"ŠA-BA-NI predvode ubitačni napad Milana!"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ova je slika jos dok je igrao u Interu, ima negdje klip gdje je jedva docekao da obuce dres milanaCautinho je napisao/la:
Ovo je stara,ali eto,naletio![]()
Sad sam gledao po ofecijalnim stranicama klubova,ali nista nisam nasao,zanima me gdje ste nasli te official potvrde? Gledao sam i na Twitteru i Facebooku,ali nema nista...Valjda ce objaviti do kraja prijelaznog roka.
Neki mediji kazu da će talijanski nogometaš nosit u svom novom klubu broj 9, koji je ostao slobodan Patovim odlaskom u Corinthians.celikmilan je napisao/la:Balotelli je uzeo broj 45.
ja se nadam da ce i Albartaze konacno dobiti priliku da zaigra na poziciji stopera, mlad a uz to je i dijete milana!francobaresi je napisao/la:Dobra je stvar što se gradi ekipa oko momaka koji vole i navijaju za Milan od malena .
Shaarawy , De Sciglio , Balotelli , Saponara , Montolivo .. Te nadam se do ljeta Cristante da konačno potpiše profesionalni ugovor .
Od tih 20 mil € prodajom Pata smo dobili 15 mil € ,tako da i nije neštoUrbyEmanuelson je napisao/la:ono sve se nema a igraci od 20 miliona se dovode![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.