Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zna li iko zasto nece braniti Diego Lopez, koji smo ga qrac onda dovodili...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Da bude rezerva AdanuHarrison je napisao/la:Zna li iko zasto nece braniti Diego Lopez, koji smo ga qrac onda dovodili...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Jesi ti dobar? Je li uzimaš nešto? Koliko puta ti treba pojasniti da je čovek doveden radi opreznosti, da se Adan ne bi povredio slučajno i da ne bi ostali bez ijednog golmana. Šta je s tobom. Ovo je bio logičan potez. :S :SHarrison je napisao/la:Zna li iko zasto nece braniti Diego Lopez, koji smo ga qrac onda dovodili...
Skini mi se s k....!anonymousHD je napisao/la:Jesi ti dobar? Je li uzimaš nešto? Koliko puta ti treba pojasniti da je čovek doveden radi opreznosti, da se Adan ne bi povredio slučajno i da ne bi ostali bez ijednog golmana. Šta je s tobom. Ovo je bio logičan potez. :S :SHarrison je napisao/la:Zna li iko zasto nece braniti Diego Lopez, koji smo ga qrac onda dovodili...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Zbog toga ste zijanili,jeste,jesteSPY je napisao/la:Tako se piše po netu. Valjda ima neke istine u tome. Valjalo bi da se pomjeri. I prošle godine nas je naguzio tempo jakih tekmi pa smo zijanili LP.
Inace,sretno veceras,barem da uzmete jedan trofej ove godine
#miasanmia
Koji kanal prenosi tekmu, od ovih koje mi mozemo gledati?

- anonymousHD
- Kontakt:
Nisam ti na kurcu, ne volim ku..., volim pi.... Ti si malouman, treba ti neke stvari milion puta ponoviti i opet ne shvataš. Ne pitaj glupa pitanja.Harrison je napisao/la:Skini mi se s k....!anonymousHD je napisao/la:Jesi ti dobar? Je li uzimaš nešto? Koliko puta ti treba pojasniti da je čovek doveden radi opreznosti, da se Adan ne bi povredio slučajno i da ne bi ostali bez ijednog golmana. Šta je s tobom. Ovo je bio logičan potez. :S :SHarrison je napisao/la:Zna li iko zasto nece braniti Diego Lopez, koji smo ga qrac onda dovodili...
- SultanSulejman
- Kontakt:
Novinar Barçe TV Edgar Fornós je na svom Twitter profilu objavio sliku sa Santiago Bernabeua. Katalonski "Sport" navodi da je trava duža već inače i da je namjera sasvim jasna...
ma ni trava vas neće spasiti
Sta njima sve nece pasti na pametSultanSulejman je napisao/la:Novinar Barçe TV Edgar Fornós je na svom Twitter profilu objavio sliku sa Santiago Bernabeua. Katalonski "Sport" navodi da je trava duža već inače i da je namjera sasvim jasna...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- SultanSulejman
- Kontakt:
bparena je napisao/la:
Sta njima sve nece pasti na pametza nepovjerovat
Isto što je ne znam tačno koje godine Čelzi u Ligi prvaka odn.Murinjo rekao da se NE SADI trava nego da se ostavi onakav kakav jeste teren.
I naravno tu su tekmu izgubili.
-Iskreno večeras očekujem dobru tekmu i naravno da pobjedi BARCA 0:2
Volis, volis, cim si se natakario i neces da sidjes, OD TEBE nisam nista trazio da mi objasnjavas, osim ako ti sebe smatras oficijelnim predstavnikom Reala na ovom forumu. Ako ti je bilo mrsko objasnjavati nisi ni morao.anonymousHD je napisao/la:Nisam ti na kurcu, ne volim ku..., volim pi.... Ti si malouman, treba ti neke stvari milion puta ponoviti i opet ne shvataš. Ne pitaj glupa pitanja.
Još 2 sata, hajdeee.. 
bas tako - jos 2 sataSPY je napisao/la:Još 2 sata, hajdeee..
Izuzetno teška utakmica.Barca je favorit , al' ne pobjeđuje uvjek favorit...
Ja sam zadovoljan nerješenim razultatom.
Ja sam zadovoljan nerješenim razultatom.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
Nasao sam upaljen stream za utakmicu 21:00 real madrid - barcelona nas komentator http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pod sports.
sport klubovi ne prenose utakmicu?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne.LenBias je napisao/la:sport klubovi ne prenose utakmicu?
Kup je u pitanju a oni prenose samo Ligu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Diego López, Essien,Varane, Carvalho,Arbeloa, Khedira, Alonso, Callejón, Ozil, Cristiano , Benzema
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne znam zasto, ali mi je drago sto je diego lopez na golu. Nekako imam vise povjerenja u njega. Adan mi stalno slabo izgleda i neuvjerljivo na golu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.