Čekam da negdje objave tko je rukovodio ovom operacijom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Znas kad bi ga uzeli da Branca nije dao nalog da se kupi,never,i nemojte da osporavate covjeka 100godTritolone je napisao/la:Nije Branca tu uopce ni bio, nego neki Bozzo (ili tako nesto),Cassanov agent![]()
ovaj iznad nalog dao BrancaSiamoNoi je napisao/la:Izgleda da je ovo taj gospodin.![]()
Beppe Bozzo.
Ma vijerovatno ono Moratti se naljutio konta Branca mu dovodi samo polovnjake, nazove ovoga Bozu iskesira pare i ovaj mu ho ruk malog MatejaSiamoNoi je napisao/la:Izgleda da je ovo taj gospodin.![]()
Beppe Bozzo.
daj Tritolone smatrao sam te za jednog od boljih forumasa.. Veratti vec jede djecu po francuskoj ovaj se nije ni u HNL-u dokazao..Tritolone je napisao/la:Kovacic nije nista losiji igrac od Verrattia!!!! A mlađi je 2 godine, vjerujte mi.
Kvalitet je lako uocljiv,samo cu to reci,ostalo Trito nek objasniElLoco7 je napisao/la:daj Tritolone smatrao sam te za jednog od boljih forumasa.. Veratti vec jede djecu po francuskoj ovaj se nije ni u HNL-u dokazao..Tritolone je napisao/la:Kovacic nije nista losiji igrac od Verrattia!!!! A mlađi je 2 godine, vjerujte mi.
ne vidim svrhu prodaje strasnog Coutinha i dovodjenje jos jednog nedokazanog talenta koji moze postat igracina ali isto tako i flop pogotovo u Interu gdje je rijetko koji talenat uspio kad je dosao..
ovaj Laxalt vam je odlicno pojacanje, Roma ga je htjela na ljeto i eto im sad kad su debili pa nisu odmah potpisali..
ne mozes poredit njih dvojicu nikako...prvo nisu isti tip igraca , drugo HNL i Francuska prva liga ogromna razlika...Kovacic svakako ima veliki talenat ali misljenja sam da je Inter mogao dovesti bolje pojacanje , ne znam koliko ste platili za njega ali nije ni bitnoTritolone je napisao/la:Kovacic nije nista losiji igrac od Verrattia!!!! A mlađi je 2 godine, vjerujte mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.