Ma nema nikakve racunice u NBA , to je profesionalna liga i jaci na papiru znaci samo u playoff-u , a u reg. sozoni znaci da moras da dadnes sve od sebe da pobjedis ili da protivnik ne bude raspolozen.
Realno ja racunam da bi nam samo Miami i LAC trebali praviti problem AKO BUDEMO IGRALI KAO 2 ZADNJE TEKME
Tu ne mislim da Kobe djeli 15 ass i da ima 75% suta i da ima tripl duble , nego da SVI dadnu 95% sebe , i to su i davali pogotovo se Gasol malo trznuo , Nash isto zeli , MWP previse zeli pa onda i grjesi , realno u rotaciji najslabija karika je Duchon , valjda ce i Blake vratiti brzo a Morris je totalno ispao . Osvjezenje je Clark koji je slucajno dobio sansu i sad igra za ugovor i uvjek je dobro da imas takvog igraca koji daje 200% sebe za novi ugovor koji ce mu nesta donjeti , a nama energiju.
Konacno je i D'Antony iskoristio Jamisona , skonto da je on takva rupa u odbrani , pa kad mora da udje da vec ima koju dobit da onda zabije sta jer to umije pa se prave akcije za njega i on zavrsava i efikasan je bio. Malo mi Meeks tu visi za njega neam jos nista pa zna da pozuri da opuca kd i ne treba da bi dobio vise min, a to netrebamo od njega treba da bude miran i suguran u sviju minutazu da zabije 2-3 otvorene trice kao S. Keer ponekad nekad i da malo vise odmjeni Kobe-a kad je veca razlika.
Skrip nam na zamjeni MWP tu Ebanks uopste nije opravdao izgleda , nekad mislim da Brown i Farmar uopce nisu bili lose makar su imali energiju koja nam tolko sad fali. Fali nam i Odom koji nam je krpio pozicije od 3-5 .
Izgleda da je Kobe isao kod psihologa da je moze da istrpi i Howarda i MWP i njihove gluposti