Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Irving over 24.5
Monroe over 15.5
Portland-Dallas over 202.5
LAL 1x
Brayant under 27.5
Monroe over 15.5
LAL 1x
Brayant under 27.5
- stomaklija
- Kontakt:
VR6_LION je napisao/la:prijatelju...zbog 1.34kvote se ovo ne isplati igrati na ovakvom velikom ulogu...bolje igraj singlove 2kvotu...a ovako ti treba sad 3x igrati ovako da vratis ulog od vcskaurma je napisao/la:Moje saučešćestomaklija je napisao/la:
![]()
Druze moj ja sam vec jedan tiket ovakav odradio, stigao do 50 i kusur digao 40. OStavio 10 na racunu i evo dokle sam dosao. Znaci jos imam njihovih novaca a ovo se itekako isplati. Sutra opet krecem, jbg imam 14 ja mislim vec pogodjenih zaredom na 1,30. Kocka je jeb... stvar
ništa od osjećajatonii je napisao/la:evo još ovo moram stavit,čisto na neki osjećaj![]()
Detroit(pk)-Milwauke 1/2 5,50
![]()
:ugeek:
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
Dobro uradjena analiza. Jà Sam odigrao isto ovo Ali cisto na osnovu jednog kriterija to jest statistika.kratko i jasno , à ne tip radi analizu uzivo na dijelu foruma gdje treba da predlozi.tonii je napisao/la:TampaBay-Florida Panthers 1 2.10
TampaBay posljednjih 3 utakmice krenuo u svoj pohod,2 domaće pobjede te jedna u gostima,kući su posebno snažna ekipa i sve su utakmice do sada dobili,a danas im dolazi Florida koja posljednje 4 utakmice ne zna za pobjedu u gostima su dali tek 1 pogodak a primili 8,i domaćini imaju primljenih 8 golova kući,ali su ih zabili čak 17,uz to da će par igrača kod gostiju biti upitno ( Versteg, Weiss, Fleischmann, Goc, Bergenheim, Gudbranson) sve navodi na keca..a sad vrijdi samo čekati i vidjeti i oće bit tako![]()
sretno
Good job .za petice
Sretno
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
stomaklija je napisao/la:VR6_LION je napisao/la:prijatelju...zbog 1.34kvote se ovo ne isplati igrati na ovakvom velikom ulogu...bolje igraj singlove 2kvotu...a ovako ti treba sad 3x igrati ovako da vratis ulog od vcskaurma je napisao/la: Moje saučešće![]()
Druze moj ja sam vec jedan tiket ovakav odradio, stigao do 50 i kusur digao 40. OStavio 10 na racunu i evo dokle sam dosao. Znaci jos imam njihovih novaca a ovo se itekako isplati. Sutra opet krecem, jbg imam 14 ja mislim vec pogodjenih zaredom na 1,30. Kocka je jeb... stvar
Uzecu za slobodno da komentarisem ovaj tvoj post. Najvise me impresionira tvoja disciplina,gledao sam slike onih tiketa gdje igras cijeli dobitak n'a siguricu sljedeci dan.igras li pokera ? Sa samokontrolom koju posjedujes mislim da bi imao puno uspjeha i u holdemu.
Sretno
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.
Rusija - Mađarska(Vat.M) 30.1. 16:00 2 1,15
Grčka - Hrvatska(Vat.M) 30.1. 17:00 2 1,30
Alžir - Ob.Bjelokosti(a.h) 30.1. 18:00 2 1,35
VEF Riga - Nymburk 30.1. 18:30 1 1,40
Man.Utd - Southampton(s.t.) 30.1. 21:00 1 1,40
Fulham/gol - West Ham 30.1. 21:00 DA 1,20
Real M. - Barcelona(d/n) 30.1. 21:00 DA 1,40
kvota: 6.65
Grčka - Hrvatska(Vat.M) 30.1. 17:00 2 1,30
Alžir - Ob.Bjelokosti(a.h) 30.1. 18:00 2 1,35
VEF Riga - Nymburk 30.1. 18:30 1 1,40
Man.Utd - Southampton(s.t.) 30.1. 21:00 1 1,40
Fulham/gol - West Ham 30.1. 21:00 DA 1,20
Real M. - Barcelona(d/n) 30.1. 21:00 DA 1,40
kvota: 6.65
- pintol_TM87
- Kontakt:
ide to laganopintol_TM87 je napisao/la:Opet mi uzimas partonii je napisao/la:TampaBay-Florida Panthers 1 2.10
TampaBay posljednjih 3 utakmice krenuo u svoj pohod,2 domaće pobjede te jedna u gostima,kući su posebno snažna ekipa i sve su utakmice do sada dobili,a danas im dolazi Florida koja posljednje 4 utakmice ne zna za pobjedu u gostima su dali tek 1 pogodak a primili 8,i domaćini imaju primljenih 8 golova kući,ali su ih zabili čak 17,uz to da će par igrača kod gostiju biti upitno ( Versteg, Weiss, Fleischmann, Goc, Bergenheim, Gudbranson) sve navodi na keca..a sad vrijdi samo čekati i vidjeti i oće bit tako![]()
sretno
sinoc denver veceras ovi hehe...
Dodao bih i to da Tamba kod kuce nije izgubila zadnjih 7 susreta...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Arsenal-FC Liverpool 1,50 1X
Fulha/WestH/dng-Fulham 1,25 daje
Defoe J.(idg)-Nor-Tot 1,45 ne d.
Grčka(vm)-Hrvatska 1,30 2
RealMadr(crveni k)-FC Barcelona 1,45 ne
Fulha/WestH/dng-Fulham 1,25 daje
Defoe J.(idg)-Nor-Tot 1,45 ne d.
Grčka(vm)-Hrvatska 1,30 2
RealMadr(crveni k)-FC Barcelona 1,45 ne
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Portland vs Dalas
Medjusobni ukazuju da su u zadnjih 10 tekmi kada je Portland bio domacin samo jednom prebacili 202 poena.
Znaci veceras ide manje od 202
U prilog ovom ide i to da Portland u zadnjih 7 ima 6 undera (manje od 202)
Boka vs River
Manje golova...Zadnjih 12 tekmi bilo je manje od 3...mislim da ce biti 2 gola...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- stomaklija
- Kontakt:
Uzecu za slobodno da komentarisem ovaj tvoj post. Najvise me impresionira tvoja disciplina,gledao sam slike onih tiketa gdje igras cijeli dobitak n'a siguricu sljedeci dan.igras li pokera ? Sa samokontrolom koju posjedujes mislim da bi imao puno uspjeha i u holdemu.
Sretno
Poker ovaj bosanski ne igram jer je presmijesan, cista stela i uzimanje novca. William Hill poštujem i kod njih se moze uzeti lijepa genga. Btw, idemo opet Jovo nanovo

Sretno
Poker ovaj bosanski ne igram jer je presmijesan, cista stela i uzimanje novca. William Hill poštujem i kod njih se moze uzeti lijepa genga. Btw, idemo opet Jovo nanovo

-
kinder_jaje
- Kontakt:
jucer odigram jedan tiket i odem na posao vratim se sinoc sa posla pao na watfordu odigram sinoc drugi i udjem jutros kad opet cuca pao na pittsburghu falio mi jedan gol 
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Irving 14zlatniljiljan je napisao/la:Irving over 24.5
Monroe over 15.5
LAL 1x
Brayant under 27.5
Monroe 14
Portland-Dallas 210
LAL 111-106
KOBe 14

sreco moja sve ti *ebem
- EmirSioux89
- Kontakt:
Crnjak samo takav, ali svaka cast!!!zlatniljiljan je napisao/la:Irving 14zlatniljiljan je napisao/la:Irving over 24.5
Monroe over 15.5
LAL 1x
Brayant under 27.5
Monroe 14
Portland-Dallas 210
LAL 111-106
KOBe 14
sreco moja sve ti *ebem
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
stomaklija je napisao/la:Uzecu za slobodno da komentarisem ovaj tvoj post. Najvise me impresionira tvoja disciplina,gledao sam slike onih tiketa gdje igras cijeli dobitak n'a siguricu sljedeci dan.igras li pokera ? Sa samokontrolom koju posjedujes mislim da bi imao puno uspjeha i u holdemu.
Sretno
Poker ovaj bosanski ne igram jer je presmijesan, cista stela i uzimanje novca. William Hill poštujem i kod njih se moze uzeti lijepa genga. Btw, idemo opet Jovo nanovo![]()
"Bosanski poker " ? Ja mislim na holdem poker .
Stavio si 20 u banku ?svidja mi se kako igras ali ja za ovo ne bih imao zivaca .
Bez reklame ..
- stomaklija
- Kontakt:
"Bosanski poker " ? Ja mislim na holdem poker .
Stavio si 20 u banku ?svidja mi se kako igras ali ja za ovo ne bih imao zivaca .
Offtopic, mislim na ovaj poker WWIN i NS BEt tu mozes igrati holdem. Na to sam mislio. Banku nisam niti dirao. Sto se zivaca da bi napravio od 10 hiljadu moras pogoditi kvotu 100 to je vec malo teze
Strpljenje bracika, samo strpljenje.
Bez reklame ..[/quote]
Offtopic, mislim na ovaj poker WWIN i NS BEt tu mozes igrati holdem. Na to sam mislio. Banku nisam niti dirao. Sto se zivaca da bi napravio od 10 hiljadu moras pogoditi kvotu 100 to je vec malo teze
Bez reklame ..[/quote]
- corleone87
- Kontakt:
Prijedlog za hokej:
Ceska 2 liga
Sumperk- Litomerice 1 @1.95 w1 @1.30
Litomerice-Sumperk 5:0 2012/13
Sumperk-Litomerice 3:1
Litomerice-Sumperk 3:0
Sumperk-Litomerice 5:0 awa. 2011/12
Litomerice-Sumperk 3:2
Litomerice-Sumperk 4:5 ET
Sumperk-Litomerice 4:2
Litomerice-Sumperk 4:3
Sumperk-Litomerice 7:3
Ceska 2 liga
Sumperk- Litomerice 1 @1.95 w1 @1.30
Litomerice-Sumperk 5:0 2012/13
Sumperk-Litomerice 3:1
Litomerice-Sumperk 3:0
Sumperk-Litomerice 5:0 awa. 2011/12
Litomerice-Sumperk 3:2
Litomerice-Sumperk 4:5 ET
Sumperk-Litomerice 4:2
Litomerice-Sumperk 4:3
Sumperk-Litomerice 7:3
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
(24.5)CLE - Irving K. 2bob je napisao/la:Cleveland-Golden State - sinoc se Curry povrjedio te je upitan za veceras a kod Clevelanda vec duze nema Vareja te je slab u reketu mislim da bi Lee trebao over ici veci im je jednom zabio 22 poena a na drugoj strani cu igrati Kyrie Irving koji igra dosta dobro pogotovo kod kuce , prvi mec im je dao 28 poena bice ovo tekma u egalu tako bi mogla obojca ici u over , Detroit-Milwaukee- ovdje cu jos razmisliti al nekako mi baca preko (16.5)DET - Monroe G. -iako s njim nisam nikad na cisto al uzima dosta suteva i ide u over, Milwauke nije cemu pod kosem a u dva meca im je jednom ubacio 14 a u drugom 26 poena ...
(24.5)CLE - Irving K. 2
(21.5)GSW - Lee D. - 2
(16.5)DET - Monroe G. - 2
(21.5)GSW - Lee D. - 2
(16.5)DET - Monroe G. - 2
a katastrofe ni jedan nije prosao , mogu misliti koliko je ljudi bilo na ovom Lee jos kad se saznalo da nema Boguta i curry
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta igrati, kakav listić sastaviti
P.S
Ja sam igrao Irvinga ispod kad sam saznao da je malte ne bolestan nastupao.
A Monroe bi prebacio da hajvani nisu gubili 30 razlike pa nije skoro nikako igrao pred kraj.
Lee
Cijela planeta pala 
P.S
Ja sam igrao Irvinga ispod kad sam saznao da je malte ne bolestan nastupao.
A Monroe bi prebacio da hajvani nisu gubili 30 razlike pa nije skoro nikako igrao pred kraj.
Lee
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
moj prijedlog za danas je mislim cista sigurica, al vidjecemo
Real Madrid : Barcelona zp1- (jedan ili nijedan gol u prvom poluvremenu) 1,70
Real Madrid : Barcelona zp1- (jedan ili nijedan gol u prvom poluvremenu) 1,70
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.