Ja sam na Realu igrao da ce imati vise zutih kartona od Barce, a Arsenal-Liverpool oba daju gol ( moze i poluvrijeme ili kraj X).Panda je napisao/la:arsenal-liverpool ?
real-barcelona ?
šta mislitee
Pa ti izaberi nesto ako ti se svidja
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam na Realu igrao da ce imati vise zutih kartona od Barce, a Arsenal-Liverpool oba daju gol ( moze i poluvrijeme ili kraj X).Panda je napisao/la:arsenal-liverpool ?
real-barcelona ?
šta mislitee
Bravo toni majstorski nema sta,ne osvrci se na kojekakve komentare samo nastavi ....tonii je napisao/la:Dona je napisao/la:Prijatelju nemoj nam ovdje svaki dan pisati citavu ponudu i lupati ko maksim po diviziji s ovim nekim glupostima.Lupaj pa nekad upali.tonii je napisao/la:ajd evo da i danas probam jedan u glavu![]()
![]()
![]()
Rukomet Norveška-Žene
Storhamar HB(rž)-Byasen IL 1 7,80 // 1x 4,65
pa da vidimo
Ako imas nesto normalno postavi,nemoj svaki dan da citam tvoje gluposti.
24:21
uoooopaaaa i danas ode glava![]()
a jest mi drago
![]()
što zbog mene,što zbog tebe dona,jer si bezobrazan
![]()

kavaz_ je napisao/la:Obicno ne igram nize lige, al danas me privukao par iz 3. njemacke.
Heidenheim - Erfurt
Domacini su 6. na tabeli, u zadnjih 5 utakmica ostvarili 4 pobjede i 1 poraz. Gosti su 16. i zadnjih 6 utakmica ne znaju za poraz, ali danas je dan za to. Erfurt danas igra prvu utakmicu nakn zimske pauze i rekao bih da ulazi s velikim problemima s povredama. Heidenheim je prije 4 dana igrao utakmicu i pobjedio konkurenta za vrh tabele.
Sto se povreda tice, kod domacina fale:
Spann (bez nastupa), Sauter (igrac sredine terena, dao 1 go u 9 nastupa)
Kod gostiju puno losija situacija:
Fillinger (0 min ove sezone), Strangl, Bertram i Rauw (2 bitna odbrambena igraca), i pored toga fali im Morabit (najbolji strijelac ekipe).
Pored svega toga, prosle sezone Erfurt je ostvario 2 pobjede od 2 medjusobna susreta. Ove sezone Heidenheim je pobjedio u prvoj utakmici 4:0, pa je moguca i saradnja ovih ekipa.
Tip: 1 (1.7 - Premier)
kavaz_ je napisao/la:kavaz_ je napisao/la:Obicno ne igram nize lige, al danas me privukao par iz 3. njemacke.
Heidenheim - Erfurt
Domacini su 6. na tabeli, u zadnjih 5 utakmica ostvarili 4 pobjede i 1 poraz. Gosti su 16. i zadnjih 6 utakmica ne znaju za poraz, ali danas je dan za to. Erfurt danas igra prvu utakmicu nakn zimske pauze i rekao bih da ulazi s velikim problemima s povredama. Heidenheim je prije 4 dana igrao utakmicu i pobjedio konkurenta za vrh tabele.
Fillinger (0 min ove sezone), Strangl, Bertram i Rauw (2 bitna odbrambena igraca), i pored toga fali im Morabit (najbolji strijelac ekipe).
Pored svega toga, prosle sezone Erfurt je ostvario 2 pobjede od 2 medjusobna susreta. Ove sezone Heidenheim je pobjedio u prvoj utakmici 4:0, pa je moguca i saradnja ovih ekipa.

I svi su odličniPanda je napisao/la:hoce li ko smiriti ovog hazima?????
od zadnjih 30 postova na ovoj temi on je napisao 31
Heller je napisao/la:I svi su odličniPanda je napisao/la:hoce li ko smiriti ovog hazima?????
od zadnjih 30 postova na ovoj temi on je napisao 31![]()
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.![]()
![]()
![]()
Ispratio da bi me oborila košarka, budućnost mamu im... :/kavaz_ je napisao/la:kavaz_ je napisao/la:Obicno ne igram nize lige, al danas me privukao par iz 3. njemacke.
Heidenheim - Erfurt
Aj kad stavljate ove velike uplate stavite i gore dio gdje se vidi da ste fakat ovo uplatili a ne samo ovaj dio sa utakmicamaPanda je napisao/la:malo smo si bacili para
tonii je napisao/la:dobro prođe singltonii je napisao/la:nemam baš vremena za pisanje svega,jer moram sad prevodit sve ovo-ono svašta nešta gledat a našao sam dosta tekmi nekih,pa ću samo postavit,al sve ima svoje zašto tako sam našao i sve razloge zato![]()
![]()
Read/Chel/(-1+)-Chelsea (30.01. 21:00) više 1,55
Sivasspor-Fenerbahce (30.01. 17:30) 1X 1,40
Fulham-West Ham (30.01. 21:00) 1 2,20
FC Bolívar-Sao Paulo FC (31.01. 01:00) 1 2,15
i još dva singl da se proba
Sivasspor-Fenerbahce (30.01. 17:30) X 3,10
Sivasspor-Fenerbahce(30.01. 17:30) 1/X 14,00
objema ekipama dovoljan x za prolaz dalje,Fener nije baš u ovoj tekmi dosta rezervi će nastupiti dok je Sivaspor nabrijan al i dalje mislim da bi mogli povesti u prvom pol. u tom naboju,ali da će Fener u 2. pol. dat gol i s bodom svi sretni i zadovoljniajd sad i tiket
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.