Meni ne radi Desimalov, kaze da otvorim u novom prozoru pa kliknem ono load i malo radi malo je off.amko27 je napisao/la:meni ovaj link ne radi nesto
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Titova-Juga
- Kontakt:
http://vipusa2.****/2013/01/vipracing-4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam ovdje, engleski komentator, slika hd.
Evo vam ovdje, engleski komentator, slika hd.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja ovog Pique , nije mogao 60 sekundi da izdrzi a da ne dobije zuti xD
Bravo Pinto pokazi kako se brane slobodni udarci 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ćavija baš neće gol 

Napolje i Alves i Messi i Pedro, pa nek onda materi glume igracine. Ja ne znam jel Messi pretrcao 400m u ovom poluvremenu. Valjda ce doc do sebe u nastavku. Alves nista dobro nije uradio, mozda bi Adriano bolje odigrao ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Igra nula bodova!
Isto da nam nije cilj postici gol, nego svih 90 minuta igrati da ostane 0:0 ...
Igraci Reala trce, a mi hodamo po terenu, to bi bio neki rezime prvog poluvremena...
Isto da nam nije cilj postici gol, nego svih 90 minuta igrati da ostane 0:0 ...

Igraci Reala trce, a mi hodamo po terenu, to bi bio neki rezime prvog poluvremena...
jbg Xavi, morao si ono zabiti...Alves dosta pogrešnih pasova.
Igraju isto kao da im remi odgovara...pola ih ne trci 100%
Igraju isto kao da im remi odgovara...pola ih ne trci 100%
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 30 jan 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
I ako je imala par odlicnih prilika ovo je za uslove Barcelone bilo dosta lose u prvom poluvremenu uz cinjenicu da Real igra sa odbranom koja dosad nikad nije igrala u takom sastavu i da iz iste nedostaju tri standardna igraca.
Smijesno zvuci ali Barca isto kao da je dosla da odigra na remi.
Smijesno zvuci ali Barca isto kao da je dosla da odigra na remi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Samo da mu ne otresu jos jedan zuti.Lucryler je napisao/la:Ja ovog Pique , nije mogao 60 sekundi da izdrzi a da ne dobije zuti xD

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Koji je onaj Alvees Driver boze sacuvaj,kako bi mu sljagu opalio
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- SultanSulejman
- Kontakt:

Posjed lopte i prekršaji..
Da tebe Alonso onako nagazi i ti bi pao. I nemoj zakuhavat - ok je sve do sada.emir18 je napisao/la:Koji je onaj Alvees Driver boze sacuvaj,kako bi mu sljagu opalio

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sto Arbeloa izudara igrace Barcelone zajedno sa Alonsom.
Malo je rec da je crveni zasluzio.
Odlicno ''kraljevi'' stoje na terenu.
Varane nije normalan koliko dobro i zrelo igra.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Messi mora trcati u ovim utakmica.Razumijem da seta protiv osasune,granade,ali protiv Reala to nesmije raditi.Pedro isto katastorfa lik nije imao ni jedan prodor.A nije ni Fabregas daleko od ovih igraca.Znaci 1 poluvrijeme katastorfa.
Nadam se da ce u 2 poluvremenu biti bolje inace se Barci nepise dobro.
Nadam se da ce u 2 poluvremenu biti bolje inace se Barci nepise dobro.
Meni fantasticno radi.adriano_leite je napisao/la:Meni ne radi Desimalov, kaze da otvorim u novom prozoru pa kliknem ono load i malo radi malo je off.amko27 je napisao/la:meni ovaj link ne radi nesto
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 30 jan 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Sranje od igre realno. Stice se dojam kao da su pretrcali duplo manje od reala.
Nema hljeba od ovoga, mora se krenuti dosta ofanzivnije ako hoce puni plijen.
Realov presing je za sada bio sjajan, ali ne vjerujem da mogu nastaviti ovako i cijelo drugo poluvrijeme.
Nema hljeba od ovoga, mora se krenuti dosta ofanzivnije ako hoce puni plijen.
Realov presing je za sada bio sjajan, ali ne vjerujem da mogu nastaviti ovako i cijelo drugo poluvrijeme.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čini mi se da Real mnogo više želi pobjedu ovdje iako je Barca imala zrelije šanse, pogotovo ona Xavijeva, (šteta da ono nije zabio). Igrači su nekako statični, nema neke volje, a fali i komunikacije na terenu jer su nekoliko puta pravo glupo gubili loptu na 35-40m od gola.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Aleksis ulazi u drugom pol.i zabija dva gola 

kakav crveni , malo pogurao alvesa , najzad prvi se alves njemu okrenuo da mu prigovori nesto il' da isprovocira , sve u svemu ono ako je za crveni nemas ti pojma o nogometuM4kaveli je napisao/la:Sto Arbeloa izudara igrace Barcelone zajedno sa Alonsom.![]()
Nije ta situacija,neg kad ga Ronaldo nije ni takonuo a on pada ko pokosen,pa dokle visebparena je napisao/la:Da tebe Alonso onako nagazi i ti bi pao. I nemoj zakuhavat - ok je sve do sada.emir18 je napisao/la:Koji je onaj Alvees Driver boze sacuvaj,kako bi mu sljagu opalio
inace fer i korektna tekma do sad
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.