Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 29 jan 2013, 22:58

Kenny je institucija svako ko kaze da nije taj i ne zna sta je taj covjek donio Liverpoolu i koliko je radosti pruzio navijacima ali to je bilo u 80-im i pocetkom 90-ih i po tome ce ga svi pamtiti kao instituciju i kao jednog od najvecih igraca koji su nosili crveni dres legenda jeste i uvijek ce biti, a Rodgersu cemo suditi na kraju sezone rano su ga neki poceli osudivati i prizeljkivati njegov odlazak ali sta se moze zao mi ih jer ce ga morati gledati jos dugo na klupi Liverpoola pokazimo strpljenje i podrzimo ovog covjeka jer ce nam on vratiti slavne dane na Anfield
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 jan 2013, 22:59

Zodiac je napisao/la:Neki su izgleda za Kinga čuli tek prije godinu dvije kada se vratio na mjesto menadžera :cry: .
Rodgers je katastrofa menadžer za sada, vidjećemo kakav će biti.
Ako je Rodgers katastrofa, onda ne znam kako bih opisao Kennya u izdanju 2011-2012.

Jedina glupost je što se nakon kritikovanja Rodgersa (osnovanog ili ne u to neću da ulazim) opet priziva Dalglish.Pa dajte molim vas :roll: , GREŠKA JE ŠTO JE DALGLISH OTPUŠTEN NAKON SAMO JEDNE SEZONE AL' TAKO SE DESILO I TREBA OSTAVITI U PROŠLOSTI. ČOVJEK JE OTIŠAO I SADA JE NEKO DRUGI NA NJEGOVOM MJESTU, KRAJ PRIČE. Rodgers po meni radi solidan posao, jedino što mu zamjeram za sada jesu brzoplete izjave i dovođenje Borinija :mrgreen: . Kako god da se završi ova sezona, Rodgersu se MORA pružiti još barem sljedeća i tek onda suditi o njegovom radu.

Mislim da svi ovi koji izjednačavaju Rodgersa i Dalglisha znaju dobro ko je i šta King Kenny Dalglish i mislim da samo upoređuju rad ove dvojice kao trenera (KK 2011-2012 i BR 2012-???).
Kenny Dalglish je za mene najveća legenda Liverpoola iako živim u vremenu Stevena Gerrarda. Kada se pogleda šta je Dalglish sve uradio za klub, mislim da je ipak Legenda No.1, onda Gerrard pa svi ostali !
Zadnja izmjena: BeyKopites, dana/u 29 jan 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 23:01

BeyKopites je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Neki su izgleda za Kinga čuli tek prije godinu dvije kada se vratio na mjesto menadžera :cry: .
Rodgers je katastrofa menadžer za sada, vidjećemo kakav će biti.
Ako je Rodgers katastrofa, onda ne znam kako bih opisao Kennya u izdanju 2011-2012.

Jedina glupost je što se nakon kritikovanja Rodgersa (osnovanog ili ne u to neću da ulazim) opet priziva Dalglish.Pa dajte molim vas :roll: , GREŠKA JE ŠTO JE DALGLISH OTPUŠTEN NAKON SAMO JEDNE SEZONE AL' TAKO SE DESILO I TREBA OSTAVITI U PROŠLOSTI. ČOVJEK JE OTIŠAO I SADA JE NEKO DRUGI NA NJEGOVOM MJESTU, KRAJ PRIČE. Rodgers po meni radi solidan posao, jedino što mu zamjeram za sada jesu brzoplete izjave i dovođenje Borinija :mrgreen: . Kako god da se završi ova sezona, Rodgersu se MORA pružiti još barem sljedeća i tek onda suditi o njegovom radu.

Mislim da svi ovi koji izjednačavaju Rodgersa i Dalglisha znaju dobro ko je i šta King Kenny Dalglish i mislim da samo upoređuju rad ove dvojice kao trenera.
Kenny Dalglish je za mene najveća legenda Liverpoola iako živim u vremenu Stevena Gerrarda. Kada se pogleda šta je Dalglish sve uradio za klub, mislim da je ipak Legenda No.1, onda Gerrard pa svi ostali !
Da si pogledao ijednu utakmicu (a prema postovima može se primjetiti da si slabo gledao) mogao si primjetiti da smo igrali fantastičan fudbal, imali jednu od najboljih odbrana lige, stvarali najviše šansi u ligi, šutali najviše šuteva po utakmici, pogodili milion prečki, stativa, itd, itd.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 29 jan 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2013, 23:01

Ma kakav crni Livaja :lol: :lol: :lol: zaj.ebavam se(Ne daj boze istine u ovome)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 jan 2013, 23:04

Kako nakon prošle sezone možete braniti Kennya kao trenera, nije mi jasno nikako. Čovjek je promašaj u modernom fudbalu, end of story. Nije to omalovažavanje njegovov prijašnjeg doprinosa, koji je uistinu ogroman, već jednostavno posmatranje njegovog boravka na klupi u toj sezoni i po. Transfer politika, igra (u zadnjoj polusezoni), rezultati, sve je bilo daleko ispod očekivanja.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 29 jan 2013, 23:05

Bespotrebna rasprava,Kenny do sad je bolji od Rodgersa dal će to tako biti sljedeće ili do kraja sezone nezna se al do sad jest po svemu.Jedina zamjera kennyu oko uvođenja pojedinih igrača tj slabo davanje prilika mladim igračima

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 29 jan 2013, 23:08

slika
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 29 jan 2013, 23:08

Kenny kao menadžer preloš :lol: Samo mi nemoj reći "Pa to je bilo davno, zastario mu je sistem" E kako fergusonu nije zastario sistem da mi je znati.[/quote]

Kenny je upravo na posljednjem mandatu pokazao koliko je zastario od tog vremena kad je to osvajao. Isto kao da su ga probudili iz tih njegovih zlatnih godina. Pitaš se kako kod Fergusona nije zastario sistem. Ferguson je za razliku od Kenny-ja jedan za.eban čikica koji se ne libi ni opaliti kopačkom u glavu. Kenny to nikad nije bio, dakle nikad autoritet. Druga stvar, Ferguson je i kao psiholog na mnogo boljem nivou i zna ekipi nametnuti pobjednički mentalitet, zato njegov sistem nije zastario. Kenny je samo simpatični starac koji voli Liverpool i koji ne zna plivati u bazenu punom ajkula.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jan 2013, 23:09

Kako nije davao prilike kad je Shelvey stalno igrao :mrgreen: .

Scouseru ne bih se složio za igru,rezultati i igra nisu bili na istoj talasnoj dužini,treba li spomenuti da smo tukli Citya,Uniteda,Chelsea,Arsenala a ove sezone to bi mogao biti samo san :mrgreen: .

Kenny simpatični starac :lol: .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2013, 23:09

the scouser je napisao/la:Kako nakon prošle sezone možete braniti Kennya kao trenera, nije mi jasno nikako. Čovjek je promašaj u modernom fudbalu, end of story. Nije to omalovažavanje njegovov prijašnjeg doprinosa, koji je uistinu ogroman, već jednostavno posmatranje njegovog boravka na klupi u toj sezoni i po. Transfer politika, igra (u zadnjoj polusezoni), rezultati, sve je bilo daleko ispod očekivanja.
+1
Ovdje se nema šta dodati. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 23:10

the scouser je napisao/la:Kako nakon prošle sezone možete braniti Kennya kao trenera, nije mi jasno nikako. Čovjek je promašaj u modernom fudbalu, end of story. Nije to omalovažavanje njegovov prijašnjeg doprinosa, koji je uistinu ogroman, već jednostavno posmatranje njegovog boravka na klupi u toj sezoni i po. Transfer politika, igra (u zadnjoj polusezoni), rezultati, sve je bilo daleko ispod očekivanja.
Daj rođo nemoj pisati nebuloze. Meni nije jasno kako možeš braniti Rodgersa koji je najgori trener u historiji kluba. Ne znam šta vi mislite, ali Rodgers očigledno ima očekivanja koja su ravna naučnoj fantastici. Dakle, čovjek je izjavio da možemo biti drugi na tabeli i ako završimo 7. na tabeli biće ispunjena očekivanja? Spominješ transfer politiku. Uredu, bilo je flopova, ali nije da ih i Rodgers nema. Jeste da si mi rođo, ali brate previše štitiš svoje mišljenje od prošle sezone (da je Kenny trebao dobiti otkaz).
Ne znam zašto štitite svoje mišljenje od ranije i bježite od promjene mišljenja.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 jan 2013, 23:13

Carlo je napisao/la:Da si pogledao ijednu utakmicu (a prema postovima može se primjetiti da si slabo gledao) mogao si primjetiti da smo igrali fantastičan fudbal, imali jednu od najboljih odbrana lige, stvarali najviše šansi u ligi, šutali najviše šuteva po utakmici, pogodili milion prečki, stativa, itd, itd.
Mogu garantovati da sam pogledao barem jednak broj utakmica koje si ti pogledao ( a pogledao sam 95% utakmica prošle sezone, nisam gledao pobjede protiv Wolvesa i Norwicha u gostima i ne mogu da se sjetim da još nešto nisam pogledao :? ), tako da ti ta priča pada u vodu.

Puno je ljepši fudbal koji trenutno igramo sada kada je Rodgers trener, a za odbranu je zaslužan Clark više nego Kenny.
I ako može da mi više ne repliciraš jer se nemam namjeru raspravljati s tobom (bez obzira ko je kome prvi replicirao itd.). Svačiji post uvažavam i nemam nikoga (barem od navijača Liverpoola) na block listi.
Moram ti reći da se iz tvojih postova vidi da si veoma subjektivan i da se sa tobom i ne može raspravljati :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2013, 23:14

Carlo je napisao/la:Ne znam zašto štitite svoje mišljenje od ranije i bježite od promjene mišljenja.
:lol:
Ja, pak, ne znam zašto bi neko mislio da je Kenny bolji od Rodgersa, osim ukoliko se vodi činjenjicom da je prije rođenja 90% forumaša dobro vodio ekipu i da je legenda Liverpoola. A Dalglish od prethodne sezone je slabiji od Domenecha. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 29 jan 2013, 23:15

Rafa poslednja nada, nema sta...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 23:17

BeyKopites je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Da si pogledao ijednu utakmicu (a prema postovima može se primjetiti da si slabo gledao) mogao si primjetiti da smo igrali fantastičan fudbal, imali jednu od najboljih odbrana lige, stvarali najviše šansi u ligi, šutali najviše šuteva po utakmici, pogodili milion prečki, stativa, itd, itd.
Mogu garantovati da sam pogledao barem jednak broj utakmica koje si ti pogledao ( a pogledao sam 95% utakmica prošle sezone, nisam gledao pobjede protiv Wolvesa i Norwicha u gostima i ne mogu da se sjetim da još nešto nisam pogledao :? ), tako da ti ta priča pada u vodu.

Puno je ljepši fudbal koji trenutno igramo sada kada je Rodgers trener, a za odbranu je zaslužan Clark više nego Kenny.
I ako može da mi više ne repliciraš jer se nemam namjeru raspravljati s tobom (bez obzira ko je kome prvi replicirao itd.). Svačiji post uvažavam i nemam nikoga (barem od navijača Liverpoola) na block listi.
Moram ti reći da se iz tvojih postova vidi da si veoma subjektivan i da se sa tobom i ne može raspravljati :roll:
Ko to kaže? Jel to Kenny odmarao i pio sok dok je Clarke trenirao ekipu? Ja koje gluposti se mogu pročitati ovdje.
Pa koji se vrag onda raspravljaš sa mnom? Stavi me na block listu i kraj. Ja ne mogu da vjerujem kakve se gluposti pišu ovdje, opet ponavljam.
Upravu je @fera bio kada je otišao s foruma, fakat to treba razmotriti.

@Monolog, gori post od tebe nisam pročitao ima pet i po godina.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 jan 2013, 23:17

Vidi rođak, gdje sam ja spomenuo Rodgersa u postu ? Samo sam se osvrnuo na tvoje i @Rizino neosnovano veličanje Kennyevog prošlog mandata.

Za Brendana stvari ne izgledaju najbolje u ovom momentu, ali sam ja još u augustu rekao da ćemo imati strašne oscilacije u igri, i da u prvoj sezoni nećemo ni na šta ličiti. To je prirodna stvar. Brendan je imao flopova, ne sporim, ali se ne mogu porediti sa Kennyevim. Pita se od govana ne pravi, i to treba da bude jasno, čovjek je dobio vezni red u kojem je samo Gerrard igrač za Liverpool u ovom momentu. Daje priliku mladim igračima, možda i previše, što sigurno rezultatski i bodovno uzima svoj danak.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 29 jan 2013, 23:19

slika

Zar nije simpatični starac? :D Ubio se da ga prevedeš preko ulice :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2013, 23:22

degliš kao menager je imao priliku i nije se baš proslavio, pogotovo sa transferima, a ovaj rogers je na dobrom putu da ga naslijedi, nažalost :oops: :cry:
nema potpisa

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 29 jan 2013, 23:22

trebali ste clarka promovisat u trenera

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 23:24

Ranim sutra, a mrsko mi se naglabati. Vama Rodgers, nama Kenny i to je to.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.