Safet Sušić - Pape

samson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la samson » 30 jan 2013, 11:41

DonCorleone je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:slika
Sajo zraci inteligencijom :lol: .....

I tvoja je ocigledno visoka cim na ovaj nacin argumentujes svoje zjave .. Bi li nam mozda stavio svoju sliku pa da vidimo s cim i u kojoj mjeri ti zracis? Djeca ..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 jan 2013, 12:54

Zekoo je napisao/la:slika
Slika vuce na baustelu....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jan 2013, 13:07

Nema smisla govoriti o inteligenciji covjeka na osnovu slike. Evo par primjera:

slika
Naprosto zraci inteligencijom.

slika
Svi inteligentni, akademici.

slika
I oni...

slika
Pogotovo on...

Strasna vam je logika sudjenja o inteligenciji nekoga po njegovom izgledu. Znaci svi lijepi ljudi su inteligentni, sto se da vidjeti po govorima na izboru za Miss i Mistera :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jan 2013, 13:43

Vaha ima i sada istu frizuru.... :lol: :lol:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 jan 2013, 13:46

Sevdalinka se ne štiti uz opijanje i glavušu

"Sevdalinka je bosanska, gradska ljubavna pjesma, pri čemu riječ "bosanska" geografski određuje
autohtonost sevdalinke, riječ "gradska" urbanost, a riječ "ljubavna" sadržajnu tematiku."

Inteligentne osobe će shvatiti šta želim da kažem, dok će ovi sa plastičnim mozgom nastaviti po starom.
F.K.SARAJEVO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jan 2013, 13:50

adriano_leite je napisao/la: Strasna vam je logika sudjenja o inteligenciji nekoga po njegovom izgledu. Znaci svi lijepi ljudi su inteligentni, sto se da vidjeti po govorima na izboru za Miss i Mistera :lol: .
Objasni to ti ovim "strucnjacima" najprije @gringo (@raja) i @nichudin, super strucnjaci za sport a specjalizirani za otkopavanje "potencijalni" igraca i reprezentaciju. Oni su ti koji furaju ruzna imena za selektora "teleci" i za neke igrace Avdija Vrsajevic "svrsajevic".

Ima njih jos na forumu koji su na tom nivou ali sva sreca da ih je ukupno 5-6. Ali ova dva su najbucnija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 30 jan 2013, 19:59

Poslije nezadovoljstava i negodovanja grupe navijaca BiH na Forumu Sportsport.ba, Predsjednik N/FSBIH E.B.je danas sazvao izvanrednu sjednicu, da bi se na istoj direktno raspravljalo o jednoj staroj Fotografiji, sada vec bivseg Selektora Safeta Susica(Pape).
Zakljuceno je: Susic se oslobadja sa duznosti. Jer mi si to nemozemo dopustiti
Mi imamo mali milion trenera, koji cakaju na stolicu.
Nakraju Ipak nije poznat novi Selektor, nego je zakljuceno da bi bilo najbolje da Javnost odluci izmedju Loewa i Delboske.
slika

slika
Prvi je odnijeo simpatije skupstine, jer mi vise nikad imali bolesnih u reprezentaciji. Covjek zna kako se jaca imuni sistem( sline), Ovaj drugi manje izgleda inteligentno, nemoze sebi ni odijelo kupit. po mogucnosti sto prije Anketu direktno na Sportsport.ba Forum
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 jan 2013, 12:24

Evo stizu demantlije sa svih strana :lol: . Samo cekam printera jos.

Demanti su prva liga . Pogotovo ovaj sto uporedi Del Bosque-a i Susu, neovisno u kojem kontekstu, to je vec specijalno na svoj nacin...vodu karabukspora i Spanske reprezentacije.

Naravno, izgled nije specificno pokazatelj inteligencije, upravu ste , medutim nekada..... mozda i jeste :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 31 jan 2013, 14:05

DonCorleone je napisao/la:Evo stizu demantlije sa svih strana :lol: . Samo cekam printera jos.

Demanti su prva liga . Pogotovo ovaj sto uporedi Del Bosque-a i Susu, neovisno u kojem kontekstu, to je vec specijalno na svoj nacin...vodu karabukspora i Spanske reprezentacije.

Naravno, izgled nije specificno pokazatelj inteligencije, upravu ste , medutim nekada..... mozda i jeste :lol: .
DA, tvoj avatar zraci a ti siris radijaciju... i svi se slazu sa tobom da bi Delboske od nasih igraca napravio:Xavie,Inieste,David Silve,Xabi Alonsoe,Piquee,Puyole i ostale.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 31 jan 2013, 18:47

adriano_leite je napisao/la:Nema smisla govoriti o inteligenciji covjeka na osnovu slike. Evo par primjera:

Strasna vam je logika sudjenja o inteligenciji nekoga po njegovom izgledu. Znaci svi lijepi ljudi su inteligentni, sto se da vidjeti po govorima na izboru za Miss i Mistera :lol: .
Evo kako izgleda čovjek koji zrači inteligencijom.

slika

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 31 jan 2013, 23:30

Ovaj Papa sumljiv pravo. Sve mi nesta smeka na mafiju, prevare i izdajnicke poteze. Sacekusa, odrubit glavu, jedino nam to preostaje.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 feb 2013, 18:24

Ovom liku je drago sto je Seferovic pozvan u Svicarsku repku..cuj "to je logican potez", ne mogu da vjerujem ko nam repku vodi!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 feb 2013, 19:25

velez_mostar je napisao/la:Ovom liku je drago sto je Seferovic pozvan u Svicarsku repku..cuj "to je logican potez", ne mogu da vjerujem ko nam repku vodi!
naravno da mu je drago sad mu je jasno da je dobar igrac cim se zainteresovala jos jedna reprezentacija........ali meni stvarno nije jasno sta ti imas protiv safeta bar do sada odradjuje poso kako treba i postuj to

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 01 feb 2013, 19:41

Pa dobar posao obavlja sto se tice rezultata,al eto mogao bi malo drgacije da postupa prema mladima da im da priliku da se vidi tko valja a tko ne.Ja licno mislim da su Kolasinac,Fajic,Husejinovic spremni za A tim,bar ova 2 zadnja nemaju poblema sa papirima pa nek se ih proba ako ide ide ako ne nikom nista...

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 01 feb 2013, 19:48

velez_mostar je napisao/la:Ovom liku je drago sto je Seferovic pozvan u Svicarsku repku..cuj "to je logican potez", ne mogu da vjerujem ko nam repku vodi!
Evo ni ja ne mogu da se nacudim. Covjek laprda u posljednje vrijeme ko nikad u zivotu, a ispada da je bio pametniji dok je sutio.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 feb 2013, 19:52

milomlat je napisao/la:
Evo ni ja ne mogu da se nacudim. Covjek laprda u posljednje vrijeme ko nikad u zivotu, a ispada da je bio pametniji dok je sutio.
seferovic ako zeli da igra za svicu tu pape nemoze nista a tako isto kolasinac ako zeli za njemacku da igra a zeli garant vise nego za bosnu tu je sve djaba znaci i da im ide na noge i da im poflauta oni ce opet po svom znaci ako zele da igraju za bosnu sredice papire i cekat ce poziv

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 feb 2013, 19:55

Sta se druze ne mozes nacudit...Susic je gospodin u ophodnji prema takvim..Sta je trebao,napasti Seferovica i Hicvelda i koga jos

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 feb 2013, 19:57

Kak se vec pravilno kaze Hicfeld,sta znam

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 01 feb 2013, 20:03

Mozemo mi naprdjivati koliko hocemo, Pape je svjestan da ne moze nesto uciniti preko reda. Prvo cisti papiri, pa onda mozemo razgovarati. Do tada, dobrodosli u krug reprezentativaca uz lijepo druzenje, a ostalo nije do njega.
Sasvim logicno je da ce Hitzfeld pozvao Seferovica, kao i ranije Hajrovica.
Hajrovic se lijepo odazvao, odigrao i to je to!
Koliko vidim na ovom spisku Hajrovica vise nema, a ako Seferovic pametan, skontace koliko je sati.
Ista prica je sa Kolasincem...nek pogleda sta se desilo sa Marinom i razmisli...al ocito svi misle da ce dotaknuti zvijezde i da se samo na njih ceka....

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 feb 2013, 20:16

hz1987 je napisao/la:Mozemo mi naprdjivati koliko hocemo, Pape je svjestan da ne moze nesto uciniti preko reda. Prvo cisti papiri, pa onda mozemo razgovarati. Do tada, dobrodosli u krug reprezentativaca uz lijepo druzenje, a ostalo nije do njega.
Sasvim logicno je da ce Hitzfeld pozvao Seferovica, kao i ranije Hajrovica.
Hajrovic se lijepo odazvao, odigrao i to je to!
Koliko vidim na ovom spisku Hajrovica vise nema, a ako Seferovic pametan, skontace koliko je sati.
Ista prica je sa Kolasincem...nek pogleda sta se desilo sa Marinom i razmisli...al ocito svi misle da ce dotaknuti zvijezde i da se samo na njih ceka....
I jel treba jedan Seferovic da se zajebava oko papira, onaj kome Svicarska nudi sve na dlanu, tom isto Susic ne moze obecati mjesto u timu nego ga razvlaci po kojekakvim sjelima da se upoznaju. Jel problem da savez zaposli zensko za 800 Km mjesecno koje ce ljudima sredjivat papire ?

Ja nebi igrao za BiH da sma na mjestu bilo koga od ovih potencijalnih igraca. Muka mi je kad rodni list moram vaditi jer znam da moram uzeti cijeli dan sloodan i od 6 ujutro stojati u redu. Mogu misliti kakva je tek procedura za drzavljanstvo.

Mi trebamo te igrace ako hocemo rezultate, oni BiH ne trebaju, njima ce u svakom slucaju vise dati i Svicarska i Njemacka.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.