AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

maximusdecimus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la maximusdecimus » 29 jan 2013, 21:47

evo u Srbiji su već i našli naziv za novi napad Milana,šabani :lol:

"ŠA-BA-NI predvode ubitačni napad Milana!"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 29 jan 2013, 21:53

Balotelli je uzeo broj 45.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 29 jan 2013, 21:54

slika

Oduševljen sam raspletom situacije 8-)
Il club piu titolato al mondo!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 29 jan 2013, 22:12

slika
Ovo je stara,ali eto,naletio :D
Sad sam gledao po ofecijalnim stranicama klubova,ali nista nisam nasao,zanima me gdje ste nasli te official potvrde? Gledao sam i na Twitteru i Facebooku,ali nema nista...Valjda ce objaviti do kraja prijelaznog roka.
Keep walking.

Doodle

Post Postao/la Doodle » 29 jan 2013, 22:27

Eh,nek' i Milan pokaza zube napokon.Za relativno male pare dovedose jednog od najvecih talenata svjetskog fudbala.Al' ako gledamo samo jednu stranu medalje.Svi znamo ko je Balotelli,kakve je rizike za sobom povukla njegova kupnja,ali da momak moze postati jedan od najboljih-moze.Da se ne lazemo,ovo mu je vjerovatno zadnja prilika u top-klubu da se dokaze,ako ne uspije sad u Milanu,tesko da ce postati WC igrac.Eto,dosao je u klub za koji navodno navija od malena,kunkurencija u napadu je podosta slabija nego u Cityu,vraca se u svoju ligu,svoju drzavu,sad je samo na njemu da se primiri i usredotoci na ono na sta se svaki fudbaler treba usredotociti,a to je ganjanje lopte.Valjda uspije,ali i veci talenti su propadali.Bio je onaj Denilson u Betisu,lika 30 i kusur miliona platili tad,ko fol novi Pele,i propade covjek,eno ga u Vijetnamu sad.Nista to ne znaci sto je Balonja jedan od najperspektivnijih,treba manje da pokazuje izvan terena,a vise na terenu.
Kako se kaze,il' pukovnik il' pokojnik.Mora se priznati da je Galliani odradio dobar posao,cak je i Balonja pristao na nizu platu,a svi znamo kako ovi mladji igraci trce za lovom.
Ne znam kako sad Allegri planira ukomponovati sve njih,ako se ne varam sad ima Robinha,Pazzinija,Šarafa,mladog Nianga i evo Balonju.Ovog Nianga treba polako uvoditi,nikako isforsirati,nesto slicno kao Lvp sa Sterlingom.Nije on po meni za prvih 11.Ako ce Allegri igrati sa tri napadaca mislim da ce zasigurno prvotimci biti Šaraf i Balotelli,a ovi ostali bi se trebali rotirati,ovisno od forme.Vecina njih su mladi,igraci za buducnost,i recimo da Milan vise ne mora brinuti o navali.Sad bi doveo jednog ekstra stopera,ako postoji financijska podloga naravno,ali jedino u slucaju da to nece znaciti prodaju trojice igraca da bi se moglo to ostvariti.Budimo realni,Milanov sastav je ionako okrnjen u ovoj sezoni.Sto se tice duela sa Barcom,ovo dovodjenje nista ne mijenja na stvar jer Mario ne moze igrati,a i da dovedu bilo kojeg igraca na svijetu u ova 3-4 dana,nece puno mijenjati na stvar.Niko ne bi im'o pravo nastupa. :mrgreen: Jedino Suarez mozda,al' mrs od njega. :mrgreen:
Valjda ovaj dolaza Mario bude pozitivan sok i pokaze nosiocima igre poput Kevinog Princa Boatenga da Milan moze i hoce biti konkurentan u narednim godinama i da trebaju ostati.Nije to to bez jakog Milana.Milan ce sad sigurno biti vise i medijski eksponiran,jer znamo svi,da gdje je Mario,tu su i novinari. :)
Pa valjda na dobro izadje,rizik je velik,ali i dobitak takodjer. 8-)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 29 jan 2013, 22:38

Cautinho je napisao/la:slika
Ovo je stara,ali eto,naletio :D
Sad sam gledao po ofecijalnim stranicama klubova,ali nista nisam nasao,zanima me gdje ste nasli te official potvrde? Gledao sam i na Twitteru i Facebooku,ali nema nista...Valjda ce objaviti do kraja prijelaznog roka.
ova je slika jos dok je igrao u Interu, ima negdje klip gdje je jedva docekao da obuce dres milana :lol:

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 29 jan 2013, 23:06

evo prema Calciomercatu.com i Urby Emanuelson je vec na putu za London, ide samo na posudbu i vraca se cim zavrsi sezona jer ide bez prava otkupa, mislim da je ovo dobro za njega, bolje nego da sjedi kod allegrija na klupi

drugo, mislim da nije zavrsena prica oko kake i da ćelo tu jos radi na tome da kaka zadnji dan mercata dodje u Milan sto bi mislim bilo dobro da pojacamo i vezu koja sigurno svi znamo nije na nivou kojem bi trebala biti

a ovo Kucka ili Poli mislim da su rezervne opcije ukoliko ne dodje Kaka, bar je to moje neko misljenje, tako da ce biti jos sigurno vijesti do kraja mercata

TO ĆELO UČINIO SI NAM MERCATO VEOMA ZANIMLJIV, NIJE OSTALO SAMO NA PUSTIM RIJEČIMA

FROZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jan 2013, 23:12

al ljudi stvarno sad kad pogledam kako smo napravili smjenu generacije to je strasno...kako samo imamo mlad i ubitacan napad jos kad se uigraju to ce biti strasno + kad iduce sezone dodje tu mali Saponara koji je ogroman talent i koji je prkucao seriu b, napad smo rijesili za dosta godina uz uslov da nikoga ne prodajemo...odbranu imamo bekove, treba znaci dovesti neke mlade stopere, hajde ovu sezonu mexes i zapata mogu izgurati, vezni red je onako, ali hajd iduce sezone znaci sa Saponarom Montolivo i De Jong bi to odlicno izgledalo...plus sto igramo dobro u zadnje vrijeme plus sto je sad malo i mercato se popravio tacno me je sve ovo razveselilo :D :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 jan 2013, 23:32

ono sve se nema a igraci od 20 miliona se dovode :D :lol: :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jan 2013, 23:39

Vidim da Urby ide na posudbu,moguce da ciste prostor za Kaku :mrgreen: haj ga ti znaj sa celonjama,mada ja sam zadovoljan i da nam Balo bude jedino pojacanje,bas se sve nekako iznenada desilo.

Jedva cekam da vidim kako ce Saravi-Balo izgledati na terenu, ma moooc 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 jan 2013, 23:44

Samo se iskreno nadam da se Balloteli nece odnositi prema Milanu kao prema dosadasnjim klubovima i poslodavcima, jer bi onda ovo mogle biti uzalud bacene pare. Ohrabrujuca okolnost je to da kako je do sada izjavljivao oduvijek je simpatizirao Milan. Samo da se jednom u zivotu potpuno posveti fudbalu i ne radi gluposti, a potencijala ima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jan 2013, 23:45

ne treba sad odmah ocekivati da ce to biti perverzija...iz utakmice u utakmicu to ce biti sve bolje i bolje, isto kao sto Niang sve bolje i bolje igra i pokazuje svoj ogroman talent, a tek od njega ocekujem da pocne zabijati i donositi nam kljucne bodove...ali kad samo covjek pogleda faraon --- baloo --- niang perverzija brateee

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 jan 2013, 23:46

celikmilan je napisao/la:Balotelli je uzeo broj 45.
Neki mediji kazu da će talijanski nogometaš nosit u svom novom klubu broj 9, koji je ostao slobodan Patovim odlaskom u Corinthians.
Službeno predstavljanje Balotellija talijanskim medijima održat će se u petak.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jan 2013, 23:48

znaci da ce biti jos neki transfer dok se ceka petak da ga sluzbeno predstave :D :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jan 2013, 23:50

Ustvari sve i da hoce ne moze nositi devetku ;)

Balotelli can't wear the no. 9 shirt, as Pato has already worn that number this season (Lega Serie A regulations).
Balotelli will most likely wear no. 45 now that no. 9 is out of the question.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 30 jan 2013, 01:02

Evo par City.evih igraca su na twitteru cestitali Mariju na transferu , jedan od njih je Aguero :D ... Sad je sigurno , tako da zelim Mariju sve najbolje u novom klubu :)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 jan 2013, 01:03

francobaresi je napisao/la:Dobra je stvar što se gradi ekipa oko momaka koji vole i navijaju za Milan od malena .
Shaarawy , De Sciglio , Balotelli , Saponara , Montolivo .. Te nadam se do ljeta Cristante da konačno potpiše profesionalni ugovor .
ja se nadam da ce i Albartaze konacno dobiti priliku da zaigra na poziciji stopera, mlad a uz to je i dijete milana!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 jan 2013, 07:54

Nebih nagađao šta i kako će nam biti sa Balotelijem, sa njim je ili/ili...ili će biti kako treba, igrati i zabijati ili će biti totalno out od svega, bojim se i provokacija od strane komšija, da ga ne izbace iz takta i sl...

što se tiče Milana, na početku sezone smo se mučili u svemu, nismo zabijali a primali smo golove, onda je došao period kad smo zabijali ali i primali, sad smo konačno učvrstili igru i doveli je do nekog smisla, pa sada zabijamo ali ne primamo

sad nam ide nekoliko utakmica protiv ne baš prejakih ekipa i tu ako ne zijanima previše, eto žetve bodova ali i prilike da se Baloteli uigra sa ostatkom ekipe, valjda uhvati ritam i formu do intera
Undici stelle - ACM 1899

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jan 2013, 08:36

:lol:

Moram se malo nasmijati nakon nekih upisa ovdje! :mrgreen:

Najprije da kažem da je ovaj potez dobar za Milan. Kasnije u postu ću dosta toga "negativnog" reći, no to opet neće pobiti činjenicu da je Milan napravio dobar posao.

Milan je sada doveo igrača koji je dobar, samo je problem što mu prijeti sudbina Adrijana i to je sve. Kojim putem će krenuti karijera Balotellia, niko ne zna, no ja smatram da će na kraju Milan sa Ballotelijem biti zadovoljan. Još jedan plus za Milan je činjenica da su oni korz nedavnu povijest imali jako puno kretena u ekipi poput "Bale" i na kraju je to funkcioniralo. Valjda to funkcionira po principu, kada je više "kretena" u ekipi, jedan drugog pobiju i niko se neistače sa glupostima. Tu mislim na Cassana, Ibru, Boatenga itd...

Zašto je ovaj transfer još dobar? Pa Milan je ipak u stanju dati 20 miljona eura za igrača i dati mu ogromnu plaču! Da ta plača je ipak ogromna, makar nije u domeni jednog Ibre, no treba imati na umu da je ovo puno siromašniji Milan.

E sad da se dotaknem onih koji se pujaju kako je Milan po pitanju Ballotelija nešto EXTRA dobro prošao. Mene uopće čudi činjenica da je MC dobio TOLIKO PUNO NOVACA za igrača kojeg niko nije htio zbog njegove naravi. Na kraju su izvukli 20 miljona od onih koji nisu mogli bolje dovesti. Milan je, kolko god to nekima nepaše, doveo igrača kojeg niko nije htio jer je "mačak u vreći". A ona sranja kako su njega uzeli na rate! :lol: Pa tu bračo pucam od smijeha! Nema tog transfera danas koji se neuzima na rate!!! :mrgreen: Svaki ali dosloFce svaki **** transfer danas klubovi ostvaruju tako da plačaju u ratama. Tu i tamo dogodi se neki bez rata, ali to je u večini slučajeva rijetkost...Bayern je recimo kupio Gomeza na način da ga je otplatio u 3 rate, 12+12+OSTATAK u 3 godine. No mi koji to znamo zbog takvih stvari se neveselimo :mrgreen:

Neki su ovdje govorili kako je napoli ponudio 30 milja za Sharawaya. Ako je to tako zašto onda nisu otišli po Balu? Pa nisu iz razloga što ne žele toliko riskirati, a Milan je zbog šugavosti kadra i pošto više nije privlačan toliko zvijezdama bio primoran uzeti nešto, samo da se kupi i da se pokaže svijetu da su još uvijek tu. Na kraju su pokazali! Onda postoje oni koji govore kako bi ga svaki klub u SERIJI A htio imati...Inter ga iz dobrio poznatih razloga ne može imati, dok ga Juve nije htio imati. Pa niko mi nemre reči da Juve nije tražio napadača, da mu cijena od Bale + plača neodgovaraju. Zašto ga nisu pokušali dovesti? Pa iz istog raloga kao i Napoli, rizik koji se njima neisplati....

Eto toliko, ali da još jenput velim:

Ovaj potez je dobar za Milan.
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 30 jan 2013, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 jan 2013, 08:38

UrbyEmanuelson je napisao/la:ono sve se nema a igraci od 20 miliona se dovode :D :lol: :lol:
Od tih 20 mil € prodajom Pata smo dobili 15 mil € ,tako da i nije nešto :lol:
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.