Moderator/ica: Padovan
AgresivnoDjubre je napisao/la:Ljudi imam problem.Kliknem na ikonu pes i udje mi u pes medjutim ja ne igram pes nego fife ?![]()
E necu vise da se igram.Odo fife boli me briga.Ha ja.pesmaster je napisao/la:Prestani bit agresivan i nece bit problema
hahaha pa odeš desni klik na ikonu , properties i piše nešto tipa "target" , i ako je tu .exe fajl od fife , ideš onda na Find Target i odabereš pes6.exe u folderu gdje je instaliranoAgresivnoDjubre je napisao/la:E necu vise da se igram.Odo fife boli me briga.Ha ja.pesmaster je napisao/la:Prestani bit agresivan i nece bit problema
Nece buraz pokusavao sam.Udjem ocitava PES tek odjednom postavke FIFE ?viKK je napisao/la: hahaha pa odeš desni klik na ikonu , properties i piše nešto tipa "target" , i ako je tu .exe fajl od fife , ideš onda na Find Target i odabereš pes6.exe u folderu gdje je instalirano
pesmaster je napisao/la:Klikni na ikonu Fife , mozda otvori Pes![]()
Nece buraz,otvara Call of Duty jbtpesmaster je napisao/la:Klikni na ikonu Fife , mozda otvori Pes![]()
A sta je ovo jbt.pesmaster je napisao/la:Pokusaj sa macolom
Nema 3. lige , doslo je do greske, trebala bi pisati 2. Fantasy liga. bice ispravljenogauchoRZ je napisao/la:evo i trece ligee :DDD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.