Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Odlicna postava, posebno mi je drago sto Carra starta. Jedino je steta sto Enrique ne igra umjesto Wisdoma, ali vjerovatno je rano jos za njega.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kad vidim Arsenalovu odbranu,pomislim nabićemo ih,ali kad vidim od odbrane pa gore do Girouda,nije baš dobro. 

You'll never walk alone.
- youngredcomps
- Kontakt:
ovo je bilo sigurno,ne bi dovodili igraca,koji ne moze igrati,izgleda da je coutinho dobio radnu dozvolu,idemo po pobjedu veceras i po LP sljedece sezone YNWA20-godišnji fudbaler je u utorak dobio radnu dozvolu u Engleskoj, a na "Enfild roudu" je dobio dres sa brojem 10.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ovaj možda i dođe na kraju. Pominjalo se dosta pozajmljivanje Susa njima, a nama Ince. Sve miriše na tu politiku forsiranja Engleza. Mada Suso teško da će igrati sada kada je Couto došao, tako da možda je i bolje da se šalje na pozajmicu.Global Football @GlobalSoccer_
Breaking #LFC today have made a new bid for Thomas Ince,
Šteta što Enrique nije dovoljno spreman, ali vjerovatno ulazi u drugom poluvremenu. Srećom Podolski nije pretjerano brz pa će ga Wisdom koliko toliko moći čuvati.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- the scouser
- Kontakt:
Slanje Susa na posudbu bi bila super stvar. Pokazao je u par utakmica da zna igrati, ali nažalost na njegovoj prirodnoj poziciji je prevelika konkurencija, pa se često petljao na krilu, za koje realno nije. Bilo bi lijepo isposlovati posudbu u neki klub iz EPL-a, bolji je on od C'shipa.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- youngredcomps
- Kontakt:
Rodgers: "U tim su se vratili naši ključni igrači i učinit ćemo sve da pobijedimo na Emiratesu."
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
E ako je Wisdom ključni igrač onda je Allen Iniestayoungredcomps je napisao/la:Rodgers: "U tim su se vratili naši ključni igrači i učinit ćemo sve da pobijedimo na Emiratesu."

Igra Downing,dobro je 

- youngredcomps
- Kontakt:
mozda nije iniesta,al jest xaviEBSCO je napisao/la:E ako je Wisdom ključni igrač onda je Allen Iniestayoungredcomps je napisao/la:Rodgers: "U tim su se vratili naši ključni igrači i učinit ćemo sve da pobijedimo na Emiratesu."

sve je spremno za spektakl i 3 boda liverpoola

Nema Diabya
.

- donCorleone1892
- Kontakt:
Confirmed #LFC team v #AFC: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Wisdom, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
#LFC subs: Jones, Enrique, Skrtel, Shelvey, Allen, Borini and Sterling.
Kako ce ovo sad izgledati ?? Koju poziciju sad Downing igra ?? Ovo nesto kao 4-4-2 ??
Iznenadilo me sto je Skrtel na klupi a Carra na terenu..
Ocekujem samo pobjedu...
#LFC subs: Jones, Enrique, Skrtel, Shelvey, Allen, Borini and Sterling.
Kako ce ovo sad izgledati ?? Koju poziciju sad Downing igra ?? Ovo nesto kao 4-4-2 ??
Iznenadilo me sto je Skrtel na klupi a Carra na terenu..
Ocekujem samo pobjedu...
Plaho ste mi optimistični. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Također, kao i vi na svojoj temi. YNWA!
Remember friend, as you pass by.
- donCorleone1892
- Kontakt:
StevieG je napisao/la:Također, kao i vi na svojoj temi. YNWA!

Ali tu je Velski ZIdan...Zodiac je napisao/la:Nema Diabya.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sretno nam noćas.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
nasmijao bi ti se,al necu mozda u igru udje i velski xavi,tek tad bi bila zanimljiva utakmicaGunner4 je napisao/la:Ali tu je Velski ZIdan...Zodiac je napisao/la:Nema Diabya.
![]()
Vidim već je počelo. Spustite loptu na zemlju, ne nabijajte
Mogli su vala Barca i Real pomjeriti svoju utakmicu za koji drugi dan 

- donCorleone1892
- Kontakt:
Vidim da smo optimisticni sto itreba da budemo i ja sam.
Ocekujem samo pobjedu....
A li molio bih da poslije tekme u slucaju nedaj boze poraza da ne krene kao sto obicno bude, razna pljuvanja. negativnosti na racun igrača i trenera. Poraz ko poraz idemo dalje... YNWA

A li molio bih da poslije tekme u slucaju nedaj boze poraza da ne krene kao sto obicno bude, razna pljuvanja. negativnosti na racun igrača i trenera. Poraz ko poraz idemo dalje... YNWA
- BeyKopites
- Kontakt:
Liverpoolov sastav je očekivan, bolje je što ne igra Enrique od prve, nedaj Bože da se opet povrijedi
Mene je malo Carre strah, on je odličan igrač i leader, al' je dosta star i spor, bojim se onoga što mu Walcott i co. mogu učiniti...
Po meni je remi najrealniji, pobjeda bi bila pozitivan šok a porazu se uopće ne bih iznenadio

Mene je malo Carre strah, on je odličan igrač i leader, al' je dosta star i spor, bojim se onoga što mu Walcott i co. mogu učiniti...
Po meni je remi najrealniji, pobjeda bi bila pozitivan šok a porazu se uopće ne bih iznenadio

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.