Interesuje me koji se više isplati i koji više daje, pošto ih mogu dobiti za istu cijenu. Vjerujem da je to ovaj drugi, ali bih volio da čujem još neko mišljenje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne mozes zamjeniti, ustvari mozes ali ne na maticnojMouse je napisao/la:Koja je razlika između ram memorije DDR2 i DDR3, ja imam DDR2 896 MB i htio bih da kupim jos ram memorije i vidim da je DDR3 jeftinija. Mogu li ja zamijenit moju DDR2 sa DDR3 i valja li sta DDR3. Nasao sam 4 gigabajta za 42 KM.
[youtube][/youtube]Jack777Pott je napisao/la:Znal tko kako prebacit na cirilicu? Prebacim u Chromu neki klinac, sve bude cirilicno, al na fejsu kad se dop. bude latinica.
Hvala. Malo je drugacije kod mene bilo, al snasao sam seneo je napisao/la:[youtube][/youtube]Jack777Pott je napisao/la:Znal tko kako prebacit na cirilicu? Prebacim u Chromu neki klinac, sve bude cirilicno, al na fejsu kad se dop. bude latinica.
Mrsko poštaru odnijetilikma23 je napisao/la:Poslao sam e-mail i ta poruka se nalazi i u sent i u drafts. Da li je poruka poslana? Buni me sto se nalazi i u sent i u drafts.
Vjerovatno kad je vidio da posta ide u USA se sokirao da tamo mora iciEdenHazard je napisao/la:Mrsko poštaru odnijetilikma23 je napisao/la:Poslao sam e-mail i ta poruka se nalazi i u sent i u drafts. Da li je poruka poslana? Buni me sto se nalazi i u sent i u drafts.![]()
Imam i ja jedan problem
ujutro je 29. januar na podne je 30. Januar a navecer je 31. Januar mi na kompu. I tako svaki dan![]()
Što do rodim
ma lud komp do bolalikma23 je napisao/la:Vjerovatno kad je vidio da posta ide u USA se sokirao da tamo mora iciEdenHazard je napisao/la:Mrsko poštaru odnijetilikma23 je napisao/la:Poslao sam e-mail i ta poruka se nalazi i u sent i u drafts. Da li je poruka poslana? Buni me sto se nalazi i u sent i u drafts.![]()
Imam i ja jedan problem
ujutro je 29. januar na podne je 30. Januar a navecer je 31. Januar mi na kompu. I tako svaki dan![]()
Što do rodim![]()
Jbt, sto kod tebe vrijeme brzo prolazi. Ti ces prije svih novu docekati i reci nam kako ce nam biti u buducnosti
? " је " на "EdenHazard je napisao/la: ma lud komp do bola
vec 3x sam dns ga vracao na 29. Januar![]()
neki dan kad sam to upratio bio je 8. Mart
sta kažešneo je napisao/la:? " је " на "EdenHazard je napisao/la: ma lud komp do bola
vec 3x sam dns ga vracao na 29. Januar![]()
neki dan kad sam to upratio bio je 8. Mart
ahaOtelo je napisao/la:otisla ti je baterija na maticnoj
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Quartararo i 8 gostiju.