Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
I nemojte posovati Ramseya, covjek je solidno igrao, ono kad je Henderson dao gol uradio je dobar klizeci, samo naravno Santos uvijek na pogresnom mjestu. I prije toga je imao solidnih klizecih, jest malo bio kritican sa dodavanjima, ali u odbrani nije bio los.
Celik!3,2,2.
hilmo je napisao/la:+Sagna....AA23 je napisao/la: Ramsey + Santos.. za umne bolnice majke mi
Glavni krivac kod prvog gola, nekoliko pogrešnih pasova koji su rezultirali napadom Lozerpoola, na prste pola ruke možeš prebrojati kvalitetne centaršute...
Oba gola, HEJ OBA GOLA..
Ramsey prvi gol zakrese petom, u stilu welskog rahitičara i pade gol nakon sto je spori Per dirao loptu, nesreca ha ya..
Drugi gol, Ramsey izbije loptu i to U SUMAHERA SANTOSA, te Henderson opet koristi rahiticnu odbranu Arsenala.. ha ya..
Etiopija primi manje golova u AKN nego mi u 2 meca..
Giroud, Ramsey, Theo, Jack, Cazorla, TV su odigrali dobro utakmicu i od njih više očekivati je previše, možda Giroud da bude malo više sigurniji al gol i assistencija je i dovoljno.
Santos, nije ni čudo, jer mi kad dovedemo Brazilca to bude uvjek najgori Brazilac koji igra fudbal u profesionalom svijetu fudbala. Sramota od fudbalera. Sanga, e svašta, nako dobar bek na šta je spao. Per, spor, spor, spor, spor... Wenger gdje su ti oči je ba le te one da te je ba le... Podolski, izgubljen, očigledno njemu il treba utakmica ili neki k u rac drugi...
Sve u svemu, dobro je kako je moglo biti a loše je šta smo promašili....
Santos, nije ni čudo, jer mi kad dovedemo Brazilca to bude uvjek najgori Brazilac koji igra fudbal u profesionalom svijetu fudbala. Sramota od fudbalera. Sanga, e svašta, nako dobar bek na šta je spao. Per, spor, spor, spor, spor... Wenger gdje su ti oči je ba le te one da te je ba le... Podolski, izgubljen, očigledno njemu il treba utakmica ili neki k u rac drugi...
Sve u svemu, dobro je kako je moglo biti a loše je šta smo promašili....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Molim lajk.
http://www.facebook.com/pages/Andre-San ... 8498337641" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/pages/Andre-San ... 8498337641" onclick="window.open(this.href);return false;
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ocm sezona nam ode u ku*ac bude li Gibbs out na duze vrijeme...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
aršavine ne seri. ramsey nije kriv ni za jedan gol. bekovi kriva za oba preočigledno. sagna je uradio double kod prvog gola, prvo je pruzio 100% šansu suarezu pa je kasnije posle drugog pokušaja skreno loptu.
drugi gol, ramsey izbija ali majstor santos to dodaje kome već i gol.
drugi gol, ramsey izbija ali majstor santos to dodaje kome već i gol.
Vođa zna.
Kako vrijeme odmice, Wenger se sve vise i vise boji povuci neki potez. Lik je izgubio samopouzdanje.
Igras tekmu za Ligu Prvaka i 2:2 je, pa ubaci nekog majka mu stara, rizikujes jedan bod da bi dobio jos 2. Ne kontam ga nikako.
Ne smije vise ni igraca kupiti, boji se da ne pogrijesi. Zato i kupuje ove polovnjake jer te greske niko ne uzima za ozbiljno.
Probudi se Arsene, sjeti se kako si nekad radio!
Arsenal igra samo kad gubi, a to je znak da kod pozitivnijeg rezultata NE SMIJU!
Igras tekmu za Ligu Prvaka i 2:2 je, pa ubaci nekog majka mu stara, rizikujes jedan bod da bi dobio jos 2. Ne kontam ga nikako.
Ne smije vise ni igraca kupiti, boji se da ne pogrijesi. Zato i kupuje ove polovnjake jer te greske niko ne uzima za ozbiljno.
Probudi se Arsene, sjeti se kako si nekad radio!
Arsenal igra samo kad gubi, a to je znak da kod pozitivnijeg rezultata NE SMIJU!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sutra mora doći Diame + neki defanzivac, nadam se lijevi bek jer je izgleda Gibbo povrijeđen i to opasno 
Ja ne znam da li smo gledali istu utakmicu. Cuj Ramsey odigrao dobro. Gubimo 0:1 on usporava igru, dodaje prvom do sebe, a svaki pas koji je bio na vise od 3m nije realizirao. Vecina opasnih napada liverpoola su nasa krivica i to u zoni koju pokriva najvecim dijelom DM, a to je on bio ovu utakmicu.
Nazalost imamo puno gorih igraca pa je pored jednog Santora, Ramsey Maradona.
Pored toga me nervira da i dalje nasu igru cesto kreiraju stoperi. Tu se jedan kiks plati pogotkom, a mi napravimo u toku jednog protivnickog napada makar tri.
Pored toga me nervira da i dalje nasu igru cesto kreiraju stoperi. Tu se jedan kiks plati pogotkom, a mi napravimo u toku jednog protivnickog napada makar tri.
- Invincibles
- Kontakt:
Rockefeller je napisao/la:Čuj Giroud.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da tog igrača nije bilo ne bi očima vidjeli ne izjednačenja, nego ni jednog gola.![]()
Gol i asistencija.
Sagnu i Santosa više ne mogu da trpim. Minus igrači kad igraju. Oba kriva za po gol. Dva štopera, dva idiota. Nadam se da će Wenger prodati Vermaelena, kao i gore pomenutu dvojcu. Nadao bih se i za Mertesackera i Koscielnya, al' puno je toliko za očekivati.Neka vraća Bartleya kako zna.
Aaron, Jack, Olivier i donekle Theo su bili jako dobri. Ovo ostalo s****.
Dobra tekma,steta samo sto imamo umobolesnika kao Ramsey,Santos,Sagna,Giroud,ova zadnja dvojica imaju smisla za fudbal,i oni su pravi mentalni slucajevi,rekao bih za Kreku u Tuzli,al' i tamo ih ne bi primili(ljudi rade samo sa blazim slucajevima)...
Giroud nesto u stilu Bendtnera kad s linije izbaci Fabregasovu loptu,protiv Jetrenog Bazena,ili nesto u stilu RvP-a protiv Milana...
Zadnja izmjena: Invincibles, dana/u 30 jan 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Ipak nam viša sila daje i drugu šansu, i čelzi i totenhem kiksali, znači ovo kolo ko da se nije igralo 
Vođa zna.
Aron je igrao ko mlohava kita ali i to je nekima dovoljno..Nabijem na racku i njega i Wengera koji izmjene ne pravi za j.ebenih 90 minuta a Spanska prevara hodat ne moze dok virtuoz Ramiz je imao 162 pasa za Sceznog,prvi pas prema naprijed upucuje u 88 minuti i on ide u aut,.I on dobar ? Sta je to dobro uradio za 90 minuta ? Ima kretnju onog slona sto je nacrtao,.Mogu kafu narucit i popit dok on odigra dupli pas sa Poljakom..
koji vam je qrac, pa da nije Žirua kar.inu bi mi i bod izvukli. Covjek zabije+asistira. Rdjavom qrcu svaka dlaka smeta. A to sto nam je odbrana malo je reci ocajna to nikom nista. od poljaka magarca, do bandere i Sanje
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
5 klizecih je imao. Hendersonu je majstorski skinuo loptu, samo eto nesreca pa pogodi Santosa. Odbranu je dobro igrao, njegovo i nije da salje pasove(sa ove pozicije). Zato je bio solidan, ne dobar. I kako se raspravljati sa ljudima koji pljuju Girouda, covjeka koji je donio preokret? A Walcott prije gola promasio 3 100% sanse i niko nista?
Celik!3,2,2.
Ramsey ljudi nemoze igrati dobro..i jos neko kaze Arteta nevaljaDesole je napisao/la:Ja ne znam da li smo gledali istu utakmicu. Cuj Ramsey odigrao dobro. Gubimo 0:1 on usporava igru, dodaje prvom do sebe, a svaki pas koji je bio na vise od 3m nije realizirao. Vecina opasnih napada liverpoola su nasa krivica i to u zoni koju pokriva najvecim dijelom DM, a to je on bio ovu utakmicu.
Dobro, sad vec imam Rage.
Arteta ima pas, nije pizda, ubacaj, kontrola.. sto prije Arteta, da Welskog rahitičara vise ne gledam.
@AGB Opet nas Walcott vadi, šta oces.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja mu iskreno i ne zamjerim. Nije ni imao koga. Jenkinson, Koscielny, Santos, Diaby, Rosicky i Chamberlaine + golman. Prva tri defanzivci (igrači zadnje linije), a ostatak nije ništa ofanzivniji nego onih 11 što je bilo na terenu. Et' sve nešta kontam Rosicky, al' opet, prije bi Santi zabio ili asistirao nego ovaj.SamoZeljo je napisao/la: Igras tekmu za Ligu Prvaka i 2:2 je, pa ubaci nekog majka mu stara, rizikujes jedan bod da bi dobio jos 2. Ne kontam ga nikako.
Jeftino primljeni golovi su nas koštali rezultata. Napad je dao dva gola. Odbrana je na osnovnu indivudalnih grešaka primila dva. Ljudi sa 2:0 komotno pobjedjuju.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nista, samo je Giroud uradio vise nego Walcott pa ga neki pljuju i usporedjuju sa Bendtnerom.AA23 je napisao/la: @AGB Opet nas Walcott vadi, šta oces.
Celik!3,2,2.
nije ramiz toliko lose igrao, jbg treba to priznat. Al Santos
pa mamu mu yebem debelu, nemogu ga vise ocima vidjet. Svi uvaljuju matore igrace kojim se vise ni nedize turcima, a Wenger kupuje bekove od njiha. ccc ja stvarno ne kontam kako je ova ubleha od igraca igrala u repki
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ko god je stavio walcotta prije girouda pisam ga
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.