Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U Beogradu za 24 sata rodjeno 66 beba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Odma u korjenu sasjec.
Ova bi nas mala sve ovdje nasutala
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova bi nas mala sve ovdje nasutala
" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
a jesmo se razbacaliEdenHazard je napisao/la: ovo ti je bazeni i anonimni
- legenda reala
- Kontakt:
Možda je i tebi vremeDevil je napisao/la: Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.
pozz za Agresivnog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
To to buraz imas i ti pozdrave.legenda reala je napisao/la:
pozz za Agresivnog
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Valjda je red da se prvo ozenim ove godine.legenda reala je napisao/la:Možda je i tebi vremeDevil je napisao/la: Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.![]()
![]()
pozz za Agresivnog
- legenda reala
- Kontakt:
imal šta na pokeru,kladionici,Bingu ??? ženiAgresivnoDjubre je napisao/la: To to buraz imas i ti pozdrave.
Ne znam, ako ti misliš da je, ja kažem tek ti je 25 još si mladDevil je napisao/la: Valjda je red da se prvo ozenim ove godine.
Kako ćemo mi bez tebe na forumu, kad žena zabrani forumarenje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma nista,sve naopako.Evo kladionicu nisam odigrao dva dana,pokusat cu ovu sedmicu bez nje.Vidjet cemo dalje.legenda reala je napisao/la:
imal šta na pokeru,kladionici,Bingu ??? ženi![]()
Mislis ovako kao sto mi i sada brani ? 
Ko ono ide na Simposar odavde,da mi prenese utiske kako je bilo,moji se svi razbezali mora neko i stan cuvati,tako da mi je propalo da dolazim i na ovaj.
Ko ono ide na Simposar odavde,da mi prenese utiske kako je bilo,moji se svi razbezali mora neko i stan cuvati,tako da mi je propalo da dolazim i na ovaj.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma haj nek se zdravoAgresivnoDjubre je napisao/la:
Ma nista,sve naopako.Evo kladionicu nisam odigrao dva dana,pokusat cu ovu sedmicu bez nje.Vidjet cemo dalje.Sve ostalo uredu.
Pa sad još nisi vezan, pa te ne može kontrolisatiDevil je napisao/la:Mislis ovako kao sto mi i sada brani ?
Ide hodža i još onaj jedan mislim, a Zdenek Zeman je dobar jaran sa Bahom pa nek vam prenese impresije
Al' jbg sa mnom je u stanu.
Samo da znas ona "nam" je finansijski i ekonomski savetnik u poslu.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ona gleda TV, a ti forumarišDevil je napisao/la:Al' jbg sa mnom je u stanu.![]()
![]()
Aha, i kaj nam savjetuje, kad je nabolji period za lov na talente
PS: koliko je njena provizija, ostaje li nama išta
TV je upaljen ona cita neku literaturu za master.Da me ubijes ne znam sta je.Mogu saznati ako te interesuje.legenda reala je napisao/la:Šta ona gleda TV, a ti forumarišDevil je napisao/la:Al' jbg sa mnom je u stanu.![]()
![]()
Samo da znas ona "nam" je finansijski i ekonomski savetnik u poslu.![]()
![]()
Aha, i kaj nam savjetuje, kad je nabolji period za lov na talente
PS: koliko je njena provizija, ostaje li nama išta
Njena provizija je onolika koliki je moj deo.
- legenda reala
- Kontakt:
Gledaš trenutak istineDevil je napisao/la: TV je upaljen ona cita neku literaturu za master.Da me ubijes ne znam sta je.Mogu saznati ako te interesuje.![]()
Njena provizija je onolika koliki je moj deo.
Oženi se prvo, pa započni poso, nemoj da pare odlaze iz kuće
PINK retko kada gledam,jos sam nekidan definitivno prestao kada sam pogledao ovaj rijaliti "Sudnica".Kakvo je ono vredjanje inteligencije ljudi to je strasno.
A sami ste rekli da se lepo uvalih,nece pare ici iz kuce.Izdrzali smo tri godine na relaciji Frankfurt-Beograd mozemo sada i zajednicki zivot.
A sami ste rekli da se lepo uvalih,nece pare ici iz kuce.Izdrzali smo tri godine na relaciji Frankfurt-Beograd mozemo sada i zajednicki zivot.
- legenda reala
- Kontakt:
E baš tako vrijeđanje inteligencije, jedino na tom Pinku gledam AMIG-show(ponekad) i Zabranjeni Forum(redovno, mišljenja sam jedan od najkvalitetnijih emisija na bh. televizijama), ostalo neDevil je napisao/la:PINK retko kada gledam,jos sam nekidan definitivno prestao kada sam pogledao ovaj rijaliti "Sudnica".Kakvo je ono vredjanje inteligencije ljudi to je strasno.![]()
Stani jesi ti "oženio" dijasporku ili je cura samo bila na školovanju u inostranstvu
Devil
koliko ti imaš godina?
koliko ti imaš godina?
Ma jok,rodjena Beogradjanka,iz komsiluka samo studirala u Frankfurtu.legenda reala je napisao/la:E baš tako vrijeđanje inteligencije, jedino na tom Pinku gledam AMIG-show(ponekad) i Zabranjeni Forum(redovno, mišljenja sam jedan od najkvalitetnijih emisija na bh. televizijama), ostalo neDevil je napisao/la:PINK retko kada gledam,jos sam nekidan definitivno prestao kada sam pogledao ovaj rijaliti "Sudnica".Kakvo je ono vredjanje inteligencije ljudi to je strasno.![]()
A sami ste rekli da se lepo uvalih,nece pare ici iz kuce.Izdrzali smo tri godine na relaciji Frankfurt-Beograd mozemo sada i zajednicki zivot.![]()
Stani jesi ti "oženio" dijasporku ili je cura samo bila na školovanju u inostranstvuIdi u Njemačku štaš u Srbiji pa ona je nazadnija i od BIH
![]()
@bazeni 27 u aprilu.
- legenda reala
- Kontakt:
Znači svetska žena(što bi se reklo)Devil je napisao/la: Ma jok,rodjena Beogradjanka,iz komsiluka samo studirala u Frankfurtu.
@bazeni 27 u aprilu.
Uh star si jbt, ja kontam ti tek 25 puniš
Pa zar nisam i ja svetski covek ?legenda reala je napisao/la:Znači svetska žena(što bi se reklo)Devil je napisao/la: Ma jok,rodjena Beogradjanka,iz komsiluka samo studirala u Frankfurtu.
@bazeni 27 u aprilu.Ništa nek ti je sa srećom, to iz komšiluka ljubav iz djetinjstva zajedno se žmire igrali
![]()
Uh star si jbt, ja kontam ti tek 25 puniš
Jbg to ti je dokaz da mi nisi posetio profil ima poprilicno dugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.