Prije bih rekao stvarno sjajan sastav - i to Barcelonin. Ovaj Realov ne miriše nikako, počevši od golmana pa do bekova
Da vidimo kako se sad Real nosi bez odbrane kako smo mi igrali nekoliko zadnjih classica.
Ako sad svrgne Barcelonu - skidam mu kapu....
mandraX nema te zene koja bi mogla guzove pronosat pred TV a kamo li da ne gledam tekmu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
mandraX je napisao/la:
Neću moć' gledat' prvo poluvrijeme mislim, ljubavne obaveze.
Gdje je večeras našla od čitave sedmice u pm.
Hoces reci neces moci gledati prvih 5 minuta tekme
I ne znam sta ste tako uvjereni u razvaljivanje veceras,ja bih recimo sa 0-2 ili 1-3 bio prezadovoljan.
Previše samouvjernosti je ponekad' ravno samoubistvu .
Ali ipak sretno večeras , na "vašoj" sam strani samo zbog najboljeg u historiji , i jednog od najboljih trenutno ( Iniesta ) .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
Sjetite se da smo i na Nou Campu bili veliki favoriti u ligi pa smo izgubili,znaci samo polako igrati,bez obzira sto nema nekih igraca u Realu.Ipak je ovo vise od utakmice i jedan od najveci derbia.
Za mene koji god tim pobjedio nece biti iznenadjenje.
Ovo što je Real oslabljen nedostatkom nekih igraca, može biti mač sa dvije oštrice....jer ovi koji veceras budu ce dati 101% da se nametu i tu ostanu....bice gadno jer Real uvijek furiozno navali prvih 20 minuta kad cesto zabijaju golove, a Barca po nekom nepisanom pravilu uvijek lošije igra taj prvi dio poluvremena (tek se kasnije razigra).
Pinto na golu hmmm šta reci kad imamo takve golmane ....to je konstantna opasnost po naš gol ali jbg moramo ga trpiti jer je on golman za Kup tekme.
Dobar, dobar
Što se tiče tekme, biti će izuzetno zanimljivo kako će se Real snaći u krnjem sastavu u odnosu na Barcelonu, koja je te stadije, u obrnutim ulogama, koliko toliko uspješno prolazila.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jos nije gotovo - ide UV mapiranje pa rigging.
Planiram mu obuci dres blaugrane
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
zizu1991 je napisao/la: Dobar, dobar
Što se tiče tekme, biti će izuzetno zanimljivo kako će se Real snaći u krnjem sastavu u odnosu na Barcelonu, koja je te stadije, u obrnutim ulogama, koliko toliko uspješno prolazila.
Barca je Clasice igrala sasvim dobro kad je bila u krnjim sastavima....jer ovi koji upadnu i dobiju šansu, igraju 100% da se nametnu i ostanu u prvih 11...npr. Montoya je i postao igrac prvotimac u onom revanšu super kupa, kad su igrali sa igracem manje.
Toxicity ma svi navijaju jos iz vremena Jure i Triasika - i dinosaurusi navijaju za najbolji tim svih vremena.
Ne znam sta da napisem. Strah me vecerasnje tekme, bojim se da onaj izrod Modric ne proigra veceras. Kad se gledaju sastavi mi smo favoriti, ali opet odbrana nam moze kiksati u jednoj kontri i hebaji ga. Jedino pozitivno je neigranje Pepea i Ramosa koji su uvijek znali cuvati Messija. Mislim da ni Varane a narocito Carvalho ne mogu nista protiv carobnjaka. Essien na desnom beku nema sanse zadrzati ni Iniestu ni Albu, dok Arbeloa lijevo igra na neprirodnoj poziciji tako da ce mu biti jako tesko cuvati Pedra i Alvesa. Sve u svemu nadam se nasoj pobjedi i nadam se da cemo sve rijesiti u ovoj prvoj utakmici.
VISCA BARCA , VISCA CATALUNYA !
Dushi_Rob je napisao/la:Ne znam sta da napisem. Strah me vecerasnje tekme, bojim se da onaj izrod Modric ne proigra veceras. Kad se gledaju sastavi mi smo favoriti, ali opet odbrana nam moze kiksati u jednoj kontri i hebaji ga. Jedino pozitivno je neigranje Pepea i Ramosa koji su uvijek znali cuvati Messija. Mislim da ni Varane a narocito Carvalho ne mogu nista protiv carobnjaka. Essien na desnom beku nema sanse zadrzati ni Iniestu ni Albu, dok Arbeloa lijevo igra na neprirodnoj poziciji tako da ce mu biti jako tesko cuvati Pedra i Alvesa. Sve u svemu nadam se nasoj pobjedi i nadam se da cemo sve rijesiti u ovoj prvoj utakmici.
VISCA BARCA , VISCA CATALUNYA !
Nema straha - ha ja. Ako i izgube ima se kad nadoknaditi. Mada je Real nocas dosta oslabljen pa je i to sansa, al vidjecemo...
Al stvarno kakve smo mi gigante zadnjih godina imali da je to za nepovjerovat.
Pogledajte samo ovu dvojicu....
[youtube][/youtube]