Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Od naseg veznog reda mnogo toga zavisi,ako oni zakazu donji smo..Bice to bitka na sredini terena,na bocnim pozocijama propuh i sa jedne i druge strane 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ganja se Zarate na posudbu, ovo je vjerovatno jer nema ko igrat u EL jer nemogu ni Couti ni Danny, ako je posudba što da ne, ako dosegne pravu formu mogao bi ubijat u PL + ima već iskustva u EPL jer je igrao u BirminghamuAnfield Mole @AnfieldMole
Express say #lfc after #zarate on loan , I did mention 2 days ago we were trying for a loan deal , maybe this is the deal #mkb
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da Sturridge ima pravo nastupa u EL, jer je u Chelseaju igrao (bio registrovan) u drugom takmičenju, a može se jedan takav igrač registrovati pred eliminacionu fazu. Barem je takav slučaj u CL, pa valjda je i u EL.
Što se tiče Zaratea - ubleha nad ublehama. Taj čovjek treba uzeti reket u ruke i bavit se tenisom. Timska igra je njemu nepoznat pojam, a da ne govorim o tome kako već 2 godine nije odigrao 20 utakmica.
Dakle, njegov dolazak u Liverpool bi bio greška, ako gledamo sa Rodgersovog gledišta. Sa Zarateovog i ne bi. 
Što se tiče Zaratea - ubleha nad ublehama. Taj čovjek treba uzeti reket u ruke i bavit se tenisom. Timska igra je njemu nepoznat pojam, a da ne govorim o tome kako već 2 godine nije odigrao 20 utakmica.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Suarez nije imao pravo nastupa u sezoni u kojoj je došao jer je Ajax ispao iz CL u Europa Ligu.Monolog je napisao/la:Mislim da Sturridge ima pravo nastupa u EL, jer je u Chelseaju igrao (bio registrovan) u drugom takmičenju, a može se jedan takav igrač registrovati pred eliminacionu fazu. Barem je takav slučaj u CL, pa valjda je i u EL.
Što se tiče Zaratea - ubleha nad ublehama. Taj čovjek treba uzeti reket u ruke i bavit se tenisom. Timska igra je njemu nepoznat pojam, a da ne govorim o tome kako već 2 godine nije odigrao 20 utakmica.Dakle, njegov dolazak u Liverpool bi bio greška, ako gledamo sa Rodgersovog gledišta. Sa Zarateovog i ne bi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- peppo_owen
- Kontakt:
Slazem se sa ovim.Covjek je zadnjih sezona promijeio x klubova,razne posudbe al se nigdje nije dokazao i ostavio neki trag.Vise volim gledat Yesila u napadu kako se uci, nego neke propale igrace kako pokusavaju pronac sebe u necemu..Monolog je napisao/la:Mislim da Sturridge ima pravo nastupa u EL, jer je u Chelseaju igrao (bio registrovan) u drugom takmičenju, a može se jedan takav igrač registrovati pred eliminacionu fazu. Barem je takav slučaj u CL, pa valjda je i u EL.
Što se tiče Zaratea - ubleha nad ublehama. Taj čovjek treba uzeti reket u ruke i bavit se tenisom. Timska igra je njemu nepoznat pojam, a da ne govorim o tome kako već 2 godine nije odigrao 20 utakmica.Dakle, njegov dolazak u Liverpool bi bio greška, ako gledamo sa Rodgersovog gledišta. Sa Zarateovog i ne bi.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- peppo_owen
- Kontakt:
Evo malo friskih informacija:Chelsea pokusava dovest Butlanda.Liverpool i Everton takodjer zainteresovani i prate razvoj dogadjaja.
Zamjenu za Balonju,Manini vidi u liku Luisa Suareza....
Postoji mogucnost posudbe Zarate...
Nista novo za Inca,sve postarom,jedino neki su pisali da je ponuda Readinga prihvacena,sad jel to nabijanje cijene il istina ....
Zamjenu za Balonju,Manini vidi u liku Luisa Suareza....
Postoji mogucnost posudbe Zarate...
Nista novo za Inca,sve postarom,jedino neki su pisali da je ponuda Readinga prihvacena,sad jel to nabijanje cijene il istina ....
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Cijene za tekmu 62 funte, al ce bit pun gostujuci sektor
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moussa Sissoko asistencija nakon 19 minuta u Premiershipu.
Valjda Allen skupi barem jednu do kraja sezone. Doduše on je došao iz druge države i druge lige pa mu valjda lakše nego li Allenu.
Valjda Allen skupi barem jednu do kraja sezone. Doduše on je došao iz druge države i druge lige pa mu valjda lakše nego li Allenu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Rizo smiri se malo,na trenutke nisi realan u postovima. Imas dobrih stvari koje stoje al nekad pretjeras .
Nemoj zamjerit
za sutra
-------Reina----Glen-Agger-Carra-Enrique-Lucas-Hendo-Gerrard-Downing-Sturidge-Suarez
Nemoj zamjerit
za sutra
-------Reina----Glen-Agger-Carra-Enrique-Lucas-Hendo-Gerrard-Downing-Sturidge-Suarez
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U kojem djelu posta Rizo nije bio upravu?Otelo je napisao/la:Rizo smiri se malo,na trenutke nisi realan u postovima. Imas dobrih stvari koje stoje al nekad pretjeras .

Pa ti si prvi govorio kako vjeruješ u Rodgersa,nešto si ovako govorio 'ako Brendan vjeruje da Allen vrijedi 15 mil,onda vjerujem i ja' i sad odjednom druga priča.Šta ti je više sa tim glupim komentarimaHenderson je napisao/la:Moussa Sissoko asistencija nakon 19 minuta u Premiershipu.
U ovom jeste, no u proslim tj. prije 1-2 stranice je malo pretjerao sa vrijedjanjem.Carlo je napisao/la:U kojem djelu posta Rizo nije bio upravu?Otelo je napisao/la:Rizo smiri se malo,na trenutke nisi realan u postovima. Imas dobrih stvari koje stoje al nekad pretjeras .
Btw.ispade ja dobar forumas nakon prvobitnih rijeci na moj racun i losih kritika
Ja ne znam da je zabranjeno mjenjati mišljenjeAde je napisao/la:Pa ti si prvi govorio kako vjeruješ u Rodgersa,nešto si ovako govorio 'ako Brendan vjeruje da Allen vrijedi 15 mil,onda vjerujem i ja' i sad odjednom druga priča.Šta ti je više sa tim glupim komentarimaHenderson je napisao/la:Moussa Sissoko asistencija nakon 19 minuta u Premiershipu.

Mijenjati*Carlo je napisao/la:Ja ne znam da je zabranjeno mjenjati mišljenjeAde je napisao/la:Pa ti si prvi govorio kako vjeruješ u Rodgersa,nešto si ovako govorio 'ako Brendan vjeruje da Allen vrijedi 15 mil,onda vjerujem i ja' i sad odjednom druga priča.Šta ti je više sa tim glupim komentarimaHenderson je napisao/la:Moussa Sissoko asistencija nakon 19 minuta u Premiershipu.
Druga stvar ne vjerujem da sam tebe citirao,što moraš bit poklopac?Čisto sam mu rekao jednu stvar,ne može se sve preko noći
Možda je on pogrešno skontao šta znači kad napišem In Brendon Rodgers I belive?
Svi smo mi bili za Rodgersa nakon otkaza Kingu, jer mu je protukandidat bio Martinez. Samo su dvojica bila da King ostane. Ni dan danas njegov otkaz ne mogu prežaliti.
Otelo jesi li ti zadovoljan radom Rodgersa? Jesi li ti sretan što je potrošio 55 miliona funti na pojačanja a ništa nismo bolji nego prošle sezone? Je li ti misliš da Skrtel treba sjediti na klupi a Carra igrati? Je li ti misliš da je Skrtel flop?

Svi smo mi bili za Rodgersa nakon otkaza Kingu, jer mu je protukandidat bio Martinez. Samo su dvojica bila da King ostane. Ni dan danas njegov otkaz ne mogu prežaliti.
Otelo jesi li ti zadovoljan radom Rodgersa? Jesi li ti sretan što je potrošio 55 miliona funti na pojačanja a ništa nismo bolji nego prošle sezone? Je li ti misliš da Skrtel treba sjediti na klupi a Carra igrati? Je li ti misliš da je Skrtel flop?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ok, vidim našao si me ispravljati i praviti se prof. dr. bosanskog jezika i književnosti pa fino proguglaj ili pogledaj u pravopisu je li ispravno "mjenjati ili mijenjati"Ade je napisao/la:Mijenjati*Carlo je napisao/la:Ja ne znam da je zabranjeno mjenjati mišljenjeAde je napisao/la: Pa ti si prvi govorio kako vjeruješ u Rodgersa,nešto si ovako govorio 'ako Brendan vjeruje da Allen vrijedi 15 mil,onda vjerujem i ja' i sad odjednom druga priča.Šta ti je više sa tim glupim komentarima
Druga stvar ne vjerujem da sam tebe citirao,što moraš bit poklopac?Čisto sam mu rekao jednu stvar,ne može se sve preko noći

- Thunderstruck
- Kontakt:
Gledaju li sutra Scouseri organizovano tekmu u Pubu na Malti?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Biti* ,kada već ispravljaš.
Možeš i napisati i bit ali sa apostrofom dakle bit´ .

Možeš i napisati i bit ali sa apostrofom dakle bit´ .

Aha, jesi to kontao navratiti?Thunderstruck je napisao/la:Gledaju li sutra Scouseri organizovano tekmu u Pubu na Malti?
- Thunderstruck
- Kontakt:
Pa niste rezervisali.Carlo je napisao/la:Aha, jesi to kontao navratiti?Thunderstruck je napisao/la:Gledaju li sutra Scouseri organizovano tekmu u Pubu na Malti?

Biću ja.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."