Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sorry da Nihad je SG zbunio sam se ali za Masica nisam napisao koju poziciju igra ali nije bitno...ali nisam te abs razumio ti bi medju tri playmakera svrsto Adamovica ili? Koga bi izbacio onda?
Ne znam sta Aco planiraSvedjanin je napisao/la:Sorry da Nihad je SG zbunio sam se ali za Masica nisam napisao koju poziciju igra ali nije bitno...ali nisam te abs razumio ti bi medju tri playmakera svrsto Adamovica ili? Koga bi izbacio onda?
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 30 jan 2013, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
lumani je napisao/la:Ne znam sta Aco planiraSvedjanin je napisao/la:Sorry da Nihad je SG zbunio sam se ali za Masica nisam napisao koju poziciju igra ali nije bitno...ali nisam te abs razumio ti bi medju tri playmakera svrsto Adamovica ili? Koga bi izbacio onda?Zach je broj jedan na 1 imat ce pomoc od Pase i Gordica..Neko od te dvojica mora pomagati Nihadu na 2..Ehh,sada je pitanje hoce li Nihad pomagati Masicu na 3,ima tu i Persic..Nemanja je u dobroj formi ne znamo sta biti sa njim
...Znaci Nihad,Pasa,Gorda mogu pokriti 2 pozicije....
Pravda za Papeta!
- Slatinash_7
- Kontakt:
@lumani
Koji je Nemanja u dobroj formi,mozda Obilic,jer Gordic sigurno nije,leta ko muha bez glave,Adamovic je puno bolje rjesenje na playu od njega...Ja bi isao cak tako daleko da ga nebi ni zvao za EP,vec bi Muha igrao dvojku i to je to...Dakle mojih 12 za EP su:
Wright i Adamovic na playu
Djedovic i Muha na 2
Masic i Persic na 3 (iako je Persic slab za trojke moze pomoci)
Teletovic i aBd Savovic na 4,bez Savovica nas nigdje nema jer ovo sto Bavke igra je sramota
Kuzmic,Kikanovic i Nurkic na 5,Nurkic je fajter,dobro skace,dobro bi se snasao sa Adamovicem na playu i Persicem koji moze probiti na 3..Fali znaci jedan igrac,vjerovatno Gordic da odgira tog combo beka ili tako nesto..Bez Savovica ili neke jace cetvorke smo losi skroz...Drago mi je sto bi sa njim imali i ekipu za usporiti utakmicu,za pozicione napade i solidnu odbranu...3 su centra zagarantovana jer 4 nemamo a i grupa je takva da se to tako mora voditi,sada vidjeti hocel to biti Sinanovic,Kuzmic ili Nurkic...
Koji je Nemanja u dobroj formi,mozda Obilic,jer Gordic sigurno nije,leta ko muha bez glave,Adamovic je puno bolje rjesenje na playu od njega...Ja bi isao cak tako daleko da ga nebi ni zvao za EP,vec bi Muha igrao dvojku i to je to...Dakle mojih 12 za EP su:
Djedovic i Muha na 2
Teletovic i aBd Savovic na 4,bez Savovica nas nigdje nema jer ovo sto Bavke igra je sramota
Kuzmic,Kikanovic i Nurkic na 5,Nurkic je fajter,dobro skace,dobro bi se snasao sa Adamovicem na playu i Persicem koji moze probiti na 3..Fali znaci jedan igrac,vjerovatno Gordic da odgira tog combo beka ili tako nesto..Bez Savovica ili neke jace cetvorke smo losi skroz...Drago mi je sto bi sa njim imali i ekipu za usporiti utakmicu,za pozicione napade i solidnu odbranu...3 su centra zagarantovana jer 4 nemamo a i grupa je takva da se to tako mora voditi,sada vidjeti hocel to biti Sinanovic,Kuzmic ili Nurkic...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
Djedovic i Muha na 2
Mislio sam na Mitrovic Nemanju
Ne bih se ja bas usudio dva veoma mlada i za ovaj nivo nepripremljena centra voditi + Kikanovic. Crnogorci ce nas rasuti u reketu. Mislim da ce Sinan biti u tih 12, a Kuzmic prije Nurkica ove godine ..
Slazem se...samson je napisao/la:Ne bih se ja bas usudio dva veoma mlada i za ovaj nivo nepripremljena centra voditi + Kikanovic. Crnogorci ce nas rasuti u reketu. Mislim da ce Sinan biti u tih 12, a Kuzmic prije Nurkica ove godine ..
Samo po trenutnoj formi, Kuzmic bi isao ispred i Kikanovica i Sinanovica...samson je napisao/la:Ne bih se ja bas usudio dva veoma mlada i za ovaj nivo nepripremljena centra voditi + Kikanovic. Crnogorci ce nas rasuti u reketu. Mislim da ce Sinan biti u tih 12, a Kuzmic prije Nurkica ove godine ..
Pravda za Papeta!
Ne bi on isao pred tom dvojicom nego zajedno s njima. Ispao bi Nurkic ..Dufresne je napisao/la:Samo po trenutnoj formi, Kuzmic bi isao ispred i Kikanovica i Sinanovica...samson je napisao/la:Ne bih se ja bas usudio dva veoma mlada i za ovaj nivo nepripremljena centra voditi + Kikanovic. Crnogorci ce nas rasuti u reketu. Mislim da ce Sinan biti u tih 12, a Kuzmic prije Nurkica ove godine ..
samson je napisao/la:Ne bi on isao pred tom dvojicom nego zajedno s njima. Ispao bi Nurkic ..Dufresne je napisao/la:Samo po trenutnoj formi, Kuzmic bi isao ispred i Kikanovica i Sinanovica...samson je napisao/la:Ne bih se ja bas usudio dva veoma mlada i za ovaj nivo nepripremljena centra voditi + Kikanovic. Crnogorci ce nas rasuti u reketu. Mislim da ce Sinan biti u tih 12, a Kuzmic prije Nurkica ove godine ..
Pravda za Papeta!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mozda samo jer od nasih momaka uvijek ocekujem najbolje pa ih tako i kritikujem i ocjenjujem...Prije kvalifikacija sam rekao da je moguce da budemo i prvi i treci i tako je moglo i biti,tj i bilo je,jedna trica je sve presudila,hvala Bogu,ovaj put u nasu korist..Igrace sam ocjenjivao po trenutnoj formi,minutama,individualnom kvalitetu,slazem se da ce Gordic biti bolji u Acinom sistemu slobodne igre i jurnjave i da ce zato vrlo vjerovatno i dobiti priliku,iako mu ja istu nebi dao..Postava sa Adamovicem,Muhom,Persicem te Kuzmicem i jos nekim pod kosem je ono sto nama treba tih 10-tak minuta koje ce oni provesti na terenu,da uspore malo igru,da odrze prednost koju cemo valjda steci,da se razigra komplet ekipa,tu moc ima Adamovic,mozda ne direktnim ali sigurno onim takozvanim hokejaskim asistencijama..Da ekipa zadovolji moj ukus potrebna nam je jaka cetvorka i nista vise...lumani je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
Djedovic i Muha na 2
Mislio sam na Mitrovic NemanjuGordic mora ici na e.p,ne igra lose u Boegradu,gledajuci na trenutno stanje tamo
Kod Ace igraci prorade ,jer dobiju slobodu :!:P.S za tebe smo mi uvjek losi,bili prvi ili zadnji u grupi
Slatina Bog i batina
Koliko je sigurno da ce Kuzmic igrati za BIH
procitao sam od ovdje poznatog @albiongate-a
na srpskom forumu tvrdnju da ako bude pozvan Kuzmic od strane Srbije da ce za njih igrati a i Ivkovic je skoro izjavio da je Kuzmic kontaktiran
po izjavama srpskog selektora i jos nekih ljudi(Raznatovic) Savovic gotovo sigurno nece biti na spisku za selekciju Srbije zbog komplikovane procedure
procitao sam od ovdje poznatog @albiongate-a
po izjavama srpskog selektora i jos nekih ljudi(Raznatovic) Savovic gotovo sigurno nece biti na spisku za selekciju Srbije zbog komplikovane procedure
Sto je najgore, nije siguran...Dovoljno je sto mu je Kosta Jankov mentor...Eh ako su tu ukljuci jos i Srbija, onda...santos je napisao/la:Koliko je sigurno da ce Kuzmic igrati za BIH
procitao sam od ovdje poznatog @albiongate-ana srpskom forumu tvrdnju da ako bude pozvan Kuzmic od strane Srbije da ce za njih igrati a i Ivkovic je skoro izjavio da je Kuzmic kontaktiran
Pravda za Papeta!
Daje makar savovica a ognjen ce odlucit ...Dufresne je napisao/la:Sto je najgore, nije siguran...Dovoljno je sto mu je Kosta Jankov mentor...Eh ako su tu ukljuci jos i Srbija, onda...santos je napisao/la:Koliko je sigurno da ce Kuzmic igrati za BIH
procitao sam od ovdje poznatog @albiongate-ana srpskom forumu tvrdnju da ako bude pozvan Kuzmic od strane Srbije da ce za njih igrati a i Ivkovic je skoro izjavio da je Kuzmic kontaktiran
Koliko god djecije zvucalo ovo moje razmisljanje,al ja Savovica nikad ne bi zvao u reprezentaciju.Ne mogu ja brate Bavcicu zaboraviti kako je uvijek ginuo,kako je na proslom prvenstvu odigrao na centru protiv Hrvata,kako je Tomica ustopao.Vise volim gledati Bavcica,nego ovog debila koji se nudi Srbiji,pa oni ga nece i onda moze nama.
Ultra05 je napisao/la:Koliko god djecije zvucalo ovo moje razmisljanje,al ja Savovica nikad ne bi zvao u reprezentaciju.Ne mogu ja brate Bavcicu zaboraviti kako je uvijek ginuo,kako je na proslom prvenstvu odigrao na centru protiv Hrvata,kako je Tomica ustopao.Vise volim gledati Bavcica,nego ovog debila koji se nudi Srbiji,pa oni ga nece i onda moze nama.
Nemogu mu ni ja zaboraviti, ali stvarnost je drugačija a ona glasi da bi imali puno vece sanse na EP sa Savovicem nego sa Bavcicem koji tamo u Grčkoj ligi slabo igra, a kamoli protiv boljih igrača npr iz Srbije, Litvanije
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa yebem li ga, jel se zove reprezentacija ili "ajmo skupi najbolje sto mozemo, pa makar to bili Srbi, Hrvati, Kinezi, Jamajkanci itd..." uredu je jednog Amera kao sto svi rade, ali sad kupiti otpatke jer ih niko nece nema smisla, bolje igrati sa ovim nasim pa kakvi su da su, nasi su, i ne mislim ovdje samo na Bosnjake, vec na sve one koji se osjecaju Bosancem, onaj ko ne igra srcem i ne treba nam, yebo tu reprezentaciju u kojoj igraci saginju glave dok se ontonira himna, fujjjjj...Forster je napisao/la:Ultra05 je napisao/la:Koliko god djecije zvucalo ovo moje razmisljanje,al ja Savovica nikad ne bi zvao u reprezentaciju.Ne mogu ja brate Bavcicu zaboraviti kako je uvijek ginuo,kako je na proslom prvenstvu odigrao na centru protiv Hrvata,kako je Tomica ustopao.Vise volim gledati Bavcica,nego ovog debila koji se nudi Srbiji,pa oni ga nece i onda moze nama.
Nemogu mu ni ja zaboraviti, ali stvarnost je drugačija a ona glasi da bi imali puno vece sanse na EP sa Savovicem nego sa Bavcicem koji tamo u Grčkoj ligi slabo igra, a kamoli protiv boljih igrača npr iz Srbije, Litvanije
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- storm_raider
- Kontakt:
I meni je Edu tesko prezaliti, koliko god on bio los, za reprezentaciju je uvijek sve od sebe davao. Volio bih da digne formu, ja evo godinama cekam da on nesto napravi....
Sport je lijek za tijelo i duh.
moje je misljenje da savovic zeli da igra za bosnu al ko ce brate u sred BG rec da zeli igrat za bosnu ? allloo buraz pred delijamaTracy3McGrady je napisao/la:Pa yebem li ga, jel se zove reprezentacija ili "ajmo skupi najbolje sto mozemo, pa makar to bili Srbi, Hrvati, Kinezi, Jamajkanci itd..." uredu je jednog Amera kao sto svi rade, ali sad kupiti otpatke jer ih niko nece nema smisla, bolje igrati sa ovim nasim pa kakvi su da su, nasi su, i ne mislim ovdje samo na Bosnjake, vec na sve one koji se osjecaju Bosancem, onaj ko ne igra srcem i ne treba nam, yebo tu reprezentaciju u kojoj igraci saginju glave dok se ontonira himna, fujjjjj...Forster je napisao/la:Ultra05 je napisao/la:Koliko god djecije zvucalo ovo moje razmisljanje,al ja Savovica nikad ne bi zvao u reprezentaciju.Ne mogu ja brate Bavcicu zaboraviti kako je uvijek ginuo,kako je na proslom prvenstvu odigrao na centru protiv Hrvata,kako je Tomica ustopao.Vise volim gledati Bavcica,nego ovog debila koji se nudi Srbiji,pa oni ga nece i onda moze nama.
Nama ljudi treba jedan suter u ekipi jer ne moze sam mirza nosit svaku utakmicu sta ako ne bude islo ni njeg ni djedovica u jednom trenutku ko ce sutat ? I potrebna nam je jedna trica koja ce igrat hladne glave imam jednu informaciju da bi jedan igrac moga doci na tricu ali o tome tek poslije 12 feb. jer sam zamoljen da sutim o tom igracu aa ako dobijemo tog igraca plus savovic paaa jooooooooojjj buraz deremo guzove 
Trenutno korisnika/ca: MrPink, TripleThreat i 26 gostiju.