scudetto je napisao/la:Zanima me jedna stvar kad je Balo u pitanju a to je da li ce napokon poceti proslavljati postignute golove ili ce nastaviti po starom![]()
4-2-3-1 po meni bi bila najbolja
to je taj sastav, samo jarane kako tebe ne bode u oci taj Flamini, pa on ne moze ni u jednoj kombinaciji, mislim jeste da se bori i sve al stavrno ne zna covjek, umjesto njega ti ide Muntari koji je mislim spreman napokon, a u najboljoj opciji tu ide Ricardo Kaka - uhhh kako bi to valjaloUrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------
De Sciglio-Zapata-Mexes-Constant
----------- Montolivo -----------
-- Flamini ----------Boateng --
Niang ------------------ El Sharaawy
----------- Balotelli --------------
znam brate i bode u oci vjeruj,al et stavio sam ga samo radi trenutne forme i tako to,da hoce jos Kaka doci i etoShevchenko4ever je napisao/la:to je taj sastav, samo jarane kako tebe ne bode u oci taj Flamini, pa on ne moze ni u jednoj kombinaciji, mislim jeste da se bori i sve al stavrno ne zna covjek, umjesto njega ti ide Muntari koji je mislim spreman napokon, a u najboljoj opciji tu ide Ricardo Kaka - uhhh kako bi to valjaloUrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------
Neki dan citam Contstant vam otiso u Genovu,jel istina ili spekulacijaUrbyEmanuelson je napisao/la:znam brate i bode u oci vjeruj,al et stavio sam ga samo radi trenutne forme i tako to,da hoce jos Kaka doci i etoShevchenko4ever je napisao/la:to je taj sastav, samo jarane kako tebe ne bode u oci taj Flamini, pa on ne moze ni u jednoj kombinaciji, mislim jeste da se bori i sve al stavrno ne zna covjek, umjesto njega ti ide Muntari koji je mislim spreman napokon, a u najboljoj opciji tu ide Ricardo Kaka - uhhh kako bi to valjaloUrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------
ja da se pitam,al sad je kasno,forsirao bih Boatenga na Flaminijevo mjesto a na mjesto Boatenga bi isao Urby,al jbg

Nije gotovo , dok ćelo na kaže takoA_d_0 je napisao/la:Kaka veceras najvjerovatnije na klupi Reala, tako da ako je ovo tacno po mom misljenju saga oko njegovog dolaska je zavrsena. Ostaje u Realu.
ma i ja sma najvise za tu opciju bio jer je urby pokazao da zasluzuje mjesto u prvih 11, narocito pored konkurencije kakvu ima, ali eto nesto ga allegri nije gotivio, volim zbog njega sto ide na posudbu u englesku ligu, samo me strah da se ne pokaze tamo pa da ga chealsea ili manchester ne maznu, jer gallianiju ako posalju dobru ponudu nece taj odbitiUrbyEmanuelson je napisao/la:znam brate i bode u oci vjeruj,al et stavio sam ga samo radi trenutne forme i tako to,da hoce jos Kaka doci i etoShevchenko4ever je napisao/la:to je taj sastav, samo jarane kako tebe ne bode u oci taj Flamini, pa on ne moze ni u jednoj kombinaciji, mislim jeste da se bori i sve al stavrno ne zna covjek, umjesto njega ti ide Muntari koji je mislim spreman napokon, a u najboljoj opciji tu ide Ricardo Kaka - uhhh kako bi to valjaloUrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------
ja da se pitam,al sad je kasno,forsirao bih Boatenga na Flaminijevo mjesto a na mjesto Boatenga bi isao Urby,al jbg
Realno , nisam njegov fan ili tako nešto , ali da momak zna svoj posao i da zna iskoristiti šansu to stoji . 11 golova u svim takmičenjima je dobra brojka , ono što mu se ponudi to najčešće i iskoristi , igrač 16 metaraIlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?
Krampa, uvijek bio i ostao.IlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?
Ma nikakve uvrede ne dolaze u obzir, i ja sam bolji realizator od ovih bogalja.francobaresi je napisao/la:Realno , nisam njegov fan ili tako nešto , ali da momak zna svoj posao i da zna iskoristiti šansu to stoji . 11 golova u svim takmičenjima je dobra brojka , ono što mu se ponudi to najčešće i iskoristi , igrač 16 metaraIlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?![]()
Bez uvrede , ali bolji je realizator od bilo kojeg vašeg napadača .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.