BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la bavarian_bk » 26 jan 2013, 17:59

zizu1991 je napisao/la:Ove Teplice prava bosanska kolonija, stvarno zagrizli za naše igrače ....
Kontaju, utopili Džeku za dobre pare, pa sada misle da je svaki Bosanac novi Džeko :mrgreen:
Šalu na stranu, dobra je stvar da se naši igrači cijene u nekoj zemlji u EU, i da takvi klubovi postaju određena vrsta odskočne daske našim igračima ka jačim ligama.
Svaka im čast.
E onda su Ljevaković , Mahmutović i Čajić na trampolinu buraz :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 18:02

Čajić je 92 godište, tako da nikako ne može u istu rečenicu sa ostalom dvojicom ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 jan 2013, 18:05

A i on u zadnje vrijeme je koliko znam na klupi . A jedno vrijeme se pričalo da bi trebo u Wolfsburg , Arsenal , i odjednom tišina što se tiče toga :roll:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 27 jan 2013, 01:49

nasi najveci talenti su: halilovic-mustafic-hadzic (iz zelje) i ramic.

PS: sad hoceli uspjeti samo Bog dragi zna, jer je lista onih koji su bili veliki talenti a nisu postali ono sto su mogli nije mala: zilic, okanovic, hadzimehmedovic, osmanagic, ... .

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 30 jan 2013, 15:54

Sa Mateom Kovačićem je napravljena velika greška, nadam se da se neće ponoviti sa Dinamovim stoperskim parom Čalušić-Šimunović. Ova dva juniora odrađuju pripreme sa prvom postavom, a obojica su iz Bosne.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

nihco

Post Postao/la nihco » 30 jan 2013, 16:09

Princip treba biti da se pristupi svakom dobrom igracu koji ispunjava uslove igranja u nasoj reprezentaciji. Naravno, svi smo svjesni da Hrvati , porijeklom iz BiH, koji igraju u HNL i koji su reprezentativci , tesko da ce se opredijeliti nasoj reprezentaciji. To se moze ispipati preko igraca ili na neki neobavezan nacin.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 30 jan 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 30 jan 2013, 16:10

Pa neka ih zove Karacic nece ih Susic zvati

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2013, 16:11

Teško je takve igrače dovući ovamo, naravno da ih se ne treba odreći na startu bez pokušaja, al svi znamo kakav je njihov izbor ( izbor većine ) da se odmah ogradim od individualaca koji bi krenuli na našu stranu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nihco

Post Postao/la nihco » 30 jan 2013, 16:14

Naravno da nece ali ko nije pit'o, nije ni dobio ! Treba uasvojiti princip ponasanja bez obzira na te stvari.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 30 jan 2013, 16:21

Pauleta je napisao/la:Sa Mateom Kovačićem je napravljena velika greška, nadam se da se neće ponoviti sa Dinamovim stoperskim parom Čalušić-Šimunović. Ova dva juniora odrađuju pripreme sa prvom postavom, a obojica su iz Bosne.
kakva velika grška ,pa vi bi da za vašu reprezentaciju drugi odgajaju igrače i onda kad vas taj igrač odbije na što ima i pravo odmah se pojavljuju priče kako vam drugi oduzimaju igrače ,trebate prvo uložit nešto u igrača ,a ne mu samo obasipati Facebook stranicu domoljubnim komentarima i pjesmama i jer to više ne prolazi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2013, 16:24

Jacky se vraća kući :P :P Monologeeeeeeeeeeeeeeeeee :!: :!:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jan 2013, 16:26

jozinho je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Sa Mateom Kovačićem je napravljena velika greška, nadam se da se neće ponoviti sa Dinamovim stoperskim parom Čalušić-Šimunović. Ova dva juniora odrađuju pripreme sa prvom postavom, a obojica su iz Bosne.
kakva velika grška ,pa vi bi da za vašu reprezentaciju drugi odgajaju igrače i onda kad vas taj igrač odbije na što ima i pravo odmah se pojavljuju priče kako vam drugi oduzimaju igrače ,trebate prvo uložit nešto u igrača ,a ne mu samo obasipati Facebook stranicu domoljubnim komentarima i pjesmama i jer to više ne prolazi
pa jeli sad Messi trebao igrati za spaniju :?: :?: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2013, 16:26

Ajd ti meni Jozo reci kako uložiti u igrača čiji us roditelji uslijed ratnih dejstava izbjegli iz zemlje, u zemlju gdje živi, gdje je veći standard, i šta to tom igraču može BiH kao zemlja ponuditi u njegovoj izgradnji kao igrača, profesionalca ?

Ajd mi reci također kako da BiH ulaže u igrača koji sa 15 god ode u stranu zemlju iz BiH i tamo mu njegov klub dadne sve moguće uslove, na koji način da uloži u njega ?

Ne razumijem kakva ti je to retorika ? Šta radi naš Savez to je naša briga, brini se ti za svoje.
Ajd živio

nihco

Post Postao/la nihco » 30 jan 2013, 17:22

jozinho je napisao/la:
u pravu si ti , u dosta toga , s tim sto Hrvati (a vidim to si),koji su aktivno ucestvovali i ucestvuju , u nakazenju ove drzave, u svim segmentima, i koji iz nje isisavaju sve sto su u mogucnosti, nemaju moralno pravo davati pridike te vrste . To je cinicno. (ne pokusavam braniti Bosnjake , budu oni i gori)

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 30 jan 2013, 17:26

edinjo-bih je napisao/la:nasi najveci talenti su: halilovic-mustafic-hadzic (iz zelje) i ramic.

PS: sad hoceli uspjeti samo Bog dragi zna, jer je lista onih koji su bili veliki talenti a nisu postali ono sto su mogli nije mala: zilic, okanovic, hadzimehmedovic, osmanagic, ... .
Je li to onaj Zilic sto je nekada bio u Herthi'
I ako jeste,gde je sada?

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 jan 2013, 17:39

dentist je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:nasi najveci talenti su: halilovic-mustafic-hadzic (iz zelje) i ramic.

I ako jeste,gde je sada?
Igra u nizim ligama slovenije, bio nekada veliki talenat ali se rasuo ko riza, jedno srijeme zabijao po sloveniji pa prijetio da ce igrati za Sloveniju ukoliko ga niko ne zove iz BiH, ali to je bilo samo dizanje cijene, ja sam ga licno goticio dok je bio u mladoj repki ali na zalost je odlaskom u Bundesligu sebi syebao karieru, ipak ima upisan jedan nastup i jednu asistenciju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 30 jan 2013, 18:05

Tracy3McGrady je napisao/la:
dentist je napisao/la:

I ako jeste,gde je sada?
Igra u nizim ligama slovenije, bio nekada veliki talenat ali se rasuo ko riza, jedno srijeme zabijao po sloveniji pa prijetio da ce igrati za Sloveniju ukoliko ga niko ne zove iz BiH, ali to je bilo samo dizanje cijene, ja sam ga licno goticio dok je bio u mladoj repki ali na zalost je odlaskom u Bundesligu sebi syebao karieru, ipak ima upisan jedan nastup i jednu asistenciju.
OK,hvala majstore

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 30 jan 2013, 18:10

nihco je napisao/la:
jozinho je napisao/la:
u pravu si ti , u dosta toga , s tim sto Hrvati (a vidim to si),koji su aktivno ucestvovali i ucestvuju , u nakazenju ove drzave, u svim segmentima, i koji iz nje isisavaju sve sto su u mogucnosti, nemaju moralno pravo davati pridike te vrste . To je cinicno. (ne pokusavam braniti Bosnjake , budu oni i gori)
Pa dobro gdje je moderator da sankcionira ovakvo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi? Ja sam isto tako Hrvat, koji je u ovu zemlju usisao i donio puno više nego je iz nje ponio. Strašno!
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2013, 18:12

To je naš @nihco, njemu niko ne valja @pauleta, trebaš malo više da posjećuješ pdf reprezentacije.
Za ovakvu retoriku se dobiva odgovarajuća nagrada, al ko sam ja da sudim, nek' moderatori rade onako kako misle da je ispravno.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 jan 2013, 18:15

Najveci talenat bh fudbala I to ubjedljivo je armin cerimagic... On je vec sada sa 18 godina zreo za prve postave mlade repke jer je bolji od zakarica ... Tu bih jos dodao halilovica kolasinca zolotica I mumeta besica...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.