igrac za nas,odakle nam prijeti najveca opasnost,koje su nase prednosti a koje mane??
Ja diaby-a najvise se bojim,covjek nas je prosli put pojeo u sredi ali morao se on oporavit utakmicu dvije pred nas...Kad naletimo na onakve destruktivce nas vezni red je ko korida.Ponos Torina je napisao/la:Suarez ce vjerovatno sledecu sezonu u Bayern to sam siguran 90% negdje oko 40 mill.....bez obzira sto voli klub itd...ukoliko neko iznenadjenje ne izleti...
Valja traziti novog napadaca....
nego sta mislite o sutrasnjoj utakmici,kakve su nam sanse,koji tim ocekujete da istrci,ko bi mogao biti kljucni igrac za nas,odakle nam prijeti najveca opasnost,koje su nase prednosti a koje mane??
Jer Gomez predstavlja sve sto Rodgers ne zeli. Radije 40m u kesu.Centre forward je napisao/la:Mogući je i scenarij da dodje do razmjene Super Mario <-> Suarez. Zasto da ne ?
Ja mislim da baš trebamo tražiti šansu preko njihovih bekovskih strana (Gibbs , Sagna ) jer su spori u dosta navrata , a ni stoperi nisu sasvim dobri . Suarez , Sturidge , Downing mogu probiti to .Ponos Torina je napisao/la:Walcott ce biti j.eben za cuvanje,tesko ce ga iko cuvati jedino Johnson ali nije ni on toliko brz,samo se nadam da ce se cuvati glupih zutih kartona,kao i Agger,lucas isto.....Opet imaju oni dobrih igraca sto se tice veze i napada,ja mislim daje nasa prednost njihova losa odbrana i da to trebamo dobro da iskoristimo,svaku pruzenu sansu pretvoriti u gol biti sto efikasniji,samo da nebude previse petljancije od strane Suareza i Sturridgea......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.