JTS je napisao/la:Conte: "Hernanes je zadržavao vrijeme jer je Lazio imao prednost" .. NO COMENT
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
#SuningOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Odakle ta izjava
Ja kako vidjeh kasnije, posto nisam gledao cijeli mec, bilo je i krvi.
Ja kako vidjeh kasnije, posto nisam gledao cijeli mec, bilo je i krvi.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
to sam pročitao na jednoj grupi .. negdje je rekao, Sky, Rai, neam pojma .. uglavnom, nema nikakvog razloga da je to neko slagao ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma kad vidim koliko ovdje ima napacenih likova nista me ne cudi pa da je neko i izmisli 
btw. cestitke na prolazu vidim tamo se zale kako ste nadigrani i sve na srecu prosli, vala dio fudbala je i odbraniti svoj gol u cemu je Lazio uspio biti bolji od Juventusu tako da nema potrebe umanjivati ovaj prolaz, sve cestitke perfektno odigrano.
btw. cestitke na prolazu vidim tamo se zale kako ste nadigrani i sve na srecu prosli, vala dio fudbala je i odbraniti svoj gol u cemu je Lazio uspio biti bolji od Juventusu tako da nema potrebe umanjivati ovaj prolaz, sve cestitke perfektno odigrano.
Alessandro Del Piero !
ma to je sa italijanske grupe .. hvala na čestitkama .. u fudbalu svako igra onako kako misli da mu je najbolje .. Lazio se branio protiv Juventusa, pa šta? jesmo prošli? jesmo ..zdravo đaci .. neće Lazio igrati kako Juventusu više paše .. mislim, apsurd .. znate li koliko navijače Chelseaja boli ku*ac što su parkirali bus protiv Barce ili što ih je Bayern nadigrao .. toliko i mene boli ku*ac šta ko misli o našoj taktici .. cilj opravdava sredstvo .. Petko je u dvije tekme nadmudrio, nasamario, nazovite kako hoćete, Antonia Contea .. Petko je je*en igrač taktičar .. nemam ništa protiv Juventina i Juventusa, ali neka se ti isti navijači sjete kada je Juve pobjeđivao sa po 1-0 i osvojio Scudetto .. nije fudbal samo ljepota igre .. tu je i taktika, borbenost, nadmudrivanje, napetost, sve to čini ovu igru predivnom ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja to i ocekujemDenno je napisao/la:Moglo bi finale biti pakleno ako i mi prodjemo
vjeruj mi da mi više želimo vas u finalu, nego Inter .. čisto zbog rivalstva .. ništa slađe nego osvojiti trofej ispred nosa mrskog "neprijatelja" .. isto tako možemo i popušiti i biti kao popišani, ali to je draž derbya ..Denno je napisao/la:Moglo bi finale biti pakleno ako i mi prodjemo
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pregledao sam sve izjave, ustvari sve ove portale i nigdje to nisam vidio.JTS je napisao/la:Conte: "Hernanes je zadržavao vrijeme jer je Lazio imao prednost" .. NO COMENT
Vjerovatno se neko sprdao.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
al' nisi gledao kada je pričao na Sky-u, Rai-u, gdje većL'Avvocato je napisao/la:Pregledao sam sve izjave, ustvari sve ove portale i nigdje to nisam vidio.JTS je napisao/la:Conte: "Hernanes je zadržavao vrijeme jer je Lazio imao prednost" .. NO COMENT
Vjerovatno se neko sprdao.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Haha smjesni Conte perikasElLoco7 je napisao/la:Sta ce levat vazda mu je neko drugi kriv.JTS je napisao/la:Conte: "Hernanes je zadržavao vrijeme jer je Lazio imao prednost" .. NO COMENT
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- 10DelPiero
- Kontakt:
@JTS upravo to, strasno me nervira ta prica ekipe su odigrali takticki savrsenu tekmu pa jbt uspjeli su se odbranit od svih tih silnih napada i na kraju proci po meni ZASLUZENO.
Ma cisto sumnjam, ne vjerujem dok ne vidim video kao sto kolega @Oxygen rece nista vise dok se ne vidi video u kojem on to govori
Ma cisto sumnjam, ne vjerujem dok ne vidim video kao sto kolega @Oxygen rece nista vise dok se ne vidi video u kojem on to govori
Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nek je Conte smijesan a kakve ti nebuloze valjas to necemo spominjatisanjingr je napisao/la:Haha smjesni Conte perikasElLoco7 je napisao/la:Sta ce levat vazda mu je neko drugi kriv.JTS je napisao/la:Conte: "Hernanes je zadržavao vrijeme jer je Lazio imao prednost" .. NO COMENT
Alessandro Del Piero !
I mi bi radije protiv vas igrali,samo ako mi prodjemo,bice to finale za pamcenje,golijada,crveni kartoni,pravi Rimski derbiJTS je napisao/la:vjeruj mi da mi više želimo vas u finalu, nego Inter .. čisto zbog rivalstva .. ništa slađe nego osvojiti trofej ispred nosa mrskog "neprijatelja" .. isto tako možemo i popušiti i biti kao popišani, ali to je draž derbya ..Denno je napisao/la:Moglo bi finale biti pakleno ako i mi prodjemo
embrace the chaos
To nisu nebuloze to je cinjenica..kao sto je cinjenica da vam treba pecat za 30 sul campo10DelPiero je napisao/la:Nek je Conte smijesan a kakve ti nebuloze valjas to necemo spominjatisanjingr je napisao/la:Haha smjesni Conte perikasElLoco7 je napisao/la: Sta ce levat vazda mu je neko drugi kriv.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma znam na sta mislis, ali evo citao sam izjave sa JuveChannel i Raisport ... Covjek ne spominje nikako Hernanesa a kamoli da izjavljuje ovakvu glupost. Zar fakat mislis da bi izjavio nesto tako smijesno?JTS je napisao/la: al' nisi gledao kada je pričao na Sky-u, Rai-u, gdje većma zabij mu .. nemoj se ti naljutit na mene, ti si dobar Juventino, cijenim te .. i ovaj gore momak izgleda dobar ..
Na ovoj presici nakon meca je samo pricao o Juventusu jer su ga novinari provocirali s pitanjima o krizi rezultata. Lazia se samo dotakao u jednom dijelu i evo sta je izjavio.
Ma io non voglio togliere nessun merito alla Lazio. La Lazio ha fatto una grandissima partita sotto tutti i punti di vista. Hanno meritato, ci hanno eliminato, complimenti a loro.
Nigdje ih vise ne spominje. Petkovica je pohvalio u izjavi za RaiSport, rekavsi kako ih je preporodio. I to je to.
Sanjine brate mili, jel se ti fakat trudis ispast smijesan ili ti to ide mahinalno? Pa znas li ti da covjek nema periku uopste? Kakva je furka prozivati nekoga zbog toga sto je isao na transplantaciju kose? Svasta.
★★★
JTS@ prvo druze razocarao si me jer bacas gluposti koje nisi provjerio o Conteu gledao sam obje izjave i na SKY I RAI nigdje nije to spomenuo cak mi Hernanesa nije uopste pominjao mislio sam da si ok momak i fer forumas ali si se ugledao na svoju bracu interiste

Prije će Juve dobiti pečat nego što će inter postati najveći klub u gradu.O'š se kladit?To nisu nebuloze to je cinjenica..kao sto je cinjenica da vam treba pecat za 30 sul campo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ne bacam ja ništa, samo sam kopirao što sam pročitao negdje .. a eto i da nije istina, šta onda? ne moraš ga braniti, pa nije ti otac .. al' hajde, dobro je da sam te razočarao ovako, bolje nego da se "posvađamo", uvrijedimo i slično .. svi smo sinoć bili vrući, a znaš i sam da vaš trener zna biti "đubre" u izjavama .. već sam pisao, neam ništa lično protiv Juventusa i Juventina ..Yucca je napisao/la:JTS@ prvo druze razocarao si me jer bacas gluposti koje nisi provjerio o Conteu gledao sam obje izjave i na SKY I RAI nigdje nije to spomenuo cak mi Hernanesa nije uopste pominjao mislio sam da si ok momak i fer forumas ali si se ugledao na svoju bracu interiste![]()
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.