Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
imal sta za nba da se odigra
- Titova-Juga
- Kontakt:
Curry ne igra 70% a vjerovatno ni Bogut. Ja gonjam Lee-ja večeras iznad u tom slučaju.
Plus Lakersi su počeli sve bolje da igraju tako da mislim da večeras nastavljaju seriju protiv New Orleansa, a s obzirom da su ovi loši pod košem, odigrat ću i Howarda iznad 15.
Plus Lakersi su počeli sve bolje da igraju tako da mislim da večeras nastavljaju seriju protiv New Orleansa, a s obzirom da su ovi loši pod košem, odigrat ću i Howarda iznad 15.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Aston Villa - Newcastle PS1 /oba daju gol @1.60
Aguero daje gol @1.90
Stoke - Wigan X @3.10
Sunderland - Swansea pm3 /oba daju gol i 3+ golova @2.29

Aguero daje gol @1.90

Stoke - Wigan X @3.10

Sunderland - Swansea pm3 /oba daju gol i 3+ golova @2.29

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
može mi neko reći koji je riskantniji tip od ovih,išao odigrat neki večernji da imam šta pratit,al nije baš da se kužim u ove igrače i nba
16,5 Mayo O.J-manje
26,5 Bryant K.-više
L.A.Lakers-New Orleans-1
16,5 Anderson R.-manje
14,5 Gasol P.-više

16,5 Mayo O.J-manje
26,5 Bryant K.-više
L.A.Lakers-New Orleans-1
16,5 Anderson R.-manje
14,5 Gasol P.-više

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
- pintol_TM87
- Kontakt:
Opet mi uzimas partonii je napisao/la:TampaBay-Florida Panthers 1 2.10
TampaBay posljednjih 3 utakmice krenuo u svoj pohod,2 domaće pobjede te jedna u gostima,kući su posebno snažna ekipa i sve su utakmice do sada dobili,a danas im dolazi Florida koja posljednje 4 utakmice ne zna za pobjedu u gostima su dali tek 1 pogodak a primili 8,i domaćini imaju primljenih 8 golova kući,ali su ih zabili čak 17,uz to da će par igrača kod gostiju biti upitno ( Versteg, Weiss, Fleischmann, Goc, Bergenheim, Gudbranson) sve navodi na keca..a sad vrijdi samo čekati i vidjeti i oće bit tako![]()
sretno

Dodao bih i to da Tamba kod kuce nije izgubila zadnjih 7 susreta...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
@amarosim svaka cast majstore !!

- Titova-Juga
- Kontakt:
tonii je napisao/la:može mi neko reći koji je riskantniji tip od ovih,išao odigrat neki večernji da imam šta pratit,al nije baš da se kužim u ove igrače i nba![]()
16,5 Mayo O.J-manje
26,5 Bryant K.-više
L.A.Lakers-New Orleans-1
16,5 Anderson R.-manje
14,5 Gasol P.-više
Mayo mi je ok više jer očekujem gustu tekmu.
Bryanta ne bih dirao, New Orleans igra malo i odbrane pa će mislim biti utakmica sa ne mnogo poena, a kao što sam rekao i u prethodnom postu, Howard bi ih trebao izmasakrirati ispod koša jer su u tom segmentu malo lošiji.
Anderson je hot-cold igrač, ako pogodi prva dva, tri šuta, to ide preko 20... Jedina sreća kada igraš njega je što nema neku baš minutažu jer igra malo manje od pola sata. Ali ako ga krene, onda ide i preko 35 minuta.
Gasola ne bih dirao, ulazi sa klupe i teško ga baš pogađam ove sezone.
Lakers bi trebalo da je zicer, ušli su malo u formu odkako je Kobe skontao da treba igrati više timski.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
pintol_TM87 je napisao/la:Opet mi uzimas partonii je napisao/la:TampaBay-Florida Panthers 1 2.10
TampaBay posljednjih 3 utakmice krenuo u svoj pohod,2 domaće pobjede te jedna u gostima,kući su posebno snažna ekipa i sve su utakmice do sada dobili,a danas im dolazi Florida koja posljednje 4 utakmice ne zna za pobjedu u gostima su dali tek 1 pogodak a primili 8,i domaćini imaju primljenih 8 golova kući,ali su ih zabili čak 17,uz to da će par igrača kod gostiju biti upitno ( Versteg, Weiss, Fleischmann, Goc, Bergenheim, Gudbranson) sve navodi na keca..a sad vrijdi samo čekati i vidjeti i oće bit tako![]()
sretno
sinoc denver veceras ovi hehe...
Dodao bih i to da Tamba kod kuce nije izgubila zadnjih 7 susreta...

sudeći po ovom tvom,neću ni bit budan i prati..ništa od ovagaTitova-Juga je napisao/la:tonii je napisao/la:može mi neko reći koji je riskantniji tip od ovih,išao odigrat neki večernji da imam šta pratit,al nije baš da se kužim u ove igrače i nba![]()
16,5 Mayo O.J-manje
26,5 Bryant K.-više
L.A.Lakers-New Orleans-1
16,5 Anderson R.-manje
14,5 Gasol P.-više
Bryanta ne bih dirao, New Orleans igra malo i odbrane pa će mislim biti utakmica sa ne mnogo poena, a kao što sam rekao i u prethodnom postu, Howard bi ih trebao izmasakrirati ispod koša jer su u tom segmentu malo lošiji.
Anderson je hot-cold igrač, ako pogodi prva dva, tri šuta, to ide preko 20... Jedina sreća kada igraš njega je što nema neku baš minutažu jer igra malo manje od pola sata. Ali ako ga krene, onda ide i preko 35 minuta.
Lakers bi trebalo da je zicer, ušli su malo u formu odkako je Kobe skontao da treba igrati više timski.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Hehe, ja ću pokušati svim silama noćas ove zadnje markice na premieru da unovčim. Igrao sam onako više listića po tri para na svakome, skromno da se prati : - )tonii je napisao/la:sudeći po ovom tvom,neću ni bit budan i prati..ništa od ovagaTitova-Juga je napisao/la:tonii je napisao/la:može mi neko reći koji je riskantniji tip od ovih,išao odigrat neki večernji da imam šta pratit,al nije baš da se kužim u ove igrače i nba![]()
16,5 Mayo O.J-manje
26,5 Bryant K.-više
L.A.Lakers-New Orleans-1
16,5 Anderson R.-manje
14,5 Gasol P.-više
Lakers bi trebalo da je zicer, ušli su malo u formu odkako je Kobe skontao da treba igrati više timski.![]()
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Portland vs Dalas
Medjusobni ukazuju da su u zadnjih 10 tekmi kada je Portland bio domacin samo jednom prebacili 202 poena.
Znaci veceras ide manje od 202
U prilog ovom ide i to da Portland u zadnjih 7 ima 6 undera (manje od 202)
Boka vs River
Manje golova...Zadnjih 12 tekmi bilo je manje od 3...mislim da ce biti 2 gola...
Medjusobni ukazuju da su u zadnjih 10 tekmi kada je Portland bio domacin samo jednom prebacili 202 poena.
Znaci veceras ide manje od 202
U prilog ovom ide i to da Portland u zadnjih 7 ima 6 undera (manje od 202)
Boka vs River
Manje golova...Zadnjih 12 tekmi bilo je manje od 3...mislim da ce biti 2 gola...
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 30 jan 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pozdrav. 
evo za veceras nesto skromno i jednostavno, pa ko zeli pratiti bujrum. sutra ce nam racun biti deblji

evo za veceras nesto skromno i jednostavno, pa ko zeli pratiti bujrum. sutra ce nam racun biti deblji

evo još ovo moram stavit,čisto na neki osjećaj
Detroit(pk)-Milwauke 1/2 5,50
:ugeek:

Detroit(pk)-Milwauke 1/2 5,50

Ja osao all in, nakon pada citya na 2 tiketa ( jedan sedmicni jedan za dns)
Imam neki osjecaj da ce nas Lee zeznut, vise ce ga igraca cuvat jer nema boguta nema currya. Plus kad dodam da sam ga ja igrao nemoze gore biti
Chelsea igrao, najvise zbog toga sto su mi omiljeni klub a red je da pobjede, a united ne znam hocel pobjedit al vala ako oni ne zabiju nece ga niko.

Imam neki osjecaj da ce nas Lee zeznut, vise ce ga igraca cuvat jer nema boguta nema currya. Plus kad dodam da sam ga ja igrao nemoze gore biti

Chelsea igrao, najvise zbog toga sto su mi omiljeni klub a red je da pobjede, a united ne znam hocel pobjedit al vala ako oni ne zabiju nece ga niko.

-
- Kontakt:
ne kontam zasto je ovolika kvota na ottawu 

- KB-TM87
- Kontakt:
amur-donbass kp1
lakers 1
hantuchova 1
tampa bay 1x
san jose 1x
pojeba me danas valencia 1, izgubise 1 razlike 3 sec prije kraja, umjesto 30km dobih k***
lakers 1
hantuchova 1
tampa bay 1x
san jose 1x
pojeba me danas valencia 1, izgubise 1 razlike 3 sec prije kraja, umjesto 30km dobih k***

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Stephen Curry, Bogut, Barnes all out Tuesday . ( i Landry upitan ) . znaci trebao bi biti Lee over da je naopako
Lee preko 21,5 1,85
Hantuchova 1 1,30
Lakers 1 1,35
3,25 kv . GL

Lee preko 21,5 1,85
Hantuchova 1 1,30
Lakers 1 1,35
3,25 kv . GL

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
i jos jedan rekreativni, cisto da se pogleda sta veceras. 

sretno!

sretno!

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Je l' to ono kad se sijeno kosi?kinder_jaje je napisao/la:ne kontam zasto je ovolika kvota na ottawu
on topic
Lee 21,5 over
Bryant 28,5 under
Irving 24,5 over
Nama je Željo svetinja jedina.
i jos jedan rekreativni :
Kyrie Irving (illness) will play and start in Tuesday’s game against the Cavs.
Znaci
Irving preko 24,5 1,85
Cleveland 1 1,90
Tampa 1x 1,32
kv 4,64
GL
Kyrie Irving (illness) will play and start in Tuesday’s game against the Cavs.
Znaci
Irving preko 24,5 1,85
Cleveland 1 1,90
Tampa 1x 1,32
kv 4,64
GL

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.