FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kakav sad crni Kovacic, gdje on igra, sta igra, kako igra...prvi put cujem za lika, gdje ih samo izvlace...Kuzmanovic, Kovacic imal jos koji...
L'Inter piazza il colpo: preso Kovacic! Il nuovo Modric arriva per 11 milioni
auuu,Paulinho addio!!

auuu,Paulinho addio!!
in your face!Tritolone je napisao/la:Ma nema sanse da dovedemo Kovacica, treba dat 20 mil za njega, mislim bilo bi super kad bi ga doveli, jer momak ce za 2 godine biti jedan od najboljih, a i nebi volia da dođe pa stagnira i dobija sanse na kapaljku.
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 30 jan 2013, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Kupili ste Kovacica za skoro 15mils
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Di Marzio:

Koji ku*acL’Inter ha preso Mateo Kovacic! E’ fatta, c’è l’accordo. Bozzo è andato a trattare con la Dianamo Zagabria e ha trovato l’accordo con il club croato. Alla Dinamo andranno 11 milioni di euro più bonus, per arrivare quasi a 15 milioni. Kovacic è un centrocampista di grande qualità, classe ’94. L’Inter l’ha preso, domani sarà a Milano.

Ako je ovo istina ja skidam kapu Branci i Strami na hrabrosti.
Mark my words Kovacic ce ako dobije sansu u roku 2 godine biti najbolji igrac Intera i to ne govorim zato sta sam navijac Dinama, nego zato sta nisam nikad vidia tako mladog momka a da igra tako dobro.
Kovacic u vezi sa Guarinom, jbt. svrsavam.
Mark my words Kovacic ce ako dobije sansu u roku 2 godine biti najbolji igrac Intera i to ne govorim zato sta sam navijac Dinama, nego zato sta nisam nikad vidia tako mladog momka a da igra tako dobro.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
De koji vam ja racku ljudi, pa tko je taj, sta igra...
+1Tritolone je napisao/la:Ako je ovo istina ja skidam kapu Branci i Strami na hrabrosti.
A pričalo se prije par dana o nekakvom mister X-u ,ako je to ovo onda fkt

Branca SKIDAM TI KAPU!
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
[youtube][/youtube]
11 milioni di euro più bonus che porterebbero a 15 milioni complessivi
Branca gu*icu ti ljubim
11 milioni di euro più bonus che porterebbero a 15 milioni complessivi
Branca gu*icu ti ljubim
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ahahha Branka ako se mali pokaze popusim ti racku

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
U ekstazi sam.
Šta sam ja trebao vidjeti u ovom klipu, da se on zna dodavati na centru i ovi pokušaji asistencija.. wtf kojih ba 15 mil..??????????????????'Scarpini je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije los ovaj Kovacic (18 god jos mnogo moze nauciti i napredovati), ali 15 milki ihh brale
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Zdravko Mamicu ljubim ti qrac 
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
@h1a2s3o zezas me? 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pukovnik ili pokojnik.
Ne znam, al' ovo je prava kocka - posebno kad vidimo cijenu. Još uvijek ne mogu da vjerujem u ovo.
Ne znam, al' ovo je prava kocka - posebno kad vidimo cijenu. Još uvijek ne mogu da vjerujem u ovo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slazem se momak je potencijal ali dajem mu 10 % sansi da ce uspjet kod nas
Druga stvar,prodajemo momka koji je realno veci talenat od njega i ima iskustva u jacim ligama za 10-ak mil a placamo 15 za momka koji hoce se snaci nece se snaci.
Dajte nam Mamica za direktora bit ce tripleta za 3 godine.
Druga stvar,prodajemo momka koji je realno veci talenat od njega i ima iskustva u jacim ligama za 10-ak mil a placamo 15 za momka koji hoce se snaci nece se snaci.
Dajte nam Mamica za direktora bit ce tripleta za 3 godine.
Zadnja izmjena: Pupi04, dana/u 30 jan 2013, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
- stomaklija
- Kontakt:
Jbt, pa pratis li ti fudbal??Huska je napisao/la:De koji vam ja racku ljudi, pa tko je taj, sta igra...
[youtube][/youtube]
evo kako se snalazi sa jacim protivncima od Cibalije
evo kako se snalazi sa jacim protivncima od Cibalije
Naravno da ne, isuviše je ovo rizično... nadam se da će opravdati ono što je uloženo, mada sam skeptičan.. u svakom slučaju Mateo Kovacic welcome to Inter..adointer je napisao/la:@h1a2s3o zezas me?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Idiot Moratti izjavi kako je mač sa dvije ostrice što je milan doveo balotelia?? A sta on radii, samo će momku uništiti karijeru!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.