Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
a vidite kako je sad počeo pravit gramatičke greške kad sam ja napisao , a par postova iznad je stavljao zarez

DAAAAJTE DOBAR LINK LJUDI...... 
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.kanal1.****/jasko__ je napisao/la:DAAAAJTE DOBAR LINK LJUDI......
- stomaklija
- Kontakt:
http://www.dodaj.rs/f/3b/51/4P29WVzC/1/untitled.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je najbolja stvar koju sam nasao u zadnje vrijeme. Samo po 1 link, ali svaki radi masa utakmica....
Ovo je najbolja stvar koju sam nasao u zadnje vrijeme. Samo po 1 link, ali svaki radi masa utakmica....
Ne mogu ovo nikako na fuul screenGoalgetter je napisao/la:http://www.kanal1.****/jasko__ je napisao/la:DAAAAJTE DOBAR LINK LJUDI......
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako samo igra ovaj Taarabt, steta sto ne udje ova lopta, bio bi odlican gol.
Dzeko ulazi u drugom poluvremenu i lomi se bunker QPRa. 
Sta je sa nastasica sto ne igra jel se to povrijedio
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dupli klik lijevim misom i eto gajasko__ je napisao/la:Ne mogu ovo nikako na fuul screenGoalgetter je napisao/la:http://www.kanal1.****/jasko__ je napisao/la:DAAAAJTE DOBAR LINK LJUDI......
Ustvari ne, imas dole desno onaj krstic odnosno pola krstica, tu klikni
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 29 jan 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mancini rotiraking33 je napisao/la:Sta je sa nastasica sto ne igra jel se to povrijedio
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta si ti sad smijesan, ili kako cemo to nazvati?viKK je napisao/la:a vidite kako je sad počeo pravit gramatičke greške kad sam ja napisao , a par postova iznad je stavljao zarez![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ruski sopcast (4000 Kbps) ekstra slika: sop://broker.sopcast.com:3912/133333" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima logikeBH430 je napisao/la:Mancini rotiraking33 je napisao/la:Sta je sa nastasica sto ne igra jel se to povrijedio
ne , već dokazuje da sam bio upravu kada sam rekao da lik oponaša nedimka , ali loše mu ideTracy3McGrady je napisao/la:Sta si ti sad smijesan, ili kako cemo to nazvati?viKK je napisao/la:a vidite kako je sad počeo pravit gramatičke greške kad sam ja napisao , a par postova iznad je stavljao zarez![]()
Inače , nek utakmica nastavi ovako , meni ništa neće smetati
- Goalgetter
- Kontakt:
Ulazi Babo 
E moj aguero moj EDIt ovo je silva bio jbg
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 29 jan 2013, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar Edin, jos gol da im da 
A ovaj QPR bas zna igrati na rezultat.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
On sto je danas mogo promasiti, promasio je. Brate fula i Dzeko al je ovaj danas tragicar i po!grgr je napisao/la:E moj aguero moj
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da, zna bas, zato su zadnji na tabeliceze je napisao/la:Dobar Edin, jos gol da im da
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Lavcina i 62 gosta.