Nije dobar znak pričati sam sa sobom....Sveti je napisao/la:ma znam,onako ja to, za sebe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nije dobar znak pričati sam sa sobom....Sveti je napisao/la:ma znam,onako ja to, za sebe
netačna konstatacijaDANTES je napisao/la:Nije dobar znak pričati sam sa sobom....Sveti je napisao/la:ma znam,onako ja to, za sebe
21:00ramiral je napisao/la:U koliko je sati sutra okršaj?
Iskreno jedva cekam.DesimaL je napisao/la:21:00ramiral je napisao/la:U koliko je sati sutra okršaj?
Samo sto je sad i Iker duh koji proganja Murinja i njegovo stado.mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa sta tu ima cudno?BeSha1992 je napisao/la:Mislim da je ovo sve pokazalo i dokazalo... ko, sta, kako ???
eto vam RM fasisticki klub...
" onclick="window.open(this.href);return false;
normalno da jesmo. pa ne bi navijao za real da nisam fašista, ccc.Dzoni je napisao/la:Pa sta tu ima cudno?BeSha1992 je napisao/la:Mislim da je ovo sve pokazalo i dokazalo... ko, sta, kako ???
Mi navijaci Reala i jesmo fašiste.
Šta ti to nisi znao???
Ma dobro mozda nije momak znao,al opet nesto kontam dje to nece znatSveti je napisao/la:normalno da jesmo. pa ne bi navijao za real da nisam fašista, ccc.Dzoni je napisao/la:Pa sta tu ima cudno?BeSha1992 je napisao/la:Mislim da je ovo sve pokazalo i dokazalo... ko, sta, kako ???
Mi navijaci Reala i jesmo fašiste.
Šta ti to nisi znao???
gledajte paralele!!!!Dzoni je napisao/la:
Ma dobro mozda nije momak znao,al opet nesto kontam dje to nece znat![]()
Cak i Mladen Maric zna
Fa, fa, fašista nemoj biti ti,LBJ MVP je napisao/la:Budi i ti fašista
Ako je suditi po kvaliteti posta ovoga gore šabana što poče o fašistima,paralele će učiti tek iduće godine,a ako slučajno griješim pa je stariji onda je brate pajser WC i njegov vrh je grand **** il kako se već zove sranjje na pinku a Mladen Marić i njegov serijal su za nj hijeroglif.Sveti je napisao/la:gledajte paralele!!!!Dzoni je napisao/la:
Ma dobro mozda nije momak znao,al opet nesto kontam dje to nece znat![]()
Cak i Mladen Maric zna
Pametan je Loša.DANTES je napisao/la:Fa, fa, fašista nemoj biti ti,LBJ MVP je napisao/la:Budi i ti fašista
Jerbo ću te ja, draga ubiti!
By Plavi Orkestar & Saša Lošić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.