Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Storari
Barzagli Bonucci Peluso
Isla Vidal Marrone Giaccherini Padoin
Giovinco Vucinic
Barzagli Bonucci Peluso
Giovinco Vucinic
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:Storari
Barzagli Bonucci Peluso
Giovinco Vucinic
Sredina na je toliko tanka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je Conte sastavljao da može u bilo koje vrijeme preći na 4-3-3 i obratno , očekuje i on golova...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- IlCapitano
- Kontakt:
- AvantiSignora
- Kontakt:
100%IlCapitano je napisao/la:Osvajamo kup.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Današnja izjava Bonućija, izgleda da su igrači opasno napaljeni nakon one krađe za vikend.Dobar dan svima! Želim reći da ja ne padam! U redu, bio je penal, ali jedan tim poput Juventusa koji mora biti najbolji u Italiji i ima cilj da bude najbolji na svijetu mora biti jači od jedne epizode iako je ona važna! Moramo se poboljšati, moramo biti skromniji i imati više želje! Ove sezone još nismo osvojili ništa i to nam svima mora biti na pameti. Slijedi meč protiv Lazia koji za njih dolazi nakon poraza kod kuće od Chieva i to će biti dodatni stimulans za nas da ostvarimo prolaz. Dakle, svi u Rim po pobjedu sa entuzijazmom, pozitivnošću i željom da pobijedimo! I, kao uvijek, neka pobijedi bolji. Zagrljaj svima, Leonardo
Hvala svima na dobrodošlici
Bice tesko,jako tesko veceras. Mogli bi se oni promasaji u prvoj utakmici odbiti od glavu.
gdje ste Juventini, dolazim u miru
rekoh, ne znam da li imate vlažnih maramica, pa da vam dam poneko paklo, trebat' će vam večeras
za mog omiljenog Juventina @ L'Avvocato idu dva pakla

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 29 jan 2013, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Padoin ne smije početi ispred Pogbe, ali nikako, Conte nema razlog da to radi, ali po svemu sudeći hoće.
Ali Peluso na stoperu, to ni u snu ne smije uraditi pored Caceresa živog.
Već sam to govorio, Peluso, Padoin, Isla i Giack, istovremeno na terenu, ne smije se desiti, ali ne određujem ja početni sastav.
Bit će preteško.
Ali Peluso na stoperu, to ni u snu ne smije uraditi pored Caceresa živog.
Već sam to govorio, Peluso, Padoin, Isla i Giack, istovremeno na terenu, ne smije se desiti, ali ne određujem ja početni sastav.
Bit će preteško.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
@JTS
Dobar si, vidi se da si human, znaš kako pomoći prijatelju u nevolji
Samo ne vjerujem da će mi trebati, poraz se muški podnosi
Inače, rekoh ja da ćemo iz svega ovoga izaći jači, a to se odmah vidi po Bonuccijevoj izjavi ... jednostavno sam znao da će Conte da ih nabrije makssimalno ... Ne moramo ni proći, ali se obrukati neće ... izginuće za prolaz večeras, ubijeđen sam u to.
Dobar si, vidi se da si human, znaš kako pomoći prijatelju u nevolji
Samo ne vjerujem da će mi trebati, poraz se muški podnosi
Inače, rekoh ja da ćemo iz svega ovoga izaći jači, a to se odmah vidi po Bonuccijevoj izjavi ... jednostavno sam znao da će Conte da ih nabrije makssimalno ... Ne moramo ni proći, ali se obrukati neće ... izginuće za prolaz večeras, ubijeđen sam u to.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Imam osjećaj da se već kroz ovaj sastav traži alibi za eventualno ispadanja, mislim da je ovo neozbiljno, ako smo već došli do ove faze treba danas najbolju moguću ekipu izvesti, ali Conte je trener. Ali nadam se ponovo da će nas i sreća napokon pogledati, jer u zadnje dvije utakmice protiv njih su ih vile nosale.
Dobre je da se Quagliarella vratio, da imamo igrača sa klupe u napadu koji može dati gol, iako bi ja njega od prve, jer Vučinić mi se u zadnje vrijeme pravo ogadio, ali možda mi i večeras žačepi usta, jer igra protiv Lazia. A tu je i Pirlo koji će ući ako bude frka.
Dobre je da se Quagliarella vratio, da imamo igrača sa klupe u napadu koji može dati gol, iako bi ja njega od prve, jer Vučinić mi se u zadnje vrijeme pravo ogadio, ali možda mi i večeras žačepi usta, jer igra protiv Lazia. A tu je i Pirlo koji će ući ako bude frka.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Caceres je odigrao u zadnje vrijeme dosta utakmica kao starter i mislim da treba da se odmori...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Ima i ta, a Bonny ne igra 2 meča u ligi pa će trebati svjež Caceres, ali i Peluso će morati igrati stopera.Marchisio je napisao/la:Caceres je odigrao u zadnje vrijeme dosta utakmica kao starter i mislim da treba da se odmori...
Ali mislim da i ovim sastavom Conte pokazuje da kup nije prioritet jer budimo realni, da jeste, on bi i rovitog Pirla od prve ubacio.
Prvenstveni cilj je sačuvati zdrave igrače do Celtica.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nisam jedini ja izvalio da je Padoin promašena priča
Što se tiče večerašnje postave, dajte bre ljudi bliži se LŠ treba da sačuvamo glavne igrače, beš Kup nek igraju malo i ovi sa manje minuta.ODLAZI PADOIN
Do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je još manje od tri dana. Za to vrijeme čelnici Juventusa će pokušati da još pojačaju ekipu, međutim, mogući su i potezi u suprotnom smijeru.
Simone Padoin bi u narednih nekoliko dana mogao da napusti Torino pošto su za njega zainteresovani Atalanta i Genoa.
28-godišnjak je stigao prošle godine, ali nije uspio da se izbori za svoje mjesto u ekipi. Padoin je bio član Atalante 5 godina i zbog toga je izglednije da će karijeru nastaviti u Bergamu.
Zadnja izmjena: Brajkula, dana/u 29 jan 2013, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
- pendjercity
- Kontakt:
Ja sam ovdje u grupi veterana, koliko vidim.
Juve pratim od vremena Rosia... Ali kad vidim De Celjea u sastavu, moj (dugogodišnji) status navijača se poljulja
Conte nemoj mi to raditi...
Poraz od MJ (York i Col) me zamalo sahranio, a i sad se nakostresim na reprizu te utakmice (naravno i 3ci go BD i go Mijatovica).
Sta reci na desavanja od prije par godina - muckali Juve, milan i inter, a vrla federacija presudi Juve iz lige, milan -bodovi, a inter -bodovi i titula. Ako je neko mučko, onda je mučko i nema titule... Ali to je to, kao sto neko napisa, ima tu i politike
Večeras moramo na tri boda, da ih osedlamo u Rimu
Juve pratim od vremena Rosia... Ali kad vidim De Celjea u sastavu, moj (dugogodišnji) status navijača se poljulja
Poraz od MJ (York i Col) me zamalo sahranio, a i sad se nakostresim na reprizu te utakmice (naravno i 3ci go BD i go Mijatovica).
Sta reci na desavanja od prije par godina - muckali Juve, milan i inter, a vrla federacija presudi Juve iz lige, milan -bodovi, a inter -bodovi i titula. Ako je neko mučko, onda je mučko i nema titule... Ali to je to, kao sto neko napisa, ima tu i politike
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Kup druže, nema bodovapendjercity je napisao/la:Ja sam ovdje u grupi veterana, koliko vidim.
Juve pratim od vremena Rosia... Ali kad vidim De Celjea u sastavu, moj (dugogodišnji) status navijača se poljulja![]()
Sta reci na desavanja od prije par godina - muckali Juve, milan i inter, a vrla federacija presudi Juve iz lige, milan -bodovi, a inter -bodovi i titula. Ako je neko mučko, onda je mučko i nema titule... Ali to je to, kao sto neko napisa, ima tu i politike![]()

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- pendjercity
- Kontakt:
Svako sjećanje na ove stvari me izbaci iz kolosjeka. Ovdje ne vrijedi ona stara da vrijeme liječi raneBrajkula je napisao/la:Kup druže, nema bodovapendjercity je napisao/la:Ja sam ovdje u grupi veterana, koliko vidim.
Juve pratim od vremena Rosia... Ali kad vidim De Celjea u sastavu, moj (dugogodišnji) status navijača se poljulja![]()
Sta reci na desavanja od prije par godina - muckali Juve, milan i inter, a vrla federacija presudi Juve iz lige, milan -bodovi, a inter -bodovi i titula. Ako je neko mučko, onda je mučko i nema titule... Ali to je to, kao sto neko napisa, ima tu i politike![]()
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
" $ $ " је најтеже пао овај $ пораз у ? ? $ ?, $ је " ? ? " ", а ? тога то је $ ? с " $ ' " $ то ¥, ? ето % $ $ " Пеђа & за ? $ ' " свој ? у ? те $. Но $ " $ $, $ " ?, па ?pendjercity je napisao/la:Svako sjećanje na ove stvari me izbaci iz kolosjeka. Ovdje ne vrijedi ona stara da vrijeme liječi raneBrajkula je napisao/la:Kup druže, nema bodovapendjercity je napisao/la:Ja sam ovdje u grupi veterana, koliko vidim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.