Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 22:40

Da sigurno opet je Rodgers kriv sto su igraci muda ostavili u slacionici nakon predaha.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 jan 2013, 22:41

S obzirom kako su se stvari razvijale, zadovoljan sam. Al' opet ostaje zal zbog 0:2. Moglo je i moralo se ovo bolje privesti kraju.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 30 jan 2013, 22:41

veoma dobra utakmica steta za prokockana tri boda ali sta je tu je
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jan 2013, 22:41

VODIMO DVA NULA I USPIJEMO PRIMITI DVA GOLA? I PRITOME NISMO DOMINIRALI TERENOM I LOPTOM VIŠE OD 10 SEKUNDI. FUJ! Dao Bog da Wisdom više nikad ne počne utakmicu, a Downing je isto karna. Henderson osim gola ništa nije uradio, čovjek nema damu.

E moj Rodgerse. Kakvu si ti izmjenu izvršio da mi je znati. Odnosno, gdje su druge dvije izmjene?

Nisam zadovoljan bodom, ovdje se spominje neka liga prvaka, a ako hoćemo ligu prvaka NE SMIJEMO primati po dva gola u dvije minute. FUJ
Ponos Torina je napisao/la:Da sigurno opet je Rodgers kriv sto su igraci muda ostavili u slacionici nakon predaha.....
On je kriv, GDJE JE TA MOTIVACIJA? Pljuje sam svoje igrače, jedan među njima je bio i Wisdom i opet ga stavi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 jan 2013, 22:42

Sad idemo uzet bod Cityu i okrenut se lakšim utakmicama

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 jan 2013, 22:42

Mislim da bi smo svi potpisali ovaj remi pred utakmicu, ali ostaje žal za vodstvom od 2-0. Dobro je pa nije gore završilo.

@Bertrande ukrao si mi post :P
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 30 jan 2013, 22:42

Jao malo nam je falilo.Mislim da trebamo da se uključimo da kupimo Butlanda jer Reina je postao kriminalan baš.Bod nije loš još je Totenham kiksao , ali imamo popravni protiv Džeke i kompanije .

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 30 jan 2013, 22:42

Znam masali smo i mi dobre sanse i oni,no sto se tice golova morao je bolje Reina kod Wallcotovog gola pa mali je ugao jbt isto kao da je neiskusan golman da ne zna se postaviti onako samo kleknuo i mase rukama,valjda mu niko nije reko da on smije rukama dirat loptu.
"You'll Never Walk Alone"

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jan 2013, 22:43

ono sto se da primjetiti je slabo postavljanje aggera,zbog njega smo primili ova dva gola,al nema veze ,2-0 pa jbm mu mater kako to uspjeti uprskati za samo 2-3 min,kako
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 30 jan 2013, 22:43

Šta reći, vile su nas pronosale. Kako smo se nabili u 16.ercu ko pi.kice :(

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 30 jan 2013, 22:44

Kakav meč, meč limitiranog Arsenala, punog retardiranih igraca a 2-ica se najvise izdvajaju, Ramsey i Šumaher Santos.

Šta reći, poslat Wengera u pm ili nesto drugo ?

Los mec od vase strane, dobra vasa realizacija, iskreno mislim da je Arsenal trebao dobiti..ali šta je tu je,dobar mec.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 jan 2013, 22:44

Nije hendikep neigranje Enrikea hendikep je igranje Wisdoma na beku :| .

Podređena uloga protiv Uniteda evo i večeras,brane se i pokušavaju na kontre,slično igraju Norwich i QPR .

Bod ko kuća.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 jan 2013, 22:44

Jest da je primio glup gol ali je isto tako odbranio dosta toga što bi iko teško odbranio, neka nama Reine do ljeta pa će mo vidjet šta dalje

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jan 2013, 22:45

Dobro ste prošli. Ali ipak bod nije nezaslužen. Čestitam ako se ima na čemu čestitat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 jan 2013, 22:46

Carra igrač utakmice 8-) .

Reina je dobar bio,onaj šut Thea je bio iznenada i jako snažan,tu je slabo ko mogao bolje reagovati.

Henderson na kraju sjajan,gol i asistencija.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 30 jan 2013, 22:46

Ja odavno govorim nasi igraci nisu u stanju da se nose sa pritiskom,pucaju po savovima.Na poluvremenu sam govorio da ce biti lijeva strana problem i eto primismo izjednacujuci gol sa te strane,jer puno Glen izlazi naprijed i ostavlja prostora.
I da ne zaboravim,Wisdom garant ima neku stelu dok svaku tekmu igra.Rezultat i nije los,ali igra je bila jedna velika 0(pogotovo 2 poluvrijeme).
Penal cist ko suza,Vermalen igra rukometa.(ponovo greska sudije)
Samo se nadam da sad nece pocet prepirke ko je bolji igrac Hendo ili Wilshere :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 30 jan 2013, 22:47

Dobar je bod, al ostaje žal zbog vodstva. Wisdom definitivno nije igrač kalibra Liverpoola i nadam se da će ga se rješiti što prije. Realno Arsenal je mogao postići par pogodaka zbog njegovih grešaka. Reina standardno, prima smiješne golove. Downing je bio očajan, ja ne znam kako je on i dalje u Liverpoolu? samo zbog onog jednog sretnog gola protiv Fulhama? :shock:
I krivo mi je što nisu prihvatili ponudu od Arsenala, 7.5m + Walcotta za Sterlinga, ako je ista zaista postojala.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 30 jan 2013, 22:47

EBSCO je napisao/la:Jest da je primio glup gol ali je isto tako odbranio dosta toga što bi iko teško odbranio, neka nama Reine do ljeta pa će mo vidjet šta dalje
Pa znam samo kazem sto se gola tog striktno tice mislim da je morao bolje no zadovoljan sam bodom necu da mi bude zao niti sta jer sam prije tekme govorio da bi bod fino sjeo,eto i totenham je kiksao sa laksom ekipom mi smo sa konkurentom.
"You'll Never Walk Alone"

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 jan 2013, 22:48

Carlo je napisao/la:VODIMO DVA NULA I USPIJEMO PRIMITI DVA GOLA? I PRITOME NISMO DOMINIRALI TERENOM I LOPTOM VIŠE OD 10 SEKUNDI. FUJ! Dao Bog da Wisdom više nikad ne počne utakmicu, a Downing je isto karna. Henderson osim gola ništa nije uradio, čovjek nema damu.

E moj Rodgerse. Kakvu si ti izmjenu izvršio da mi je znati. Odnosno, gdje su druge dvije izmjene?

Nisam zadovoljan bodom, ovdje se spominje neka liga prvaka, a ako hoćemo ligu prvaka NE SMIJEMO primati po dva gola u dvije minute. FUJ
Ponos Torina je napisao/la:Da sigurno opet je Rodgers kriv sto su igraci muda ostavili u slacionici nakon predaha.....
On je kriv, GDJE JE TA MOTIVACIJA? Pljuje sam svoje igrače, jedan među njima je bio i Wisdom i opet ga stavi.
Nema damu 4 igraca okrenuo i zabio, i asistenciju upisao.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 jan 2013, 22:48

peppo_owen je napisao/la:Ja odavno govorim nasi igraci nisu u stanju da se nose sa pritiskom,pucaju po savovima.Na poluvremenu sam govorio da ce biti lijeva strana problem i eto primismo izjednacujuci gol sa te strane,jer puno Glen izlazi naprijed i ostavlja prostora.
I da ne zaboravim,Wisdom garant ima neku stelu dok svaku tekmu igra.Rezultat i nije los,ali igra je bila jedna velika 0(pogotovo 2 poluvrijeme).
Penal cist ko suza,Vermalen igra rukometa.(ponovo greska sudije)
Samo se nadam da sad nece pocet prepirke ko je bolji igrac Hendo ili Wilshere :D
Upravo zato Rodgers želi malo iskusnije igrače, igrače koji su navikli na pritisak u velikim derbijima

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.