Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma oskudan mi ovaj izvještaj, valjda će na službenoj biti šta bolje. U svakom slučaju fino, nek se i ove novajlije malo pokažu samo da se ovi "stari" ne uspavaju..DevilS je napisao/la:Odlicno otvoreno ne moze bolje nego sa pobjedom...![]()
Ja mislim da jesu poslali samo sto ce izvjestaji malo kasniti. Kao i onaj video sa Amarom i Bekricem sto je kasnio po dan. Mozda je Aco vec nesto odradio dole pa sad ceka da se to stavi na net.hilmo je napisao/la:Ma oskudan mi ovaj izvještaj, valjda će na službenoj biti šta bolje. U svakom slučaju fino, nek se i ove novajlije malo pokažu samo da se ovi "stari" ne uspavaju..DevilS je napisao/la:Odlicno otvoreno ne moze bolje nego sa pobjedom...![]()
![]()
Malo me iznenađuje da SS.ba nije poslao nekog svog novinara da dole provede sve vrijeme dok su ovi veliki klubovi na pripremama.
Povrijeden...Suarez46 je napisao/la:Zašto nije Suljić igrao ?
Hvala kolegaMrWhite je napisao/la:Povrijeden...Suarez46 je napisao/la:Zašto nije Suljić igrao ?
Almir, '96 godiste.....iz Gorazda(Olimpc)ZZtop10 je napisao/la:Ko vam je ovaj Aganspahic ? Junior ili ?
Hvala na odgovoruMrWhite je napisao/la:Almir, '96 godiste.....iz Gorazda(Olimpc)ZZtop10 je napisao/la:Ko vam je ovaj Aganspahic ? Junior ili ?
Decko ili djevojko sta si vec ne znam, vrati se ti koliko god hoces stranica i procitaj u kojem sam to ja postu rekao nesto sto si ovdje naveo!Dona je napisao/la:Ma pusti sad tu pricu. Vrati se 100 stranica unazad pa procitaj koliko je Said imao ugovor,za kolko ga vi necete pustite i ostale bajke.Šofa je napisao/la:Eh ovako za one neupucene i nedokazne heheheheh
Said je imao mjesecc dana ugovora, 24 godine i otisao je za lovu za koju je otisao
Radovac ima dvije i pol godine ugovora, 17 godina i ako zadovolji u Zenitu nije nikakvo cudo da to bude 250 000 eura
ali da zadovoljimo kone mi cemo ga dati đaba
Ista prica kao za ovog malca..
Nista nije lose ako napisemo nesto sto vi samo sanjate. Vi ovako pisete o tituli u duploj kruni ima 10 godina,pa vas vise niko ne gleda ozbiljno.Ali to je do vas,a ne do nas.
Sami pisete svasta i obecavate,a na kraju se sluzi lazima. Ne valja to ..
Komsije da vam pohvalim dresove, malo kod sorca ova traka beze izgleda ko da im vire gace ispodhilmo je napisao/la:Fino im stoje ovi novi dresovi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beli98, benko21, Evander, hadzibake, Hajdeee, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, riki46, Sinfoc1986, skoJaa, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 113 gostiju.