FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Trenutno se igra picigen.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kakav start Pi_č_kea !!!!!!!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 30 jan 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Naravno da je ovo fulio Alexis sada bi mu j.ebali majku,ali posto je to Pedro nema veze. 

Visca el Barça ! Mes que un club !
E Pedro glupaneeee mogao si zavrsiti posao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Vile, vile ....
Vidi se nedostatak Ramosa i Pepea
Vidi se nedostatak Ramosa i Pepea
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Previše promašenih zicera.
Nadam se da se neće desiti nepisano pravilo nogmetno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- brzitesanj
- Kontakt:
Ipak se desilo to nepisano praviloTitova-Juga je napisao/la:Previše promašenih zicera.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- KapioFootball
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Naravno, što sam uopšte sumnjao. Stvarno, mogli su 3-1 voditi do ovog gola.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nisi se dugo nadaoTitova-Juga je napisao/la:Previše promašenih zicera.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Šteta Boga mi,šteta.
Stvarno steta. Bilo je sansi da se Real razbije,ali eto,ne iskoristise se i bezveze gol primismo. Iskreno mislim da je pomocni kod kornera prije gola mahao gol aut,a da ga je glavni sudija ispravio. Tako mi je djelovalo po reakciji navijaca. Ali neka im bude. Na sve to,mahnu nam dva ofsajda koji stvarno nisu bili. Stetaaaaaa.
Izbacit ce nas Real na Camp Nou , bit ce nerijeseno. Mozda 2:2, al mi vise pun qrac da se ovako zajebavaju...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Znao sam da ce se kazniti onaj promašaj Pedra.
Sve u svemu, odigrali su bolje drugo poluvrijeme, imali dosta šansi...trebali su zabiti za 2-0 i zatvoriti tekmu, ali sad ga hebi.
Sve u svemu, odigrali su bolje drugo poluvrijeme, imali dosta šansi...trebali su zabiti za 2-0 i zatvoriti tekmu, ali sad ga hebi.
I ako je Barca imala veliki broj prilika da utakmicu rijesi u svoju korist mislim kada se sve sabere da je ovaj remi najrealniji rezultat. Jednostavno kod Barce danas nije bilo zelje za pobjedom i Real je uvijek bio korak ispred.
Cudno zvuci, ali sam ja stekao utisak da se njima danas uopste nije igralo i da su na teren izasli samo reda radi...Ovo danas nije bila ni B od Barce koju smo gledali tokom ove sezone.
Cudno zvuci, ali sam ja stekao utisak da se njima danas uopste nije igralo i da su na teren izasli samo reda radi...Ovo danas nije bila ni B od Barce koju smo gledali tokom ove sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisam bio u stanju da gledam utakmicu, ali sam vidio promasene sanse Pedra i Xavija
Imali su ogromnu sansu da sve rijese u prvoj utakmici, ali kad promasis onakve dvije prilike sta drugo ocekivati nego da stigne kazna.

Messi večeras najlošiji pojedinac maltene čitavu utakmicu se šetka se po terenu i pokušava neke solo akcije koje ne prolaze Pedro takođe loš upropastio je šansu utakmice.Sanchez se nema šta komentarisati ušao je samo da popuni brojačno stanje igrača na terenu, na kraju Barca može biti zadovoljna ovim rezultatom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Pedro je najlošiji igrač Barcelone ubjedljivo.Pa kad neko kaže ne treba Neymar šta vi pričate laici jedni trebaju Pedro i ovakvi ko on da dadnu go u svakoj 444 utakmici.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Jbg, jedno zaledje kojeg nije bilo.Onda Pedro i Cesc promase 1vs1.I na kraju Alba dobra sansa.
Napromasivali se, ali prolazak nije upitan barem meni

Napromasivali se, ali prolazak nije upitan barem meni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.