OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Matija Katanec (23)
Moze li malo podataka o ovome igracu,posto je bijeljinski Radnik zainterosovan za njega!
Na kojoj poziciji nastupa,koliko je odigrao utakmica u predhodnoj polusezoni za Gradinu?
Hvala unaprijed.
Moze li malo podataka o ovome igracu,posto je bijeljinski Radnik zainterosovan za njega!
Na kojoj poziciji nastupa,koliko je odigrao utakmica u predhodnoj polusezoni za Gradinu?
Hvala unaprijed.
- BegBasagic
Rodjen 04.05.1990 u Varaždinu, nastupao za U-20 selekciju Hrvatske (3) pod vodstvom Ivana Grnje, prirodna pozicija lijevi bočni, nastpao za NK Croatia Sesvete, NK Varaždin, ASK Baumgarten (Austrija, pokrajinska liga) i sada za Gradinu, trzisna vrijednost 125.000 eura.Bijeljina055 je napisao/la:Matija Katanec (23)
Hvala unaprijed.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
- ASD
- Kontakt:
Odigrao 13 utakmica, dao jedan gol iz slobodnog udarca cini mi se protiv Slavije.Bijeljina055 je napisao/la:Matija Katanec (23)
Hvala unaprijed.
Šteta ode Zuka..astra1922 je napisao/la:jel to sanel sehric,gdje je on bio dosad.i cujem zukic stoper vam ode u ceskuBenjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 3-2 Modriča
Haris Ordagić, Šehrić (2x)
Prekinut ''crni niz'' .. prva pobjeda nakon 28. jula čini mi se, kad smo isto slavili protiv Modriče 2-0 xD

OFK Gradina Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
Šta je sa Smajlovića, je li pronašao novi klub?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- ASD
- Kontakt:
Da li se zna u koji ce klub Zuka?Brcko87 je napisao/la:Šteta ode Zuka..astra1922 je napisao/la:jel to sanel sehric,gdje je on bio dosad.i cujem zukic stoper vam ode u ceskuBenjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 3-2 Modriča
Haris Ordagić, Šehrić (2x)
Prekinut ''crni niz'' .. prva pobjeda nakon 28. jula čini mi se, kad smo isto slavili protiv Modriče 2-0 xDTaj nezna hodat kako treba a kamol igrat fudbal..
Dosta je igrača napustilo Gradinu a većina je pojačalo klub sa svojim odlaskom(Zukic,Zejnovic,Brzi) da ne nabrajam više..Mali broj njih je oslabilo klub svojim odlaskom(Ordagic,Damir Smajlović)..
-
- Moderator
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/fk-usti- ... _6377.html" onclick="window.open(this.href);return false;ASD je napisao/la: Da li se zna u koji ce klub Zuka?
-
- Moderator
- Kontakt:
GRADINA - SARAJEVO
18. kolo Premijer lige BiH, GRADSKI STADION SREBRENiK!!!

18. kolo Premijer lige BiH, GRADSKI STADION SREBRENiK!!!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne zna se.. znam da treba oko 25 000KM za stolice na staroj tribini.. skupljaju se pare i od navijača i građana općine Srebrenik.. i skupljena je fina cifra, i još dok se zađe od firme do firmebadblueboylivno je napisao/la:Zna li se kolika je vrijednost investicije?

a što se tiče tribine nove pravi je Aksemont firma, tačnije donacija od Kemala Alatića (njegova firma) i on je izabran u upravi sad.. kao i Mirza Ordagić , Meša Sarajlić, Meša Herceg itd koji imaju svoje firme a u upravnom su odboru tako da će to uraditi njihove firme sve.. već jesu ustvari, treba još se proširiti gostujuća svlačionica

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa sigurno je investicija oko 80-100000KM.
- badblueboylivno
- Kontakt:
sta su haris i amer ordagic i imali neki veze sa onim firmama ordagic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
amer i hare su rođaci, iz istog su mjesta...dok su ovi sto imaju firme rodom iz tog mjesta a i oni su rođaci ameru i haretu...nema tu vece ljubaviastra1922 je napisao/la:sta su haris i amer ordagic i imali neki veze sa onim firmama ordagic

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
komsije je li sigurno da ce Sarajevo prvo zaigrat na vasem stadionu..... koliko ce mjesta imat tribina za goste.... ne znam puno o tome ali, da li cete moci stignuti zavrsit do 3 kola :S sporo nesto ide.... valjda bude gotovo do Zvijezde to se iskreno nadam 

Nebrini,sve će bit zavšeno do utakmice sa Sarajevom..legijard je napisao/la:komsije je li sigurno da ce Sarajevo prvo zaigrat na vasem stadionu..... koliko ce mjesta imat tribina za goste.... ne znam puno o tome ali, da li cete moci stignuti zavrsit do 3 kola :S sporo nesto ide.... valjda bude gotovo do Zvijezde to se iskreno nadam

OFK Gradina Srebrenik
Tribina ce biti gotova do kraja mjeseca a i ostalo napreduje,ima jos mjesec i po fore. A tribina ce imati 250 mjesta 

iskreno drago mi je, da ste to prije rijesili mnoge bi vam stvari bolje tekle... znaci vidimo se 5 kolo u Srebreniku 

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, KimJongEsmer, NeRi_K i 13 gostiju.